|
|
|
Witam. Mam dwie sprawy:
1) Założyłem firmę zajmującą się drobnymi usługami transportowymi. Chciałbym ja zareklamować na Facebooku ponieważ mam profil a nie wiem jak to zrobić. 2) Słyszałem również, że na Google można także zamieścić darmowo reklamę tu też nie wiem jak. Proszę o pomoc w powyższych kwestiach. Z góry dziękuję - Miro |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Sądze, że najlepiej będzie jak zwrócisz się z zapytaniem do odpowiednich administratorów. Na każdym portalu masz zakładke "kontakt".
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Mam dwie sprawy: 1) Założyłem firmę zajmującą się drobnymi usługami transportowymi. Chciałbym ja zareklamować na Facebooku ponieważ mam profil a nie wiem jak to zrobić. 2) Słyszałem również, że na Google można także zamieścić darmowo reklamę tu też nie wiem jak. Proszę o pomoc w powyższych kwestiach. Z góry dziękuję - Miro W Google jest program AdSense w którym wykupujesz reklamy. Na początek możesz też zgarnąć coś ok. 300 zł na reklamę (musisz poszukać). https://www.googl(...)ive=none |
|
|
|
|
Polecam wpisanie w przeglądarce google słów kluczowych wizytówki google.
Znajdziesz link i zostaniesz przeprowadzony przez procedurę |
|
|
|
|
na fb załóż fanpage, tam bedziesz miał możliwość reklamy oczywiście płatnej.
|
|
|
|
|
Temat rzeka. Czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Polecam wyszukać specjalistyczne blogi i grupy na Facebooku. Słowa kluczowe: adwords, fb ads. Najlepiej jeszcze te po angielsku.
|
|