|
|
|
CYTAT Chlebek z zaprzyjaźnionej piekarni bez GMO i bez czerstwego pieczywa. Ale Mecenas Kon jak i inne nieparzystokopytne pewnie woli pszenicą zakąszać . I tak lepsza z czarnoziemu od hodowanej na chemii. Kupowałam tak okropne pomidory z supermarketów ze zaprowadziłam drobną działalność gospodarczą w ogrodzie ( z dostawa od zaprzyjaźnionego hodowcy gołębi naturalnych mikroelementów ) mam pomidory o jakich nie śniłeś Dziadku albo już nie pamiętasz ze takie mogą być. Baltonowski od jaszczembia zajadasz? bez orzechow, rodzynek itp, że zbóż sianych na płaskowyżu inflacji Zdziwiłbyś się co do pomidorów i innych dóbr naturalnych |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Media łojca Taddeo otrzymały od władzy w 2021-22 z kancelariitałósza 10 umów,tj z Fundacją Lux Veritas i TVTsram.
Na realizację programu "Media polonijne-polskość poza granicami"-686 000 zł. Na Park Pamięci Narodowej w Toruniu,na wystawę "czasową"w tym miejscu,o Polakach ratujących Żydów-3 mln zł. Za emisje spotów informujących o zagrożeniach Covidem(kilka umów). otrzymali 65 000,74 000,200 000 i 250 000 złotych. Inflacja to jedno,ale przebicie o informacjach covidowych ma zajebiaszcze przebicie!!! Mogłem inwestować w akcje pasibrzucha,nieroba,tym razem tego z Torunia... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Wirtschaftswunger(cud gospodarczy)po raz kolejny"dopadł Polskę.
Tak twierdzi Mateósz. Jest tak dobrze,ze nie potrzebujemy pieniędzy z UE. Niech mówi za siebie,bo ja mam odmienne zdanie. 40 mln.zyli dziennie strat-co to jest?Pikuś. Glapek mówi że wzrost gospodarczy rocznie wynosi ok.4 proc.i niedługo "dogonimy" z PKB Niemcy i Hiszpanię.Pominął to,że oni, przed nikim nie uciekają. Zapomniał też o ponad 18-to proc inflacji jaka mamy w RP. Rolnicy mają dostać 10 mld.zyli dopłat do zboża,w związku z ukraińską aferą. Kto za to zapłaci? Oczywiście rząd Mateusza"Dyzmy"Morawieckiego i "banku zbożowego"Nikodema. Z naszych podatków ,fundujemy sobie teoretycznie,tańszy chleb. To że mąka z ukraińskiego zboża będzie zapleśniała,jakoś nie raczył powiedzieć. Rozdawnictwo skończy się po wyborach.Skończą się igrzyska,skończy chleb.Upasiona dojna zmiana przeżyje.:potluczony PS.To nie jest faking szit nius,sprawdzić można w necie,członkowie(członki)NSZZ Solidarność,mają zniżki na tankowanie paliwa w stacja PKN Orlen-a. Hooy z honorem,cza siem zaPiSać. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jusek, pieniędzy nie dostaniemy aż do wymiany rządu na Folksdojczy i Sowieciarzy. Teraz to nawet trudniej będzie bo mogą zablokować import produktów ze zboża od nas pod byle pretekstem ( zboże techniczne ) chyba ze Totalni i ich zausznicy się opamiętają i odpuszczą wojnę na wyniszczenie z Polakami. Ale nadzieje są niższe od ich morale bo Stan Wojenny tez im przeszedł bezboleśnie.
Nawet gdybyśmy to przeżyli na kartoszkach i szczawiu to i tak Polacy zostaną wystawieni na ewropejski pręgież za doły śmierci na granicy białoruskiej dzięki innej gasnącej już gwieździe postępu i demokracji, pani Agnieszce Hojland. Plan aktywności polskojęzycznych jest bogaty a Ukraina broni się skutecznie przed swołoczą i zaborami. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ja bym wam grosza nie dał PiSie syny bo to jak krew w piach jak małpie zegarek.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Bo Ty jesteś prawdziwy ewropejczyk Regresie. Nikt go nie widział ale wszyscy o jego wartościach słyszeli.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Srebrniki Judaszowe.
Sprzedaliście Polskę a nie wzięli nawet za to grantu. Mówią że sprzedano obcokrajowcom 5 razy tyle ziemi co za poprzedników. Polskiej ziemi. Jak się ma to do waszych wartości? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Praworządność Unijna niejedno ma imię. Pomyśl tylko co z nami robi i wtedy spłynie na Ciebie zrozumienie, wszystko stanie się jasne. Co z nami zrobi Donek w koalicji na przykład z opozycja. Pala, zimna woda i ryziu.
