Dołączył: 11 Maja 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W tłusty czwartek tradycyjnie już od rana zaczyna się polowanie na pączki.
Podzielcie się opinią, gdzie kupione pączki najlepiej Wam smakują. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cukiernia u grażyny ewentualnie katarzynka
|
|
Dołączył: 11 Maja 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mieliśmy ochotę właśnie na pączki z wiśnią z Katarzynki ale obie dziś świeciły pustkami więc niestety nie udało się nic tam kupić.
Były tam jedynie trzy blaszki ciastek na wagę a pączka w żadnej ani jednego. Tragedia poprostu. Bo mieliśmy kupić pączki też dla znajomych w sumie 50 szt a tu nici. |
|
|
|
|
Witam
Ja polecam w budynku CECH-u wejście od strony hali targowej. |
|
|
|
|
Katarzynka to zupełna porażka,co roku to samo,pączków brak,dziś nie było nic,żadnego ciasta,puste półki.Lokomotycze oferowało suche,twarde buły z różą.
|
|
|
|
|
Ja dzisiaj kupowałam w cukierni Kilian przed pasażem Tesco
|
|
|
|
|
Katarzynka, różane nadzienie bez kolców.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
odpowiem, chociaż po czasie ale mimo wszystko...
JEDYNA, powtarzam, JEDYNA cukiernia w Stalowej Woli gdzie kupicie takie pączki jak kiedyś to niepozorna cukiernia w Domu Rzemiosła obok hali targowej, na bocznej ścianie obok stołów handlowych. Cała reszta, Wszystkie te cukiernie udające że robią pączki to oszustwo, zresztą tak samo jak drożdżówki i inne produkty. Oczywiście chwalą się że robią "własnoręcznie" hahahaha no tak - własnoręcznie zamawiają od producentów półprodukt który wrzucają do pieca i udają że mają własny. Niestety wiele młodych osób już nawet nie wie jak smakować powinien pączek na jajkach i dobrym tłuszczu. 99.99% cukierni robi produkty z proszków które np. jajek nawet nie widziały (są np. białe w środku smakują jak karton i są lekkie jak wata) Większość mlaska ze smakiem jak to g0wno wcina Pączki od tej Pani są ciężkie, żółte w środku i smakują zupełnie inaczej niż te instanty w pół mrożone od których można dostać raka od samego patrzenia. Raz na jakiś rok kupuję takie "pączki" w sklepie, ostatnio po 2 kęsach wyrzuciłem do kosza chociaż głupio się czułem wyrzucając żywność do śmietnika ale jak ktoś jest przyzwyczajony do normalnego jedzenia a ugryzie makietę pączka.... Niestety większość żywności się tak robi, wiem że sam jem chemię, doskonale zdaję sobie z tego sprawę właśnie na podstawie tego głupiego pączka |
|
|
|
|
hubek, to ty masz jakieś specjalnie wyczulone podniebienie, bo ja kupuję pączki może nie za często ale zawsze trafiałem na smaczne, zgadza się są "sztuczne pączki" ale to widać po wyglądzie
|
|
|
|
|
tylko Olczyk najlepsze pączki na Podkarpaciu
|
|