|
|
|
Czekam na śledztwo Ziobry.
https://demot(...)-mafijne Ale goowno z tego będzie.Ustawa antycovitowa gwarantuje bezkarność. https://demot(...)edliwosc Tak jest, kiedy w Polsce Kacora istnieje "prawo i sprawiedliwość". "Coście skurwysyny uczynili z tą krainą"-Kazik Staszewski. https://www.youtu(...)fEdJG7ig SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Sekretarz kardynała Macharskiego gwałcił chłopca kilkaset razy. Biskup chronił sprawcę przez blisko 20 lat
Gdy chłopiec opowiedział biskupowi bielsko-żywieckiemu Tadeuszowi Rakoczemu o tym, co zrobił mu ksiądz, usłyszał, że biskup będzie się za niego modlił. Zaraz potem wszystko to, co usłyszał od ofiary hierarcha powtórzył sprawcy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Dewiacje to nic normalnego. Zawsze to będę powtarzał wątpiącym.
podpisałeś list poparcia dla Michała Sz. z Grossem i Srodziną? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Dobrze, że komisja od pedofili działa znakomicie. Zaraz wszystkich wyłapią i zobaczycie, że księża są niewinni.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
"Wczoraj przez Gdańsk przeszła kolejna parada środowisk LGBT, niosąca m.in. wizerunek waginy z koroną. Na Twitterze radny Młodzieżowej Rady Miasta Gdańska, Daniel Nawrocki, zamieścił nagranie, na którym widać wulgarne zachowanie jednej z uczestniczek manifestacji. Teraz młody działacz spotyka się z pogróżkami i żądaniami usunięcia filmu z mediów społecznościowych."
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
No właśnie Oh Ah, zdeprawuj młodzież zanim ta zdąży pojąć, jak jest zdegenerowana
Ten tytuł mnie wzruszył więc go przytaczam: Jedni protestowali, drudzy się modlili. Wielka manifestacja w Stalowej Woli! Uwaga wulgaryzmy! Kto się domyślił o czym artysta pisał... zgromadzone domagały się przywrócenia przywileju terminacji życia dziecka na życzenie i na koszt podatnika a drudzy zgromadzeni blokowali dostępu wandalom do dewastacji miejsca kultu religijnego O obu wypowiada się święta OTUA ale jednym ktoś czyta ją na wspak. |
|
|
|
|
Uszkodzonego i cierpiącego płodu które nie rokuje na życie ludzkie dodaj dla uczciwości. Niema tu mowy o zabijaniu dzieci. Prawo do wyboru, brak zakazu a nie przywilej. Tak żeby nikt cię nie posądził że kłamiesz.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
nie podzielałem eugeniki po szwedzku to nie mogę skrewić i popierać po lewacku, trzymam linie tak jak ty Regresie Nie ma prawa, to był przywilej.
Ale ja pisałem o czymś innym... |
|
|
|
|
Progres - jak ocenisz że dziecko w łonie matki cierpi?
Czy na przykład dziecko z Zespołem Downa cierpi w łonie matki? Dopisujecie sobie widzę różne niestworzone rzeczy, żeby uzasadnić co? No właśnie - jak cierpi to zabić? Eeeee - na pewno cierpi. To co? Zabijamy? Zabijamy! A właśnie? Czy aborcja jest bolesna dla zabijanego dziecka? To jest pytanie retoryczne. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Sam wiesz najlepiej.
|
|
|
|
|
Dlaczego nie walczycie tak komentarzami o życie poza łonem matki? Mam niepełnosprawnego członka rodziny i to jak państwo go traktuje to skandal. O wszystko trzeba zebrać, człowiek nie ma szans na pójście do pracy, dostaje jałmużnę. Wy macie w dupie życie ... Tu chodzi tylko o wdrożenie własnej racji, własnego postrzegania rzeczywistości. Bronicie życia do póki jest w brzuchu kobiety, a potem niech żyje jak śmieć, ważne że je uratowaliście.
|
|
|
|
|
Życie jest święte ale radź sobie sam.
Płód wykształca system nerwowy w dosyć późnym stadium tj. około 25-30 tygodnia ciąży. Do tego czasu nie czuje bólu. ***** *** |
|
|
|
|
Nie jestem ekspertem od eugeniki-w skrócie dziedziczenia genów.