PS. Ja jestem jednak optymistką. Jedyny ratunek to równowaga w Europie Środkowej. Zaczynam doceniać myśl geostrategiczną stojącą za Międzymorzem. Niewolnikiem na etacie Rezydenta zawsze zdążysz zostać Regresie, tak zawsze było, jest i będzie. Zapisz się i już. Ale pokaż ze masz chociaż średnie cojones jeżeli nie chcesz zbierać kopa codziennie. PS. Donek już z Pride zapowiedział ze nici za jego światlej kadencji z polskiej konkurencji dla niemieckich portów lotniczych. No dobra, to żadna nowość a ścierwojady klaszczą.
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Z torbami to nas wasze kur... puszczają ale co tam tlumoki wiedzą ... |
|
|
|
|
CYTAT Co to za zieloni - bo ostatnie 2 lata też ostrą nas rąbią... |
|
|
|
|
Dziadku, wy tacy Zieloni w Sztabie Bezpartyjnych w klubie incognito?
PS. Komando lunatyków zaatakowało mistrzostwa Snookera w GB. Ochrona zakuła i wyniosła agenturę wzorowo Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
O czym ty pleciesz, właz do szafy bo zaraz bolka zawołam i kabel pójdzie w ruch
|
|
|
|
|
Gdzie dzisiaj popasasz Dziadku
Tymczasem stokrotkowa-komuna nie ustaje w staraniach podważenia naszych roszczeń za zniszczenia wojenne: Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jesteście tak śmieszni i karykaturalni w tym co robicie ,że nikt was już nie traktuje poważnie nawet w poważnych sprawach
Jedynie co potraficie to obarczanie wszystkich dookoła za wszystko, Zieloni, czerwoni, tuski, konferencje, UE... kurwa wszyscy winni tylko nie wy bidule Ale z tobą to tylko bolek może dyskusje prowadzić.. Ile podatków (waszych oplat) w ostatnim czasie dojebaliście? Odpowiesz...? No zapewne ni chuja |
|
|
|
|
Dziadku, Drogi Dziadku pozwól ze wytłumaczę ociężałemu.
Gdy wróci Totalna praworządność wszystkie wasze zgryzoty miną, tak jakby ich nigdy nie było. Czyli masz racje to wszystko to idea faux Cieszę się ze Ty nie byleś obojętny na Kacapów,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A konkretnie na pytanie potrafisz? Czy zawsze jak pinokio pierdolenie o wszystkim dookoła byle pierdolic?
Wyjaśnienia twojej tezy o bohaterze obajtku vel brudna pała który walczy z inflacją podnosząc ceny paliwa o dzis nie doczekałem... Ostatnio stwierdził że musi trzymać ceny bo ciemniaki się rzucą i zabraknie paliwa... Wespnij się na wyżyny intelektu i zrob coś raz a konkretnie... |
|
|
|
|
CYTAT Wespnij się na wyżyny intelektu Na wyżyny czego? CYTAT Gdy wróci Totalna praworządność wszystkie wasze zgryzoty miną, tak jakby ich nigdy nie było. Sraczka cytuje stolca |
|
|
|
|
CYTAT A konkretnie na pytanie potrafisz? Czy zawsze jak pinokio pierdolenie o wszystkim dookoła byle pierdolic? Wyjaśnienia twojej tezy o bohaterze obajtku vel brudna pała który walczy z inflacją podnosząc ceny paliwa o dzis nie doczekałem... Ostatnio stwierdził że musi trzymać ceny bo ciemniaki się rzucą i zabraknie paliwa... Wespnij się na wyżyny intelektu i zrób coś raz a konkretnie... Chciałabym, ale nie bardzo potrafię odgadnąć z tego co tu emocjonalnie wyrzuciłeś z siebie Mogłabym, ale kto to dostrzeże gdy Ty już tracisz oddech? PS. Zaprawdę powiadam Wam, gdy powróci praworządność i sędzia Żurek ze Stulejką będzie znowu osądzał zaplute złogi reakcyjne to wszystkie wasze zgryzoty miną tak, jakby ich nie było. Bo ich nie ma Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Apel mój do bolka zadziałał, wypuścił cie z szafy
Sądząc po treści posta stoi nad tobą z kablem od żelazka...ma być mało inteligentnie ale po jego myśli |
|
|
|
|
Ocenę inteligencji to Dziadku lepiej pozostaw dla AI.
Apel proszalny był od Was dwóch PS. Zaczynam się domyślać co wami powoduje z tymi Totalnymi. Oni niczego nie proponują i niczego nie gwarantują z wyjątkiem jednego. Czyli to personalne skrzywienie od indoktrynacji ! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A te klony tekstow z postów bolka to czysty przypadek
Nie przejmuj się, reszta waszego elektoratu w to uwierzy jak w niskie podatki i 500 plus od dziada |
|
|
|
|
No i co w tym złego jak dobre? Nie bądź taki zajadły indywidualista Gdy wypracujesz własny, ciekawy styl to tez skorzystam.
|
|
|
|
CYTAT No i co w tym złego jak dobre? Nie bądź taki zajadły indywidualista Gdy wypracujesz własny, ciekawy styl to tez skorzystam. Widać, że kabel od żelazka kształtuje gust i poglądy |
|
|
|
|
Dokuczyłam ci i masz teraz marzenia
|