Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT No i ostatni HIT, Polski Ład, za który wszyscy pracujący zapłacimy i zapłaczemy. 852 poprawki od początku roku. PS.Było do Nieładu 852 poprawki? Masz błędne dane.Nie podam ile jest ich aktualnie, bo zanim skończę pisać, info będzie nieaktualne. Te dane nigdy nie będą aktualne bo ciągle dochodzą nowe poprawki. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ok. OZE - dziwne. Widziałeś ile zostało wymienionych kotłów na gazowe z OZE? Widziałeś ile na dachach solarów? Faktycznie zaorane OZE. wymiana kotłów na gazowe to wg ciebie OZE? Najwyraźniej nie masz pojęcia o czym piszesz. Naturalne wśród pisiorstwa. Solary "masowo" pojawiają się dopiero od kilku lat. PiS już napisał ustawę która mocno ograniczyła opłacalność sprzedaży tak wyprodukowanego prądu. PiS po dojściu do władzy przestał pomagać w budowie farm wiatrowych i praktycznie zatrzymał ich rozwój. W planie miał swoje na morzy ale jakoś tak w swoim stylu nic z tego nie wyszło. CYTAT "Wyngiel" - nie mamy takiej mocy, jak np. Anglicy w latach 60-80, żeby zaprzestać wydobycia. Jakoś ten problem musi zostać rozwiązany. A że ruski tańszy... Ale cóż, znowu wina pis bo nie zbudowali elektrowni atomowej i wiatraków to drogo. sam widzisz CYTAT Stępka, fakt "dali rade". Ale pisząc o zlomiarzach budujacych statki i tym że została sprzedana na złom.No nie bardzo. Ale jak sie czyta onet, to ma sie prawo nie wiedzieć do końca jak to jest. Co nie zmienia faktu, że wlasnych poważnych stoczni nie mamy, to i za bardzo produkowac nie ma gdzie. Ciekawe co sie z tymi stoczniami stało? złomiarze zdemontowali stępkę i zakończyli w ten sposób piękne plany A co piszą w onecie? bo nie czytałem o tych sukcesach naszych stoczni? CYTAT Turów...ciekawe dlaczego teraz tak ten Turow pepikom( taaa pepikom) zaczął przeszkadzać, wcześniej było cacy. Teraz? temat przez Czechów wałkowany od przynajmniej 4 lat. Nie mogąc dogadać się z naszym rządem poprosili UE o pomoc. No i dopięli swego, a my zapłacimy za wszystko czego od początku żądali plus kary. SUKCES!!! CYTAT Polski ład, program wtopa. Tylko i wylącznie z predkości jego wprowadzenia. Dałbym temu czas. Wtopa to wtopa, jak nieuki biorą się za poważne sprawy to tak wychodzi. CYTAT Konflikty z innymi nacjami. Napisz proszę kto kiedykolwiek nas lubiał. Rosjanie nas uwielbiały kiedykolwiek czy Niemcy? Nie chodzi o uwielbianie ale o wzajemny szacunek. CYTAT Z kim sie tak skonfliktowaliśmy? Łatwiej będzie gdy zapytam gdzie mamy sojuszników Resztę delikatnie pominąłeś, a to nie wszystkie SUKCESY naszego rządu. OZE. Czego mam jak to zasugerowałes jako pisior nie rozumieć? Kocioł , solar , panel. Wszystko idzie z jednego wora. Przypomnij mi kto tak sie rzucał o te wiatraki? Hmmm naród - ludzie??? Można rzecz " mata co chceta ". Stępke można kupić. W stanie jakim ją zostawiono. No ale pisali w onecie i mowili w tvn - " że złom ". To chuj tam, powtórze. Jakie mają być "sukcesy", ja w 2009 zamknięto dwie największe stocznie. ***** *** nie? Turów, pepiki odrzucali co chwile propozycje ze strony Polski. Potem pepikom pomógł sąsiad z zachodu i poszło. Wg. ciebie od razu mieliśmy zaplacić za to że kopiemy u siebie? Bylem na wyspach - praca. Byłem w kilku krajach. Nigdzie nie odczułem braku szacunku, z powodu pochodzenia. Sojusznicy. NATO to sojusznicy czy nie? Co miałem pomijać? andrsej pociesze cie, pis nie utrzyma władzy. Wtedy nadejdą czasy mlekiem i miodem płynące nie? |
|
|
|
|
Oczywiście że tak.
