Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Doradzcie gdzie w ktorej cukierni/sklepie w Stalowej woli kupie najlepsze ciasteczka,chodzi mi o w miare naturalne skladniki i metoda jak najmniej mechaniczna.Potrzebuje duze ilosci regularne zakupy,przy okazji zrobie reklame ,bo ciasteczka pojada za granice.Nie mam czasu na jezdzenie po cukierniach,a klient czyli wy napewno pomozecie.Dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mnie smakuja z cukierni w city parku ale jak sa robione i na ile naturalne to tego niestety nie wiem
|
|
|
|
|
Podobnie jak poprzednik polecam cukiernię w City Parku - dla mnie numer jeden jeżeli chodzi o ciastka.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Zgadza się. Cukiernia w City Parku rządzi! Wypieki wyglądają na robione z dobrych składników.
|
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ktoś mi napisał na priv ze ciastka od Pyzary,ze robione recznie.Przestrzegal przed drozdzowkami,ze smakowo ok ale najmniejsze i najdrozsze w miescie.
|
|
|
|
|
Od Pani ktora stoi na rynku tam kolo sklepu społem a dokladnie przed tym malym jubilerem w tym budynku Pani stoi w piatki i soboty i ma roznego rodzaju miesa, chleby, ciasta i ciasteczka sa przepyszne
|
|
|
|
|
CYTAT Ktoś mi napisał na priv ze ciastka od Pyzary,ze robione recznie.Przestrzegal przed drozdzowkami,ze smakowo ok ale najmniejsze i najdrozsze w miescie. ciastka i ciasta dobre u Pyzary tylko trzeba pojeździć bo w roznych sklepach rozne ceny nawet 2-3 zl na kg.A drozdzowki ha ha ha wielkosci żuczków co na kg sprzedaje Rostek. |
|