|
|
|
Witam, posiada ktoś może kontakt do jakiegoś tokarza w Stalowej Woli lub okolicach ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firm jest dużo.Polecam"Tokarstwo"Nisko-Warcholy.
|
|
|
|
|
Również polecam Tokarstwo - Nisko.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Firm, może i jest dużo ale ja chcę dorobić 4 małe tulejki z teflonu, a takiej roboty żadna poważna firma nie chce się podjąć a tym bardziej, jeżeli mają tokarki cnc.
|
|
|
|
|
W takim razie jeszcze raz.Polecam Tokarstwo-Nisko.
|
|
|
|
|
Na piaskach jest tokarz, powinien ogarnąć takie małe zadanie w wolnej chwili. Droga równoległa do tej gdzie stoi Społem.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
OiNS HSW
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (mirek777) Również polecam Tokarstwo - Nisko. Co tam takiego toczyłeś i ile razy korzystałeś z ich usług, że ich polecasz? Następne nabijanie postów. Po Tobie też ktoś powinien posprzątać na tym forum. |
|
Dołączył: 26 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
605621389 proszę dzwonic
|
|
|
|
|
To dziś kolejny temat, gdzie toczą się bezsensowne przepychanki słowne.
Co nie na temat- kosz |
|
|
|
|
CYTAT Firm, może i jest dużo ale ja chcę dorobić 4 małe tulejki z teflonu, a takiej roboty żadna poważna firma nie chce się podjąć a tym bardziej, jeżeli mają tokarki cnc. mogę ci zrobić jak nie pilne, mam małą tokarkę i bawię się w ślusarza |
|
|
|
|
Zawsze w internecie można według rysunku zamówić toczony detal, a potem przesyłka.
|
|
|
|
|
tylko że robota kosztuje 10 zł a wysyłka 20
|
|
|
|
|
Naprzeciwko byłych zakładów mięsnych w Nisku jest firma Kamil-Met.
|
|
|
|
|
Polecam Tokarstwo-Nisko.
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam Tokarstwo-Nisko. z jaką dokładnością toczycie mieścicie się setce? |
|
|
|
|
Nawet w pół litrze się zmieścimy.
|
|
|
|
|
CYTAT Nawet w pół litrze się zmieścimy. to słabiutko, literek przynajmniej i to z gwinta |
|
|
|
|
Facet o nazwisku Trzuszcz.
Od stalówki na Sandomierz,ostatni dom po prawej w Turbi, przed cmentarzem. Regenerował kilka razy pompę do wody,przetaczał tarcze hamulcowe i zrobił "koromysło" do profilowania stalowych rur i kątowników. Nie wiem czy zakład istnieje. Co do toczenia-podobno bardzo dobry fachowiec(raczej jego pracownik). ---------------------------------- @zibi CYTAT Nawet w pół litrze się zmieścimy.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|