Za PISowski Wał podobnie być ukarani solidarnie. Żaden normalny naród nie pozwolił by sobie na rządy takich łgarzy i niedojd. Widać ewidentnie że Poza propagandą nic nie prezentują. Skoro nie wiedzą co robią to każde ich działanie jest potencjalnym zagrożeniem dla gospodarki. Dachy za partyjną telewizję i radia trzeba im wystawić a szarlatan Jaro zapłać za ochronę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Anżej myśli jak rasowy libtard, zawsze o sobie i czasami za siebie. Jemu będzie lepiej i gitara. Od 5 lat to nam otwarcie grają na zmianę z klawiszowcem Regresem i innymi.
Ja zawsze się podzielę ze Sztabowymi, znacie mnie. Jak długo będzie ci lepiej Anżej? Wszelkie inwestycje znikną z prowincji. Schyłkowa faza rządów POSLD była wymiotnie niestrawna Ich oferta jest taka sama, przyspieszenie zlewaczania Polaków, obozy pracy na prowincji i trzymanie za twarz każdego niepostępowego. Ucisk będzie tak wielki, ze nikt tego nie wytrzymie i ludzie zwrócą taka wolność drugim końcem tak samo jak w USA i w Kanadzie właśnie zwracają liberalną demokracje To możliwa tymczasowa zmiana z gigantycznym łomotem Oszustów na końcu a nie prawda objawiona o lepszym. Ale,,, lekcja o postawie Rosji i Niemiec vs Polska zostanie ponownie odświeżona na przyszłość. Już została przypomniana postawa tankistów. To wszystko już było chłopcy i nic nie będzie takie jak sobie marzycie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT OZE. Czego mam jak to zasugerowałes jako pisior nie rozumieć? Kocioł , solar , panel. Wszystko idzie z jednego wora. Odnawialne Źródło Energii. Wyngiel i gaz nim nie jest CYTAT Przypomnij mi kto tak sie rzucał o te wiatraki? Hmmm naród - ludzie??? Można rzecz " mata co chceta ". O co się naród rzucał? O farmy? dlatego postanowiono pieniądze na te farmy zmarnować w Ostrołęce? CYTAT Stępke można kupić. W stanie jakim ją zostawiono. No ale pisali w onecie i mowili w tvn - " że złom ". To chuj tam, powtórze. Jakie mają być "sukcesy", ja w 2009 zamknięto dwie największe stocznie. ***** *** nie? Tak w takim stanie jakim ją zostawiono to zapewne można ją wykorzystać pod budowę nowego statku Zamknięto z jakiegoś powodu. Docierałeś do powodów czy wystarczy ci przekaz pisiorów? CYTAT Turów, pepiki odrzucali co chwile propozycje ze strony Polski. Potem pepikom pomógł sąsiad z zachodu i poszło. Wg. ciebie od razu mieliśmy zaplacić za to że kopiemy u siebie? I tak zapłaciliśmy tyle ile żądali na początku, do tego doszły jeszcze kary. A szkody górnicze trzeba naprawiać. Czy to u nas, czy sąsiadów to nie ma znaczenia. CYTAT Bylem na wyspach - praca. Byłem w kilku krajach. Nigdzie nie odczułem braku