|
|
|
Na ojnecie ani słowa dzisiaj o Zdradku a na wp.pl ani słowa o utracie immunitetu przez Onucego Brauna.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaro-Gierek i Gomułka naszych czasów,nie siada nie kuca, a podąża w swojej robocie.Dla naszego dobra,ma się rozumieć.
Energia rozpiera prezesa,co widać po sadełku na brzuszku i zwisie pod gardełkiem. Do tego dochodzą wazeliniarze którzy rozpychają jego kaczy kuper. Dzięki niemu stają się tłustymi kotami. Premie za ten rok, w spółkach Skarbu Państwa, wypłacono w lipcu i sierpniu... PS.Dla ciebie,człowieku z Żoliborza. "Lilla Weneda"Słowackiego. Cytat. "Śmiech ludzki jest zabójczą bronią. Więcej on strącił koron z głów posępnych,niż ci się zdaje." Cha cha,cha... Zobaczymy co będzie przy urnie. Mam na myśli taką,gdzie nie są głosy,a prochy.Poczekam,czas jest po mojej stronie... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Zaczęło się,,,
https://twitter.com/MarcinPalade/status/1576650003992674304 Słychać wycie. PS. I co straciliśmy https://www.youtube.com/watch?v=TVKYzKsgzOQ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Fraszka.
Made in Ja. Umarł Urban Jerzy, pok.hój jego duszy. Na metr,na dwa,na prawo i lewo, teraz leżą jego uszy. Przechodniu,przy mogile ,sypnij mu piaskiem w oczy. Inaczej komusze zombi odżyje i z grobu wyskoczy... -------- SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jaruzelski, Kiszczak, Urban.
|
|
|
|
CYTAT Jaruzelski, Kiszczak, Urban. Brakuje do kompletu małego tchórzliwego dyktatorka z wielkim ego |
|
|
|
|
Bolek to jeszcze sporo pociągnie, ale stoi w kolejce.
|
|
|
|
A Tw Balbina Wawel czy Powązki ?
|
|
|
|
|
CYTAT A Tw Balbina Wawel czy Powązki ? Plac Czerwony? Jakieś 'Mauzolełum"tam się znajdzie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Szefowa niemieckiego MSZ Baerbock zaznaczyła, że nie należy przeceniać znaczenia głośnej mniejszości, która domaga się ustępstw wobec Sowieciarzy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
@art: nie obrażaj się, ale muszę ci coś strasznego powiedzieć.
tak, masz rację z czerwonymi i zielonymi!! ale z tym łurbanem to przegięłaś teraz pewnie się w nocy zrywał bo koszmary... podejrzewam, że niewielu pamięta jak to był koszmarny małpiszon... @jusek: to nie jest śmieszne, akurat w tym przypadku wybaczyłbym ci, jakbyś coś o koprofili na jego grób powiedział... |
|
|
|
|
Jego natura przeglądała się w jego wyglądzie.
PS. A teraz jest wśród swoich. Ja mu nie żałuje, ma co miał. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT A teraz jest wśród swoich. Ja mu nie żałuje, ma co miał. wolałbym, żeby się w kotle smażył (nie mi jednak sądzić) niż ze swoimi knował... |
|
|
|
|
,,, ma co miał miesza w kotle.
|
|
|
|
@art: 4 razy się w nocy zrywałem... a rano jak telefon zadzwonił to aż czarno mi się przed oczyma zrobiło... także ten tego, może skończmy temat urbana.
|
|
|
|
|
Daltonizm i komuny hippisów.
PS. Mamy ten sam kłopot, pokonajmy go razem Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT @jusek: to nie jest śmieszne, akurat w tym przypadku wybaczyłbym ci, jakbyś coś o koprofili na jego grób powiedział... Jarek będzie miał "piekło wieczyste" w Niebie,kiedy przy bramie wraz ze sw.Piotrem, czekał będzie na niego... Urban. I "tylny"orgazm z puszczeniem w gacie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
W odtajnionych przez prokuraturę zeznaniach Marcin W. opowiadał m.in. o swoich rzekomych przyjacielskich relacjach z Grzegorzem Napieralskim, przewodniczącym Sojuszu w latach 2008-11 i kandydatem tej partii na prezydenta w roku 2010. W. mówił m.in. o tym, ze udzielał politykowi "bezzwrotnych pożyczek". W piątek Napieralski powiedział, że publikacja zeznań Marcina W., bez publikacji jego własnych zeznań w tej sprawie, jest "manipulacją". "Super Express" ujawnił dzisiaj, że spółka MM Group kontrolowana przez wspólnika Marka Falenty Marcina W., dokonała co najmniej dwóch wpłat na stowarzyszenie żony Napieralskiego; wcześniej po ujawnieniu zeznań W. poseł PO zdecydowanie odcinał się od powiązań finansowych z hochsztaplerem. No i następna maska przyzwoitości spadła z Konstytutki. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@jusek: nie pozwalaj sobie z tymi przytulasami...
|
|
|
|
|
Od kiedy to kopas w dupas very mocno, jest pieszczotą?
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Elon Musk przejmuje Ćwierkanie. Na dobry początek wywala na twarz lunatyków czyli woke cenzurę, to tylko 75% zatrudnionych " Let it sink " napisał po odwiedzinach HQ ze zlewem.
Tymczasem lewactwo skomle w liście otwartym o mercy, o zatrzymanie egzekucji przez "cancel culture" bo tym razem jest wymierzona w nich samych A Ilu to prawych i uczciwych twórców ci sami pracownicy obsrali i zbanowali z mediów społecznościowych bez prawa obrony?
|
|
|
|
@jusek: ta ostatnia emotikonka to przytulas właśnie, a ja jako człowiek tolerancyjny nie wiem jak ci powiedzieć... ale ja nie z twoich...
|
|
|
|
|
CYTAT @jusek: ta ostatnia emotikonka to przytulas właśnie, a ja jako człowiek tolerancyjny nie wiem jak ci powiedzieć... ale ja nie z twoich... Co do koprofilii,tematu który tak często poruszasz,wiedz że wczoraj w lesie, zostawiłem 'papierzaka". Szukaj w sadzonce, na lewo od drogi Lipa-Zaklików. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
To jak nam pójdzie z Meksykiem ? Znawcy proszę,,,,
|