|
![]() |
|
niestety ale na tym forum panuje żałosna cenzura...
cenzorzy usuwają co chcą i kiedy chcą, nie potrafią nawet poprawnie zinterpretować własnego regulaminu... ŻENUJĄCE |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Za "za uporczywe spamowanie" dostałem następne ostrzeżenie. To nie spamowanie tylko prawda. Najlepiej dajcie hurtem wszystkie i zbanujcie a ja założę następnego Feniksa2 i dalej będę wklejał. Ustąpię dopiero jak staniecie się obiektywni.
Usunięte wpisy przez cenzora w temacie „Tabletka "po", . Nie tylko ja nie zgadzam się z otrzymanym ostrzeżeniem oraz nierównym traktowaniem użytkowników. Dobrze, że zamknęliście wreszcie ten temat. Lepiej późno niż wcale. CYTAT (SzoPeN) Hola hola, za jakie wulgaryzmy +20? Wszystko skrzętnie cenzuruję, żadne dziecko ani porządny człowiek nawet się nie domyśla, że tam są jakieś przekleństwa ![]() Za te punkty powyżej to mi się może należy, ale za brzydkie słowa? ![]() Następny CYTAT (kierowcaBusa) Dlaczego moje wpisy są usuwane? Za trudne pytanie zadałem moderatorów? Czym Mirek i rsta są lepsi od innych że mogą spamowac A moderatorzy z tym nic nie robią? Skąd mają takie względy? Co za cenzura, ten portal z moderatorami to całkowite dno... i oczywiście mój CYTAT (SzoPeN) Hola hola, za jakie wulgaryzmy +20? ... Kiepsko wyglądałeś bez ostrzeżeń. Ja też dostałem niby za zaśmiecanie forum tylko dziwne, że mirek777 i rsta nie dostali tych ostrzeżeń. Tu są równi i równiejsi, niestety. CYTAT (kierowcaBusa) Dlaczego moje wpisy są usuwane? Mój niedawno pisany też usunęli, niestety nie każdy może wyrazić swoją opinię a w szczególności na temat zarządu tego portalu. CYTAT (kierowcaBusa) Czym Mirek i rsta są lepsi od innych że mogą spamowac A moderatorzy z tym nic nie robią? Skąd mają takie względy? Też nurtuje mnie to pytanie. Pewnie to tajemnica i się nie dowiemy. Ja Was też napominam żółtą kartką. |
|
|
![]() |
|
Aaaa tam, przejmujecie się
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zgadzam się z przedmówcami, poziom dziennikarstwa na tym pseudo portalu jest żenujący, marzę tylko o tym żeby zobaczyć jak wyglądają te orły co piszą tu artykuły i co recenzują wpisy.
|
|
Dołączył: 12 Lip 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT zgadzam się z przedmówcami, poziom dziennikarstwa na tym pseudo portalu jest żenujący, marzę tylko o tym żeby zobaczyć jak wyglądają te orły co piszą tu artykuły i co recenzują wpisy. Nie zastanowiło was czemu jest tak dużo o wypadkach itp.?Otóż ci "dziennikarze "podsłuchują radia Policji,nie chce im się ruszyć 4liter i poszukać tematu.
|
|