|
|
|
Może polecicie mi jakiegoś dobrego fryzjera dla faceta? Myślę o takich włosach. Zastanawiam się też na przefarbowaniem się na blond. Polećcie mi kogoś
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dołączam się do pytania ;)
|
|
|
|
|
jak już się zamierzasz farbować to może od razu płeć zmienić ?
|
|
|
|
|
JR studio fryzur Popiełuszki 6
|
|
|
|
|
CYTAT jak już się zamierzasz farbować to może od razu płeć zmienić ? no właśnie ... facet, który się farbuje i zbytnio przywiązuje się do swojego wyglądu, to staje się jak kobieta ... i może w tym leży sedno homoseksualizmu? jak facet upodobni się do kobiety to zaczyna się podobać innemu facetowi, bo wygląda i zachowuje się podobnie do kobiety i ludziom się przewraca w głowach ... a feee Moderowano przez: magpie Ktoś nie pytał o to co o tym sądzą użytkownicy forum, lecz zadał konkretne pytanie. Jak nie masz wiedzy na ten temat, nie zaśmiecaj wątku
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
avangarda może,?
chociaż ostatnio właścicielka podniosła ceny o 50% tłumacząc się podwyżką czynszu |
|
|
|
|
Po co ten hejt że facet musi być gejem że się farbuje? Znam kilka osób obu płci, które w wieku 20 lat zaczęły siwieć. Blond włosy to najlepszy wybór w tej sytuacji najmniej widać siwy kolor.
|
|
|
|
|
CYTAT ... i może w tym leży sedno homoseksualizmu? a feee rsta: Odleciał ksiądz już totalnie. Mam tylko nadzieję, że nie dopuszczają księdza do pracy z dziećmi (nauczania), a swoje mądrości jedynie przekazujesz na tym forum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I po raz kolejny zwyrol rsta [moderowano] sie z wypocinami nie na temat. Gdzie jest moderator? Czego ten czopek ma tylko 20% skoro zostawia swoje odchody w kazdym temacie. Na forum nawet strach zapytac gdzie mozna kupic dobra wieprzowine bo zaraz krzyzyk wpadnie i bedzie sapal ze jak nie koszerne to nie wolno.
Moderowano przez: magpie Rozumiem emocje, ale bez wulgaryzmów proszę
|
|
|
|
|
Magpie i znów to samo co pisałem na priv, dlaczego rsta za spam nie dostaje upomnienia?
|
|
|
|
|
może dlatego że farbowanie włosów u faceta jest gejowskie ? od tego jest forum wiadome, ostrzeżenie czy bana można dostać za pisanie nie na temat ale nie za poglądy a te wiadomo każdy ma inne ;) wiem że nie na temat, sorawka
|
|
|
|
|
CYTAT i może w tym leży sedno homoseksualizmu? jak facet upodobni się do kobiety to zaczyna się podobać innemu facetowi, bo wygląda i zachowuje się podobnie do kobiety i ludziom się przewraca w głowach ... a feee Nie, sedno homoseksualizmu ma podłoże biologiczne, nikt sobie nie wybiera orientacji. Ale by to wiedzieć trzeba by trochę poczytać książek, które zawierają PRAWDĘ i WIEDZĘ, a nie tylko zbiór legend i podań niepiśmiennych poganiaczy owiec z Bliskiego Wschodu, doprawionych przez wieki apokryfami i modyfikacjami. A wracając do tematu - ja polecam studio fryzur "Beata" w pawilonach na KEN. Dawno w Stalowej się nie strzygłem, ale jeśli już to tylko tam. Jest tam sporo fryzjerek i jeden fryzjer, nie wiem kogo polecić, bo różnie bywa z formą - ale zazwyczaj byłem raczej zadowolony z fryzury. A psychopath is better than no path |
|