szacunku, z powodu pochodzenia. Cudownie, tyle że ja pisałem o dyplomacji naszego rządu. CYTAT Sojusznicy. NATO to sojusznicy czy nie? Sojusznicy. CYTAT Co miałem pomijać? To co pominąłeś. Przeczytaj mój wpis. CYTAT andrsej pociesze cie, pis nie utrzyma władzy. Wtedy nadejdą czasy mlekiem i miodem płynące nie? Mam nadzieję, że naród kiedyś wybierze mądrze. I socjalistów i złodziei wszelkiej maści pogoni z naszego kraju Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Anżej myśli jak rasowy libtard, zawsze o sobie i czasami za siebie. Jemu będzie lepiej i gitara. Od 5 lat to nam otwarcie grają na zmianę z klawiszowcem Regresem i innymi. Ja zawsze się podzielę ze Sztabowymi, znacie mnie. Jak długo będzie ci lepiej Anżej? Wszelkie inwestycje znikną z prowincji. Schyłkowa faza rządów POSLD była wymiotnie niestrawna Ich oferta jest taka sama, przyspieszenie zlewaczania Polaków, obozy pracy na prowincji i trzymanie za twarz każdego niepostępowego. Ucisk będzie tak wielki, ze nikt tego nie wytrzymie i ludzie zwrócą taka wolność drugim końcem tak samo jak w USA i w Kanadzie właśnie zwracają liberalną demokracje To możliwa tymczasowa zmiana z gigantycznym łomotem Oszustów na końcu a nie prawda objawiona o lepszym. Ale,,, lekcja o postawie Rosji i Niemiec vs Polska zostanie ponownie odświeżona na przyszłość. Już została przypomniana postawa tankistów. To wszystko już było chłopcy i nic nie będzie takie jak sobie marzycie Błędnie zakładasz więc piszesz głupoty, jak zwykle. Skąd pomysł że tęsknię za POSLD czy czymś podobnym? A tak, skoro często poruszasz temat obozów na prowincji, to które fabryki (obozy pracy) zniknęły? Wszystko było i trwa nadal. Oszuści i złodzieje nadal są u sterów. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Harowałeś dla popaprańców z el.bananem, harujesz i teraz. Z diabłem wejdziecie w koalicje
Ukraina ma wojnę z ruskimi a Polacy z Niemcami. Pakt zobowiązuje,,, ale bez wojny na Ukrainie puczu w RP nie budiet. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Harowałeś dla popaprańców z el.bananem, harujesz i teraz. Z diabłem wejdziecie w koalicje Ukraina ma wojnę z ruskimi a Polacy z Niemcami. Pakt zobowiązuje,,, ale bez wojny na Ukrainie puczu w RP nie budiet. No tak Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No tak, postęp. Naczelny Sąd Administracyjny orzekł, że urodzone przez surogatkę w Kanadzie dla pary homoseksualnej dziecko otrzyma polskie obywatelstwo. Decyzja sądu stanowi precedens w polskim systemie prawnym i de facto legitymizuje możliwość posiadania „dwóch ojców”. I jak zagranica może nie lubić takich niezależnych sądów za czytanie Konstytucji.
