|
|
|
CYTAT Jaki język nienawiści ja w stronę PIS kieruję. Co takiego nienawistnego powiedziałem? Stwierdziłem fakt, że PIS dzieli Polaków? Wygrali wybory i rządzą. Zgodnie z demokracją mają do tego pełne prawo i nikt tego nie kwestionuje. Jednakże rządzą źle i wprowadzają nienawiść pomiędzy Polaków. Nikt inny, tylko oni. Przykłady? "Nikt inny, tylko oni" - i ten człowiek mówi mi, ze jestem ślepy... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Gowina powinni wziąć na etat do fundacji. Biedak nie ma z czego żyć
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ważny temat do podjęcia:
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Cześć i chwała bohaterom!!!!
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT (marcin.so) Ślepy jesteś, nie spodziewam się, że przejrzysz na oczy. Cały Twój post jest utrzymany właśnie w tonie nienawiści i podziału. To jest właśnie 100% tego do czego doprowadził PIS. Pojawi się ludzie z taki poglądami jak Ty. Wiesz ilu ludzi w powyższej wypowiedzi obraziłeś, poniżyłeś, oplułeś. To właśnie jest ten język nienawiści wychodowany przez PIS. Czy dla Ciebie winą PiS-u jest to, że wygrali wybory? I teraz kierujesz w ich stronę język nienawiści? Jaki język nienawiści ja w stronę PIS kieruję. Co takiego nienawistnego powiedziałem? Stwierdziłem fakt, że PIS dzieli Polaków? Wygrali wybory i rządzą. Zgodnie z demokracją mają do tego pełne prawo i nikt tego nie kwestionuje. Jednakże rządzą źle i wprowadzają nienawiść pomiędzy Polaków. Nikt inny, tylko oni. Nie, nie, nie, to Ty ich nienawidzisz, że rządzą nie tak jak Ty chcesz... No weź mnie zacytuj konkretnie. Pokaż mi ten mój język nienawiści. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jaki język nienawiści ja w stronę PIS kieruję. Co takiego nienawistnego powiedziałem? Stwierdziłem fakt, że PIS dzieli Polaków? Wygrali wybory i rządzą. Zgodnie z demokracją mają do tego pełne prawo i nikt tego nie kwestionuje. Jednakże rządzą źle i wprowadzają nienawiść pomiędzy Polaków. Nikt inny, tylko oni. Przykłady? "Nikt inny, tylko oni" - i ten człowiek mówi mi, ze jestem ślepy... A co jest takiego w tym stwierdzeniu? oświecisz mnie ? |
|
|
|
|
W sieci opublikowano nagranie ,,Nie w moim imieniu / Not in my name”, w którym polskojęzyczni Artyści odcinają się od działań Polaków w zakresie polityki historycznej.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT A co jest takiego w tym stwierdzeniu? oświecisz mnie ? Nie. Szkoda czasu. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Cześć i chwała bohaterom!!!! "Burego", "Szarego" i "Toma" też mamy czcić? |
|
|
|
|
Katarzyna Lubnauer i Ryszard Petru, przed głosowaniem nad rezolucją PE wymierzoną w Polskę, apelowali o głosy i poparcie projektu Targowicy. Europosłowie zorganizowanej grupy PO.N nie zagłosowali przeciwko nękaniu Polaków.
Polska delegacja była podzielona w sprawie kandydatury Zdzisława Krasnodębskiego. Europosłowie PSL zapewniali, że głosowali za polskim kandydatem, z kolei politycy PO nie tylko byli przeciw, ale nawet namawiali kolegów z zagranicy do głosowania w ten sposób. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
No i jak? Dowiedział sie ksiądz po co ta fundacja?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Słyszałeś o Stypendium Wolności Mateusza Kijowskiego? To nowa oddolna inicjatywa.
