|
|
|
@art2 Deco
Zastanawiam się, jaki jest sens takich zadań. Jeśli czegoś uczyć,to tego, co się w życiu przyda. Mnie np. całki z matmy, przydały się raz w życiu-na maturze. Teraz nawet nie pamiętam, czym jest"całka". Tak jak było na studiach-zalicz,zapomnij...? PS.Podpowiedz o co chodzi w tym zadaniu,please. Curva,nie chce mi się myśleć. Żartowałem. Zadanie proste,jak konstrukcja kołka. Tworzący test,mogli lepiej się postarać. Ale znajdą się debile,którzy zrobią z tego kulę,a wybitnie zjechani...ośmiościan nieforemny. Na poważnie-Dzieki sposobowi nauki zaocznej w "pandemii",rośnie nam pokolenie z tytułem mgr. Skrót nie od magister,a magazynier w skupie złomu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gumisiu z Szówska.
Zamiast pisać o czołgach,armatach i rakietach,może napisz coś o tym,że Ukraina przebuduje system kolejowy(szerokość torów),na standard unijny.Wiesz coś o tym? Twoi ziomale z CCCP, będą mieć problem,aby ciebie odwiedzić. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Orly i Sokoły, zdaliby 8 klas? Z polityki to same pały. https://wiadomosci.onet.pl/nauka/egzamin-osmoklasisty-2022-quiz-z-pytaniami-z-matematyki/vwj1q3b A B C D Który pierwszy dopasuje rozwiniecie do odpowiedniej bryły? Tyle słów a pytanie było proste. Regres może Ty, ale nie ściągaj. Samodzielne myślenie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ja też mam pytanie. Co dzisiaj robiłaś na obiad?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A B C albo D
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tyle to i ja wiem.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Ja też mam pytanie. Co dzisiaj robiłaś na obiad? Jeśli to fajna laska,to pytałbym raczej co będzie na kolację z "szampanem tuż przed i papierosem tuż po"... Śniadanie wtedy"samo"przyjdzie do łóżka w porze...obiadowej.Bucha cha chi chi SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
My tu gadu gadu nocą a rebus nie rozwiązany,,,
Powinnam być rozczarowana czy przekonana? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Też mam rebus.
Odgadnij hasło: ***** *** ***** *** |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Wrzuć coś z Orbanem pisowska szmato ideowa. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Też mam rebus. Odgadnij hasło: ***** *** Prosisz i masz Rysiu Lubię TVN Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ciekawa interpretacja ale czy autor to samo miał na myśli?
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Też mam rebus. Odgadnij hasło: ***** *** J*A*R*E*K *H*U*J* ? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
"Władzę Czas na rebus rebiata, gdzie Donek nie skłamał? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Faktycznie "nasz" rząd wykonuje tylko polecenia komisji europejskiej Po co nam rząd? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nadzwyczajnej kasty nic nie zaspokoi tylko samodzierżawie EU.
|
|
|
|
W zagranicznych mediach czytamy, że Polki w meczu z Tajlandią "przeszły drogę z piekła do nieba".
Ach te,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT W zagranicznych mediach czytamy, że Polki w meczu z Tajlandią "przeszły drogę z piekła do nieba". Ach te,,, Tymczasem zgrana drużyna z Jordanowa gra o piekło na ziemi.... socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Wolna wola Regresie To jedna z rzeczy której liberalsi nie opanowali w sposób dostateczny. Zamordyzm nie wyzwala.
Widzisz, wolność prowadzi do rzeczy pięknych lub okropnych gdy zagubisz Jego drogę. Dlatego piekło ma takie ładne bruki. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Puszcza cię już czy właśnie wchodzi?
Nie lepiej było zostać przy wódce? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Chłopcy się biorą do poważnej roboty a ruskie onuce za dywersje. Gratulacje za zaoranie, zwałowanie i zbronowanie Miedwiediewa. Serce rośnie gdy człowiek przestaje się bać.
|
|
|
|
Elyta nie sprząta, elyta zabawia pożytecznych. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|