Wojewoda mazowiecki nie zgodził się na przyznanie obywatelstwa ze względu na złamanie prawa i Konstytucji RP. PS. W Polsce obowiązuje prawo krwi. Jeżeli urodziło się w kraju o prawie ziemi przysługuje mu podwójne obywatelstwo również i polskie. Jeżeli matka była Kanadyjką a w Kanadzie przysługuje podwójne, polskie obywatelstwo co jest faktem. Ale nasze prawo nie uznaje surogactwa za pieniądze. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
boli mnie że opozycja nie ma nic fajnego do zaproponowania wyborcom. tylko przymusowe szczepionki
|
|
|
|
|
Świat bajeczek o ostatnich nierozwiązanych problemach współczesnego świata czyli: Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Justyna Steczkowska podczas koncertu "Solidarni z Ukrainą" ogłosiła, że honorarium za udział w wydarzeniu w całości przeznaczy na pomoc poszkodowanym dzieciom z Ukrainy. "Super Express" poinformował, że tylko ona miała zażądać zapłaty za koncert charytatywny. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Justyna Steczkowska podczas koncertu "Solidarni z Ukrainą" ogłosiła, że honorarium za udział w wydarzeniu w całości przeznaczy na pomoc poszkodowanym dzieciom z Ukrainy. "Super Express" poinformował, że tylko ona miała zażądać zapłaty za koncert charytatywny. Zawsze mogła zrobić wywiad z ambasadorem Rosji, wtedy pewnie pisałbyś peany pełne zachwytu i uwielbienia. Jak to zrobili bracia Kremlowscy. Przypomnij mi czyją tubą partyjną jest ich gadzinówka. Zawsze mogła wrzucić posta, w którym narusza bezpieczeństwo kraju, jak pewna rządowa telewizja informacyjna pod rządami towarzysza Samuela Putineiry. PS. Kaczyński właśnie zapowiedział, że nie będziemy się starali o broń atomową - zdrajca pozostanie zdrajcą, w tym wypadku najgorszym - parszywym promoskiewskim pisiorem wykonujący polecenia z Moskwy. Nie bez powodu w 1981 r. spał, gdy "chodzili pomieszkaniach". "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT Świat bajeczek o ostatnich nierozwiązanych problemach współczesnego świata czyli: Czujesz się bezpiecznie tylko dzięki paktom więc twe ideologiczne wywody świadczą tylko o o odklejeniu od rzeczywistości. Sytuacja obnażyła raczej głupotę PISowską i ich szkodliwość dla Ojczyzny. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Sam powiedz Regresie. Czy to nie piękna nauka z tego co oglądasz na własne oczy? Nikomu nie musisz wierzyć z wyjątkiem dania wiary własnym organom poznawczym i samodzielnemu myśleniu którym codziennie epatujesz przed Ciemnym Ludem roszczeniowym
Pakt Niemcy-Rosja został spopielony. Kasa z Zielonego Szaleństwa jednak zostanie inaczej podzielona. Bidna Ukraina stanęła okoniem pozbawiona przez Niemcy w strategicznym momencie wojny dostaw broni (dla minimalizacji strat Rosjan). Chiny dyskretnie nie wypowiadają się w sprawie zaledwie w tydzień po wydawałoby się sympatycznej pogawędzę z Putinem w Pekinie. Dzisiaj tylko wariaci popierają Rosje. A jeszcze 2 tygodnie temu w liberalnych mediach nasi żołnierze i pogranicznicy byli ohydnymi mordercami, granica przeżytkiem a rosyjski gaziorek afrodyzjakiem niemieckich elit. I to wszystko stało się samo z siebie pomimo blokady poszukiwań i wydobycia gazu i ropy w US i zamknięcia ropociągu na Alasce przez Bidena Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT PS. Kaczyński właśnie zapowiedział, że nie będziemy się starali o broń atomową - zdrajca pozostanie zdrajcą, w tym wypadku najgorszym - parszywym promoskiewskim pisiorem wykonujący polecenia z Moskwy. Amerykanie zapowiedzieli odwołanie zapowiadanych wcześniej testów broni nuklearnej które mogłyby być użyte przez Fjutina jako pretekst do eskalacji i wybielania się na arenie światowej. Ruskie trolle w Białym Domu Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
,,Jadą czterej jeżdżcy,jadą czterej jeżdżcy...''.Pandemia,wojna i co dalej?
