|
|
|
Kogo polecacie do przebicia uszu dziecku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Panią Zakościelną na Okulickiego. Przebija uszy pod znieczuleniem nawet kilkumiesięcznym dziewczynkom. Kolczyki, które daje wcale nie uczulają dziecka.
|
|
|
|
|
Podobno lepiej żeby dziecko miało ucho przebite igłą niż pistoletem do przebijania uszu, szybciej się goi.
Jest ktoś w Stalowej co igłą przebija? |
|
|
|
|
Dziecku nie powinno się zakładać kolczyków z powodów takich jak:
łatwe naderwanie uszka,zrośnięcie,uczulenie na metale itp.Gdy podrośnie samo zadecyduje co chce.Najlepiej to zrób maluchowi jeszcze tatuaż JESTEM WSPANIAŁĄ MADKĄ |
|
|
|
|
Rikitiki naucz się czytać ze zrozumieniem, pytanie brzmiało kto jest godny polecenia przebicia uszu a nie czy to jest słuszne. Następnie dziecko może mieć już 4-6 lat i już może samo zadecydować czy chce mieć uszy przebite tak jak to miało miejsce u mnie. Mojej malej przebijała pani która ma swój salon na przeciw starego Aldika na Okulickiego i wszystko przebiegło super. Na początek dostajesz kolczyka plastikowego dopiero później wymieniasz na swój.
|
|
|
|
|
Jest podobny temat. Polecam Panią w salonie Pantera na Poniatowskiego przy dawnym DVD. Szybko i profesjonalnie. Do tego pamiątkowy dyplom dla dziecka
|
|
|
|
|
Pani Agnieszka W cechu rzemiosł na Okulickiego.Pelen profesjonalizm!!! Świetnie to robi...
|
|
|
|
|
sorrki b.l.u.e. ale chciałem ruszyć te "madki" i czekałem na durne komentarze ale niestety niema więc spadam z tego tematu.
|
|
|
|
|
Już nie można o nic spytać bo człowieka z g....m. mieszają.
Pytałem na zaś ponieważ w przyszłym roku córka będzie miała 4 lata i żona chce córce uszy przebić. A z tego co się orientowałem to lepiej igłą niż pistoletem. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
CYTAT Polecam Panią Zakościelną na Okulickiego. Przebija uszy pod znieczuleniem nawet kilkumiesięcznym dziewczynkom. Kolczyki, które daje wcale nie uczulają dziecka. Chciałam zapytać czy to dalej aktualne A jeżeli tak to poproszę o dokładniejsze kontakt |
|