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Słyszałeś o Stypendium Wolności Mateusza Kijowskiego? To nowa oddolna inicjatywa. Teraz zbierają na Gowina Powinni dać jakiś etat dziadowi bo bieda aż piszczy Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
hahaha dobre!
|
|
|
|
CYTAT Młodo umarli, R.I.P Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (marcin.so) A co jest takiego w tym stwierdzeniu? oświecisz mnie ? CYTAT (mirek777) Nie.Szkoda czasu. Jak zwykle nabiłeś post i nie umiesz wytłumaczyć o co Ci chodzi i głupio się tlumaczysz. CYTAT (rsta) Po co ksiądz wkleja swoich kolegów przecież to nie są żołnierze wyklęci. Dlaczego duchowni mieszali się i mieszają w sprawy państwa? Kościół to państwo w państwie i duchowni powinni dbać o sprawy kościoła i nie wtrącać się w sprawy państwowe. Państwo płaci haracz dla kościoła w postaci funduszu kościelnego to może teraz duchowni zawalczą o odszkodowania za prześladowania w okresie PRL. |
|
|
|
|
Ale wszystko pomieszałeś, nie odrodzisz się jak Feniks :-)
|
|
|
|
Prawda historyczna jest taka, że wielu księży broniło wolności i prawdy przypłacając to nawet swoim życiem ...
|
|
|
|
CYTAT Prawda historyczna jest taka, że wielu księży broniło wolności i prawdy przypłacając to nawet swoim życiem ... Byli też tzw. Księża patrioci. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Prawda historyczna jest taka, że wielu księży broniło wolności i prawdy przypłacając to nawet swoim życiem ... Byli też tzw. Księża patrioci. Szkoda, że teraz w przewadze są księża biznesmeni. Stąd też frekwencja w kościołach spada. |
|
|
|
|
CYTAT (rsta) Prawda historyczna jest taka, że wielu księży broniło wolności i prawdy przypłacając to nawet swoim życiem ... Mimo wszystko uważam, że nie powinni mieszać się w życie polityczne państwa bo mają inną misje do wypełnienia. CYTAT (Pepsi) Byli też tzw. Księża patrioci. Tak ale tylko ci księża, którzy angażowali się podczas zaborów czy okupacji a nie politykierzy. CYTAT (marcin.so) Szkoda, że teraz w przewadze są księża biznesmeni. Stąd też frekwencja w kościołach spada. Teraz już nie ma księży z powołania tak jak kiedyś, teraz ksiądz to zawód a nie powołanie. |
|
|
|
|
Księżom bohaterom dziękujmy, za księży "biznesmenów" módlmy się o ich nawrócenie.
Ale wracajmy do tematu głównego: Polska Fundacja Narodowa wyprodukowała film „Today, we are still on the side of truth” pokazujący prawdę o niemieckich obozach koncentracyjnych. http://pfn.org.pl/aktualnosci/film-today-we-are-still-on-the-side-of-truth "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Księżom bohaterom dziękujmy, za księży "biznesmenów" módlmy się o ich nawrócenie. Ale wracajmy do tematu głównego: Polska Fundacja Narodowa wyprodukowała film „Today, we are still on the side of truth” pokazujący prawdę o niemieckich obozach koncentracyjnych. http://pfn.org.pl/aktualnosci/film-today-we-are-still-on-the-side-of-truth Proszę o odnośnik do filmu. |
|
|
|
|
CYTAT (rsta) Księżom bohaterom dziękujmy, za księży "biznesmenów" módlmy się o ich nawrócenie. Coś słabo Wam idzie to modlenie się za księży "biznesmenów" bo ich coraz więcej szczególnie po parafiach na wsiach, że o Rydzyku nie wspomnę. Co do bohaterów to chylę czoła ale uważam, że powinni zrzucić sutannę bo ona służy do innych celów. Wymyślanie i powoływanie komisji i takich fundacji staje się znakiem rozpoznawczym tych czasów a służy do zapewnienia dobrze płatnych stołków swoim zaufanym i do podziałów wśród Polaków. Żeby ta fundacja nie okazała się jak teściowa wtrącająca się w życie młodego małżeństwa. |
|