|
|
|
|
|
CYTAT ,,Jadą czterej jeżdżcy,jadą czterej jeżdżcy...''.Pandemia,wojna i co dalej? z pewnością śmierć Putina i wiosna socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Podacie mi link do artykułu straszaka Szlęzaka? Zaginał,,, albo nie mogę go odnaleźć a był historycznym osiągnieciem które stymulowało całą serie artykułów w apologetyczno-strachliwym duchu. Temat otworzył niejedną dusze zakłopotanego leminga "Sowieciarza" albo "Europejczyka" cokolwiek to dla Was znaczy
Białoruska agresja przeszła im jeszcze na sucho, gładko bym podsumowała bo jechała na narracji Resetu Obamy z pokojową Rosją i wszechmogącymi Niemcami przeciwko Ciemnemu Ludowi Polskiemu. Do czasu jednak gdy "artyści" do wynajęcia zaczęli pluć na nasze siły zbrojne. Wtedy nastąpiło pierwsze zaskoczenie gapiów z kim właściwie mamy do czynienia kto nie omieszka żadnej okazji żeby skopać RP. Zawsze zawzięcie pluli, ale teraz już wiemy dla kogo. Samemu się opluwać dla własnej korzyści się nie da, musisz być "zewnętrzny". To wiele zmienia. Czystka na Ukrainie to już za duży kawałek sera Trapistów żeby trzymać w kieszeni niezauważonym, ludzie się odwracają. Trzeba wiec zmienić narracje, to wina Ukrainy i tym razem uchodźców a nasza naiwna głupota z tego powodu. Wiec odwróćmy się plecami do złych i wyciągnijmy ręce do dobrych. Bądźmy mądrzy, czyż nie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Podacie mi link do artykułu straszaka Szlęzaka? Zaginał,,, albo nie mogę go odnaleźć a był historycznym osiągnieciem które stymulowało całą serie artykułów w apologetyczno-strachliwym duchu. Temat otworzył niejedną dusze zakłopotanego leminga "Sowieciarza" albo "Europejczyka" cokolwiek to dla Was znaczy Ciekawszy jest artykuł-wywiad w gadzinówce Braci Kremlowskich. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Kunktatorski komentarz Szlęzaka zrobił na mnie większe wrażenie, podzielisz się? Karnowskich już mam.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Bolszewia sama z człowieka nie wyjdzie.
Apel Janukowycza do Zełenskiego: "Trzeba zatrzymać rozlew krwi za wszelką cenę" Poddajcie się Matula Rossija Utuli was gdy tylko zdemilitaryzuje i zdenazyfikuje. Co na to racjonalizm KorWINa, Brauna i Zychowicza?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zaczynamy czuć co znaczy socjalizm.
Ze skrajności w skrajność. Z nienawiści do imigrantów do zachęcania do pozostania u nas mimo kryzysu. Plan miska ryżu - systematycznego obniżania oczekiwań. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nic nie rozumiesz Regresie, nie przechwalaj się bo to słychać i czuć
Tymczasem polskojęzyczna bliska zagranica nadaje antypolonizmy z PE. Przy okazji gdzie są nasze pieniądze? W Koszalinie Ciemny Lud Roszczeniowy w oddolnym czynie zdekomunizował narracje okupanta. „Zwycięskiej Armii Czerwonej wyzwolicielce odwiecznie polskiej ziemi koszalińskiej w dziesięciolecie PRL-u Społeczeństwo Miasta Koszalina” - brzmi napis pod pomnikiem który się słusznie przewrócił gdy słuchał ruskiej narracji. Telewizja Polsat News przerwała nawet transmisje rosyjskiego ministra spraw zagranicznych indoktrynującego pożytecznych i onuce na podobieństwo incydentu opuszczenia posiedzenia ONZ przez dyplomatów podczas występów Ławrowa u nich. Polityk stwierdził, że Rosja nie napadła Ukrainy. Pomnik niedawno odrestaurowany za pieniadze podatnika, przedstawiał sołdata w pełnym rynsztunku z przytuloną do niego dziewczynką trzymającą w ręku gołąbka, jako symbol pokoju. - Przepraszam państwa, ale chyba jednak państwa i nasza cierpliwość ma swoje granice - powiedział prezenter Polsat News Igor Sokołowski po przerwaniu transmisji. Wyzwoliciele mówicie,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie za sankcjami dla Polski tylko PISu
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|