Co do przerywania ciąży z powodów medycznych,też. Jednak,jeśli z badań wychodzi iż płód jest tak uszkodzony,że nie jest w stanie w ogóle żyć po porodzie czy w czasie ciąży,jestem za aborcją. Mniejsze zło. Najgorsze jest to,że najwięcej do powiedzenia w sprawach dotyczących seksu mają teoretycy. Klechy,stare panny w Sejmie,dewotki i ci,którzy już się "wyszumieli" w młodych latach. Oj!Prawie zapomniałem. Jest też stary kawaler, który jak mniemam, ma"indywidualne pożycie seksualne". Jarek,człowiek który żyje w celibacie... https://demot(...)bra-rada Pomyślałem jak wyglądałby świat, gdyby matki Hitlera lub Stalina, zrobiły "skrobankę"? Niekoniecznie lepszy,ale inny. PS.Jarek... Spyerd@laj dziadu. https://demot(...)j-dziadu SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Z profilu marszałka Stanisława Tyszki
CYTAT Uwaga! Pod zasłoną kolejnej awantury o aborcję i pełzającego lockdownu wczoraj zakończyło się 20. posiedzenie Sejmu IX kadencji, na którym przegłosowano nowe podatki! Niżej należne Wam krótkie sprawozdanie:
1. Likwidacja ulgi abolicyjnej dla emigrantów. Skutkiem będzie podwójne opodatkowanie setek tysięcy Polaków pracujących za granicą i zmiana przez nich emigracji zarobkowej na emigrację stałą. To szczególnie smutne, bo według różnych szacunków za granicą przebywa od 2,5 mln do 4,5 mln naszych rodaków. Część z nich "żyje na dwa domy", zostawili w Polsce rodziny i dzieci. Teraz łatwiej będzie im podjąć decyzję o całkowitym zerwaniu więzi z ojczyzną. 2️. Podwójne opodatkowanie spółek komandytowych. To uderzenie w ponad 40 tysięcy polskich, rodzinnych firm, dla wspólników których realne opodatkowanie wzrośnie do 34%. Teraz płacą PIT, a zaczną płacić także CIT. Konkurencyjność tych firm znacznie się obniży, na czym skorzystają głównie zagraniczne koncerny. Tak wygląda w praktyce „patriotyzm gospodarczy” obecnej władzy. 3️. Sejm przegłosował też poprawki Senatu do kolejnej specustawy covidowskiej, o której pisałem tydzień temu. Specustawa zakłada m. in. kary dla przedsiębiorców za naruszenie obostrzeń epidemicznych w postaci pozbawienia pomocy publicznej, a także wyższe kary za brak maseczki, do 1000 zł. 4️. Sejm przyjął też poprawkę Senatu zakładającą podwyżki dla pracowników podmiotów medycznych, po czym dzień później w kuriozalnych okolicznościach sejmowa większość przegłosowała ustawę nowelizującą uchylającą tę podwyżkę, o czym pisałem wczoraj. |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego nie walczycie tak komentarzami o życie poza łonem matki? Mam niepełnosprawnego członka rodziny i to jak państwo go traktuje to skandal. O wszystko trzeba zebrać, człowiek nie ma szans na pójście do pracy, dostaje jałmużnę. Wy macie w dupie życie ... Tu chodzi tylko o wdrożenie własnej racji, własnego postrzegania rzeczywistości. Bronicie życia do póki jest w brzuchu kobiety, a potem niech żyje jak śmieć, ważne że je uratowaliście. Im nie chodzi o ratowanie życia dzieci, gdyby tak było każdy z nich miałby adoptowanych co najmniej dwoje ciężko chorych dzieci. Im chodzi o władzę i kasę. A na tej ideologii jak widać można zarobić. |
|
|
|
|
Jak widać i słychać,kiedy nieRząd podaje iż czegoś nie zrobi,jednak to zrobi.
Otwarte szkoły,zamknięte cmentarze. Po zamknięciu szkół,otworzą cmentarze... https://demot(...)-ksiazki Najgorzej kiedy fikcja literacka jest jak przepowiednia. Zawsze znajdzie się jakiś popyerdol@niec,karakan czy inny kurdupel,który zmienia świat. Odwraca kota ogonem. Mając tyle lat co "człowiek"z Żoliborza,nie dziwię się ze stara się. Jarek, przejdź wreszcie do historii. Chętnie przyjdę do Ciebie z kwiatami, w przyszłym roku,nawet jeśli mam zapłacić mandat 1-go listopada,za wejście na cmentarz. " target="_blank">https://demot(...)knie PS.Tymczasem Anżej. https://demot(...)a-prawda SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dlaczego nie walczycie tak komentarzami o życie poza łonem matki? Im nie chodzi o ratowanie życia dzieci, gdyby tak było każdy z nich miałby adoptowanych co najmniej dwoje ciężko chorych dzieci. Im chodzi o władzę i kasę. A na tej ideologii jak widać można zarobić. i to jak można, nazistom zależało tylko na najlepszym materiale genetycznym a marksistom o wolność bez granic |
|
|
|
|
Fragment apelu byłych mundurowych(w stanie spoczynku).
