|
|
|
Poszukuję w Stalowej Woli albo okolicach zakładu z piecem do wyżarzania. Mam dwa elementy o wymiarach 60x70 cm i łącznej wadze 40 kg pospawanych z profili 60x60x3.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć!
Mamy piec do wyżarzania w Wobi-Stalu o wymiarach 200x200x400cm. www.wobistal.pl W zakładce "oferta produkcyjna" jest o tym na samym dole, jest nawet fotka tego pieca. W zakładce "kontakt" masz namiary na dział marketingu, oni przygotowują oferty. Wyślij zapytanie ofertowe, powinni Ci odpowiedzieć. Z tego co kojarzę, takie mniejsze elementy wrzucamy do wyżarzania, gdy nazbiera się ich trochę, inaczej nie opłaca się to. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Dzięki.
|
|
|
|
|
Niestety, Wobistal zbyt duża firma żeby takie małe zlecenia brać. Nawet się nie odezwali. A może na terenie huty takie usługi robią? Kilka lat wstecz wiem że robili takie usługi i każdy element można było zlecić do wyżarzenia.
|
|
|
|
|
Zakład Obróbki Cieplnej,niedaleko dawnej Sprężynowni
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Zakład Obróbki Cieplnej,niedaleko dawnej Sprężynowni ja huty nie znam , jak tam dojechać? Może jakiś kontakt |
|
|
|
|
CYTAT Zakład Obróbki Cieplnej,niedaleko dawnej Sprężynowni ja huty nie znam , jak tam dojechać? Może jakiś kontakt |
|