|
|
|
Jak to pierdyknie.... to będzie większy lament niż z Amber Gold
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mozna zobaczyc na wielu forach jaka jest to piramida finansowa. Ktos cos napisze zlego na temat tej wirytalnej waluty na roznych blogach niezaleznych to po jakims czasie jest atakowany. Mysle , ze to taka mieszanka Amber Gold - kredyty we frankach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doczytajcie najpierw o co chodzi i później porównujcie - bo kryptowaluty nie mają nic wspólnego z Amber Gold.
|
|
|
|
|
Na razie nie - ale będzie nią przyszłość - pęknięcie bańki spekulacyjnej - z wielkich hukiem....
|
|
|
|
CYTAT Na razie nie - ale będzie nią przyszłość - pęknięcie bańki spekulacyjnej - z wielkich hukiem.... Ale nikt nikomu nie obiecuje zysków jak było w przypadku Amber Gold (a to zasadnicza różnica). Wiele osób twierdzi, że krypto-waluty są przełomem na miarę internetu, a to dopiero początek ich drogi. Co będzie to się okaże - raczej nikt myślący nie pakuje oszczędności życia w te waluty, ale jako dywersyfikacja - dlaczego nie? |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Co prawda nasze waluty to też takie krypto, bo bez pokrycia
A krypto waluty są do spekulacji, taka nowinka Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Na razie nie - ale będzie nią przyszłość - pęknięcie bańki spekulacyjnej - z wielkich hukiem.... Ale nikt nikomu nie obiecuje zysków jak było w przypadku Amber Gold (a to zasadnicza różnica). Wiele osób twierdzi, że krypto-waluty są przełomem na miarę internetu, a to dopiero początek ich drogi. Co będzie to się okaże - raczej nikt myślący nie pakuje oszczędności życia w te waluty, ale jako dywersyfikacja - dlaczego nie? Nie jest zasadnicza roznica bo jesli obserwuje niektore portale to jest tam propaganda kryptowalut tak jak bylo to na poczatku powstania tych pseudo lini lotniczych , gdzie pracowal syn Tuska. Ktos cos zle powie to w komentarzech jest atakowany , ze jak to wszyscy tam zarabiaja co w rzeczywistosci zaroba tam moze 5%, a reszta potraci bo nikt tego nie kontroluje. Pozniej bedzie lament jak z frankami , ze rzad ,,be” bo nie informowal o zagrozeniach z tym zwiazanych. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A, który rząd ?
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
jestem ciekawy ilu z was ma koparki możne pochwalcie się swoim sprzętem podejrzewam ze możne z dwie osoby tu maja i wiedze o co w tym wszystkim chodzi a reszta pisze z własnego niedoświadczenia albo bezmyślnie przekelpuje to co gdzieś przeczyta napisanego przez kolejna osobę z teoriami z kosmosu. Pozdr dla górników
|
|
|
|
|
Co za roznica czy to kryptowaluty czy ambergold ... kogo to interesuje jak inni wydaja pieniadze. Ktos chce wtapiac niech wtapia i jesli liczy na latwa kase to jego sprawa.
|
|
|
|
|
Czarny rok kryptowalut
Rok temu o tej porze nie było takiego artykułu na blogu pod którym nie pojawiłoby się pytanie o Bitcoina lub ogólnie przyszłość rynku kryptowalut. Później okazało się, że był to moment pęknięcia bańki. Bitcoin był wówczas wyceniany na niemal 20 000 USD, z kolei Ethereum na ponad 1300 USD. Wówczas też wiele firm zdecydowało się na inwestycję w sprzęt potrzebny do kopania kryptowalut. Były również specjalne fundusze dające możliwość inwestowania w Bitcoina za ich pośrednictwem. Zainteresowanie tym ostatnim rozwiązaniem było tak duże, że wiele osób płaciło znacznie więcej niż wynikałoby to z faktycznej wartości Bitcoina (tzw. premia). Swoją drogą, z podobną sytuacją mieliśmy do czynienia w 2011 roku na rynku srebra Wielu ulicznych spekulantów dało się złapać w pułapkę i zakupiło krypto w okolicach szczytu. Z kolei spółki