|
|
|
CYTAT @Bob12 "Śnią Ci się bliźniacy " Chyba płacą. Oby się Szwabie ze Szwabii tobie i bobkowi przyśniła jakaś fajna orgietka w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ze Szwedami
i że ma na podorędziu 1000 pytań z dupy a wszyscy mu odpowiadają ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
@PolakzPolski4 twoja stara jeździ na snikersy do krajów arabskich
W normalnym kraju tacy ludzie jak Sasin oglądali by świat za krat za defraudacje. W kraju raju mopsów PISłodzieje mają się świetnie. Głoszenie socjalizmu powinno być ścigane z urzędu tak jak pozostałe utopijne systemy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT @PolakzPolski4 twoja stara jeździ na snikersy do krajów arabskich W normalnym kraju tacy ludzie jak Sasin oglądali by świat za krat za defraudacje. W kraju raju mopsów PISłodzieje mają się świetnie. Głoszenie socjalizmu powinno być ścigane z urzędu tak jak pozostałe utopijne systemy. Grubo... Niczym orgietka w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. A może regres za snickersa robi Szwabowi to samo co ministrant księdzu? |
|
|
|
|
***** progresa
wieczorem - w sobotę... zejdzie się taki progres z klakierem, dzbanem, i jest grubo ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki ***** progresa piana z dzbana! |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
https://demot(...)w-Polske https://demot(...)zycielki Mam pytanie-Czy w Stalowej jest już postawiony maszt w ramach programu(jeśli dobrze pamiętam)maszt i flaga Polski w każdym mieście i gminie? https://demot(...)spol-jak https://demot(...)yer-Full SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Skoro jest kobietą bez macicy, za to z prąciem i jądrami, to czy ma prawo protestować w kwestiach, które wg logiki idiotek z debilnymi piorunkami nie dotyczą go? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wiecie kiedy kobiety są pikantne?
Jak są spryskane gazem pieprzowym. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Wiecie kiedy kobiety są pikantne? Jak są spryskane gazem pieprzowym. to miało być śmieszne ?? |
|
|
|
|
Te szczególnie.
Tak czy siak - one są niesmaczne. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wiecie kiedy kobiety są pikantne? Jak są spryskane gazem pieprzowym. to miało być śmieszne ?? Pieprzem to można potraktować pannę Paw-ŁowicZ. Pawia puszczę,nim się z nią puszczem. A swoją drogą- Używam sosów z "Łowicza"do żarcia,ale nie "soku z kroku", panny...łooo Tym bardziej, kiedy ma okres... https://demot(...)-z-zuka- SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Bez uogólnień proszę feministki od Sorosa mają inaczej
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
lempart
to ta z politycznego strajku w sejmie w którym nie chodziło o niepełnosprawnych, tylko o dym wtedy co hartwih zatykała usta synowi... piana z dzbanów! ***** julki i alanów |
|
|
|
|
|
|
|
|
"Marta Lempart podczas jednego z protestów krzyczała do policjantów: Macie odmawiać wykonania rozkazu tego gnoja Kaczyńskiego – słychać na opublikowanym w sieci nagraniu. – Znajdzie się jeden odważny, co ma broń? – pytała. Kobieta proszona o wytłumaczenie się z tych słów… oceniła, że nic takiego nie powiedziała. Nic, że wszystko zostało nagrane."
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
martusia nawołuje do morderstwa?
***** julki i alanów |
|
|
|
|
To mi się podoba.
"Nicotam",że gada komuch,ale tekst... Popieram. Jego chroni immunitet,mnie brak mozliwosci deportacji do kraju,gdzie rzadzi "Karakan" na kaczych łapach. Szacun! https://demot(...)otwarcia SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Wielka Loża we Francji działa,,,
- Stacja France Inter jest wrażliwa na zaangażowanie i jest pragnącą inaczej wesprzeć L'Oeuvre d'Orient”, zaproponowała alternatywę, polegającą na mówieniu w materiale zamiast o wschodnich chrześcijanach - o dziele na rzecz Bliskiego Wschodu Francuska publiczna rozgłośnia radiowa France Inter nie zgodziła się na wyemitowanie reklamy stowarzyszenia L’Oeuvre d’Orient, stowarzyszeniu non profit, której celem jest pomaganie chrześcijanom na wschodzie. Powodem odmowy było zawarcie w treści reklamy słowa "chrześcijanin". Stacja nie chciała, by słowo padło na antenie z powodu "neutralności religijnej". France Inter jest rozgłośnią postępowo świecką, w której nie porusza się kwestii religijnych. Ale o religijnie Zielonych, ideologii gender, homoseksualistach w Kościele i otwartości na islamizacje nachodzcami to jak najczęściej ///////////////////// Redaktor naczelny Radia ZET Michał Celeda zapowiedział, że w związku z lewicowym skomleniem wokół wywiadu Beaty Lubeckiej z zadymiarzem z haremem Margo stacja przeprowadzi polit-poprawne szkolenia ze słownictwa i wiedzy stosowanej o ideologii gender. Uzasadnił, że stacja zdecydowała się na to, „mając na uwadze wybrane opinie dotyczące przywołanej rozmowy i żeby uniknąć niepoprawnych ideologicznie sytuacji w przyszłości”.
|
|
|
|
***** lewaków
zetka kiedyś fajne radio było |
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Porównywałem ofertę mBanku i PeKaO S.A. ten z żubrem. Konto w mBanku mam całkowicie za darmo. W PeKaO S.A. opłaty znikają pod pewnymi warunkami ale jest prowizja od wpłatomatu po przekroczeniu pewnego limitu. Jak dla mnie porażka, bo nie mówię tu o obcym wpłatomacie a o ich w placówce. Teraz dostałem info o tej podwyżce to nadal nie mam opłat ale mam warunki do spełnienia. Nie mam natomiast prowizji od wpłatomatów kilku operatorów. To kto mnie chce wydoić obcy czy bank w części z polskim kapitałem?
Miriam, zanim wkleisz kolejnego głupiego mema sprawdź i pomyśl. Łatwo z tym myśleniem nie będzie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
kici kici klakierku
działaj łap waruj zastępuj "godnie" dzbana foliarza |
|
|
|
|
|