"My, generałowie i admirałowie Wojska Polskiego, Policji, Straży Granicznej, Państwowej Straży Pożarnej, Biura Ochrony Rządu, Służby Więziennej, służb specjalnych wyrażamy głęboki niepokój w związku z rozwojem sytuacji w Kraju. W czasie rozwijającej się pandemii, groźby niewydolności służby zdrowia i kryzysu gospodarczego wprowadzane są rozwiązania skutkujące ogromnym niezadowoleniem społecznym. Zaostrzenie przepisów aborcyjnych wywołało sprzeciw obywateli i masowe protesty uliczne. Dalsza eskalacja działań, podsycanie i nieodpowiedzialne zachowania polityków doprowadzi do tragicznych i nieodwracalnych konsekwencji". To część apelu jaki wysłali do NieRzadu pod przewodnictwem Kacora. Nie wiem co odpowie zwierzchnik Sił Zbrojnych RP,Prezydentu Anżeju Duda, który nigdy nawet jako szeregowy, w wojsku nie służył... Całość w linku poniżej. Wrażenie robi długa lista osób, które podpisały apel. Nazwiska na końcu artykułu. https://www.onet.(...)79cfc278 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek rzucam kość dla TVN-wych religioznawców do obgryzania.
ks. Boniecki i inni dyżurni Reformacji również napisali apel w podobnym klimacie My też mówimy NIE wobec nadużyć polityków i grzechów Kościoła – naszych grzechów. W imię EWANGELII powinniśmy niezwłocznie: – porzucić przekonanie, że rozstrzygnięcia prawne mogą przynieść trwałą zmianę wrażliwości sumień głosząc Ewangelię – przeciwstawić się radykalnie nierównemu traktowaniu kobiet i mężczyzn – zaprzestać wspierania sił szowinistycznych i ksenofobicznych – nie dopuszczać do dyskryminowania kogokolwiek z powodu orientacji czy rasy – zatrzymać dewastację naszej planety Jesteśmy przekonani, że Kościół powinien przede wszystkim realizować pozytywne cele wyznaczone przez JEZUSA. Nie wiem o jakim Kościele oni piszą ale ja NIE-pozytywnych nie znam Rozumiemy ze jak zawsze powinien ewangelizować "tak tak, nie nie" i przypominać prawdy wiary ku zbawieniu. Te piękne postulaty POlityczne pozostawmy liberalnej lewicy i Reformatorom z TVN z Hołownią gwiazdą nowej ewangelizacji bezobjawowej na czele |
|
|
|
|
@cdn..
"Nie wiem o jakim Kościele oni piszą ale ja NIE-pozytywnych nie znam " Jakby ci ksiądz zgwałcił dziecko, a biskup całą sprawę tuszował, to wiedziałbyś co to NIE-pozytywne cele. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
oj wiedziałbyś
ale byś wiedział mój brat wie jak byś wiedział choć on nic nie wie ***** dzbany i foliarzy ***** Julki i Alanów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
|
|
"Pomnik dzieci nienarodzonych został zdewastowany na cmentarzu w Brzezówce w gminie Hażlach na Śląsku Cieszyńskim. Nieznany sprawca, prawdopodobnie nocą z soboty na niedzielę, oblał monument czarną farbą – poinformował w poniedziałek wójt Grzegorz Sikorski. Samorządowiec zgłosił sprawę cieszyńskim policjantom."
Barbarzyńcy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT @cdn.. "Nie wiem o jakim Kościele oni piszą ale ja NIE-pozytywnych celów nie znam " Jakby ci ksiądz zgwałcił dziecko, a biskup całą sprawę tuszował, to wiedziałbyś co to NIE-pozytywne cele. prostytuowali setki w Zatoce Sztuki o której bezobjawowi dyżurni i konstytutki milczą... dzbanie Od kiedy afirmacja zboczeń to ewangelizacja tak tylko ewangelizują Sorosowe dzbany na liberalnej lewacji. |
|
|
|
|
@cdn..
"prostytuowali setki w Zatoce Sztuki o której bezobjawowi dyżurni i konstytutki milczą... dzbanie " I uśmieszek na końcu. Wielokrotnie chciałem z tobą rozmawiać o Zatoce Sztuki to spier...ś z tematu. Prokuratura Ziobry coś działa? Czy od wsadzenia "Krystka" nic się w temacie nie dzieje? I co ma Zatoka Sztuki do dzieci gwałconych przez księży? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|