założone wówczas z myślą o kopaniu kryptowalut, bankrutują i wyrzucają na rynek sprzęt, który nie jest im już dłużej potrzebny. W niektórych przypadkach firmom nie pomaga nawet działalność w Chinach, gdzie prąd jest wyjątkowo tani. Przykładem może być tutaj amerykańska firma Giga Watt, która zbankrutowała, nie będąc w stanie spłacić długów w wysokości 7 mln USD. Warto dodać, że wraz ze zmieniającymi się nastrojami wokół kryptowalut, więcej osób zaczęło też dostrzegać sytuację na rynku ICO (projekty związane z wprowadzaniem tokenów na giełdę). W tym przypadku ponad 80% przedsięwzięć okazało się być zwykłymi oszustwami, w których inwestorzy utopili miliony. Teraz rynek ICO prawdopodobnie będzie ustępował miejsca znacznie lepiej uregulowanemu i transparentnemu rynkowi ETO |
|
|
|
|
no nareszcie karty graficzne stanieją. Debili nie brakuje na tym świecie
|
|
|
|
|
Nie stanieją bo nvidia nie ma konkurencji.VEGA AMD okazała się niewypałem(bardzo duży pobór energii,słaba wydajnosć i wysoka cena)
|
|
|
|
|
Prokuratura wszczęła śledztwo ws. giełdy bitcoinowej BitMarket.pl
Prokuratura Okręgowa w Olsztynie wszczęła śledztwo dotyczące doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia mieniem klientów giełdy bitcoinowej BitMarket.pl - poinformował w czwartek PAP prokurator okręgowy w Olsztynie. Prokurator okręgowy w Olsztynie Cezary Fiertek poinformował PAP, że w czwartek wszczęto śledztwo, które obejmie badaniem czas pomiędzy od listopadem 2018 r. a 7 lipca tego roku. Śledczy będą badali, czy osoby, które pełniły funkcję operatora giełdy bitcoinowej BitMarket celowo nie wprowadzały w błąd klientów tej giełdy "co do zamiaru wywiązania się z zawartych umów zakupu kryptowaluty i przekazania tych środków do portfeli zarządzających". W ocenie prokuratury zarządzający giełdą mogli spowodować szkodę dla klientów tej giełdy o wartości "co najmniej 2.300 bitcoinów, co stanowi kwotę około 100.000.000 zł" - napisała prokuratura w przesłanym PAP komunikacie. Prokurator Fiertek podał, że domeną BitMarket.pl zarządzały osoby "zarządzające spółką Kvadratco Services Limited z siedzibą w Londynie, które pełniły funkcję operatora tej giełdy". Śledztwo w tej sprawie będą prowadzili policjanci do walki z cyberprzestępczością olsztyńskiej komendy wojewódzkiej. Zarządzającym bitcoinową giełdą grozi do 10 lat więzienia. W tym tygodniu giełda Bitmarket.pl ogłosiła zakończenie działalności. Powodem miała być utrata płynności. (PAP) |
|
|
|
|
Promocja w Lidlu
|
|
|
|
|
Jestem bardzo zainteresowany wiadomościami o kryptowalutach. Dzięki za przydatne informacje.
|
|
|
|
|
CYTAT Jestem bardzo zainteresowany wiadomościami o kryptowalutach. Dzięki za przydatne informacje. To tutaj napewno nie jest miejsce, żeby takich informacji szukać. |
|
|
|
|
CYTAT Jestem bardzo zainteresowany wiadomościami o kryptowalutach. Dzięki za przydatne informacje. Zły moment wybrałeś kolego. Jak wszyscy o czymś mowią , to w to nie wchodź. 0bserwuj kursy.Bitcoin ma czeste "piki" i nagłe spadki. Najlepszym momentem jest kupno wtedy, kiedy jest w dołku po 2 szczycie. Ja kupiłem bita w grudniu 2018 , w przeliczeniach , przetransferowałem jakieś 9500PLN. Sprawdź sobie kurs dziś ???? |
|
|
|
|
CYTAT Ja kupiłem bita w grudniu 2018 , w przeliczeniach , przetransferowałem jakieś 9500PLN. Sprawdź sobie kurs dziś ???? No to mocno doinwestowałeś |
|
|
|
|
Kupujcie satoshi, bo was rynek wykosi.
|
|
|
|
|
A nie mówiłem?
|
|
|
|
|
Bełkot.
|
|
|
|
|
Ja kopie teraz Raptoreum procesorem i7, wczesniej wykopałem ethereum na ok 600 zł, które uroslo w wirtualnym portfelu do 800 zl i kupiłem za to następnie shibainu.
Teraz będę szedł w dogelon mars i troche definance.app |
|