|
|
|
jakie plany macie na dzisiejszy dzień?
w kinie nic ciekawego nie grają :( do restauracji chyba nie bardzo wyjść bo post :( jakie macie propozycje? jak można spędzić ten dzisiejszy dzień? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Romantyczny film wieczorem, masaż i kocioł pod kocem w sypialni na uczczenie związku.
|
|
|
|
|
Słowo do katolików:
Pamiętajcie, że walentynki nie dają prawa współżycia parom nie będącym w sakramentalnym związku małżeńskim ... A w związku z dzisiejszym posypaniem głowy popiołem zachęcam do przełożenia tego radosnego świętowania na inny dzień, np. niedzielę. Moderowano przez: sm 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.4. wpisów nie zawierających merytorycznej treści, powtarzających się. 2.5. tych samych lub podobnych informacji w wielu miejscach na forum. Proszę o większą wstrzemięźliwość na przyszłość, w propagowaniu swoich poglądów i akceptację, że nie każdy musi je podzielać ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT ja zwróciłem się tylko do katolików, więc rozumiem, że odezwali się katolicy, bo odnoszą to do siebie. Dochodzę do wniosku, że Wasza hipokryzja jest ogromna. Seks z żoną w Walentynki i Środę Popielcową nie jest grzechem. A więc małżonkowie, nie musicie się powstrzymywać. Dla osób bez ślubu STOP dla seksu w każdym dniu roku. to co kolorem dotyczy tylko katolików ... A ja dzisiaj zamierzam "bzykać" pomimo tego, że jestem trzykrotnie po rozwodzie i mam dwójkę dzieci, każde z innym mężem.... Jak świętować to świętować. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Ja biorę przykład z kościoła katolickiego i ich przedstawicieli na ziemi...
dupca kradną gwałcą to dlaczego ja nie mogę Każdy równy w obec boga podobno jest , im jest dobra ja tez chce , kary ich nie spotykają i mnie tez Wiec życia nie żałować tylko ruchac gwałcić i rabować |
|
|
|
|
A moja żona stoi oparta o ścianę i patrzy się w balkon. Już wie, co będziemy dzisiaj robić. A potem ciepła kąpiel.
|
|
|
|
|
wy ludzie tak tylko w walentynki ???
|
|
|
|
|
Jak widać na tym forum są równi i równiejsi
Tak na marginesie wczoraj jakoś mało kto zwracał uwagę na to, że jest środa popielcowa i post. W każdym lokalu było pełno - w większości to były same pary. Ludzie zamawiali normalnie jedzenie co kto chciał. :) |
|
|
|
|
@StefanS51: wczoraj w naszej firmowej restauracji na lunch serwowali tylko dania bezmięsne, a na kolację dla par ryby i owoce morza. Katechizm zezwala na spożywanie ryb w post.
|
|
|
|
|
Ale numer.
|
|
|
|
|
CYTAT @StefanS51: wczoraj w naszej firmowej restauracji na lunch serwowali tylko dania bezmięsne, a na kolację dla par ryby i owoce morza. Katechizm zezwala na spożywanie ryb w post. No i super! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
ja bylam na nalesnikach w burger mamie ale jestem rozczarowana - duzo mniejsze porcje niz zawsze oferowali a cena niestety taka sama
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT @StefanS51: wczoraj w naszej firmowej restauracji na lunch serwowali tylko dania bezmięsne, a na kolację dla par ryby i owoce morza. Katechizm zezwala na spożywanie ryb w post. No i super! czyli ryby mordować i jesc mozna ? |
|
Dołączył: 12 Kwie 2013r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT @StefanS51: wczoraj w naszej firmowej restauracji na lunch serwowali tylko dania bezmięsne, a na kolację dla par ryby i owoce morza. Katechizm zezwala na spożywanie ryb w post. No i super! czyli ryby mordować i jesc mozna ? Taaak, bo kobiety, dzieci i Ryby głosu nie mają 😉 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT @StefanS51: wczoraj w naszej firmowej restauracji na lunch serwowali tylko dania bezmięsne, a na kolację dla par ryby i owoce morza. Katechizm zezwala na spożywanie ryb w post. No i super! czyli ryby mordować i jesc mozna ? Taaak, bo kobiety, dzieci i Ryby głosu nie mają 😉 ... w islamie. Już po Walentynkach "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
ale dzien kobiet przed nami
|
|