|
|
|
Z nimi można tylko w jeden sposób bez negocjacji panowie wkur.. się i pokazac dziadom na L4 jak by tak 1/2 zakładu nie przyszła jutro do pracy wtedy by się kierowniczki może k... w końcu zastanowili co jest nie tak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak tam? Wiadomo czy będzie socjal? Czy same bony i premia prezesa?
|
|
|
|
|
Tylko debile chodza na nadgodziny na 4 brygadowce i gora sie z nich smieje slyszalem osobiscie po co co.cokolwiek zmieniać jak.debil przyjdzie dziekuje i dowidzenia.
|
|
|
|
|
Słyszałem że socjalnego ma nie być tylko bony do Tesco czy to prawda??
|
|
|
|
|
Bony to moga sobie wsadzić w.d
Bedzie kasa +bony |
|
|
|
|
Podobno tylko premia a zamiast socjalnego i paczek bony
|
|
|
|
|
Bedzie i socjalne.Na Z3 juz w zeszlym tygodniu były wnioski do wypełnienia rozdawane pracownikom.wiec po co by rozdawali jakby miało nie być socjalnego
|
|
|
|
|
Dla 80% tej patologicznej hołocie nie dał bym złamanego grosza!!! Brudasy syfiarze smoluchy i psujący wszystko co w łapy się dostanie.
|
|
|
|
|
Stary odlewnik idz na rentę !!
|
|
|
|
|
CYTAT Stary odlewnik idz na rentę !! mam czas balkoniarzu
|
|
|
|
|
Kiedyś obok mnie przebieral się starszy akurat odlewnik zawsze miał na sobie białe gacie z dziwną brązową kreska na środku...
|
|
|
|
|
CYTAT Kiedyś obok mnie przebieral się starszy akurat odlewnik zawsze miał na sobie białe gacie z dziwną brązową kreska na środku... właśnie takim pisaniem potwierdzasz jakim bezmózgiem jesteś.
|
|
|
|
|
Stary odlewnik idz na rentę.
A ta kreska skad ci sie wziela na majtkach? |
|
|
|
|
Nie napisałem, że to akurat ten odlewnik, ale kto wie :-)
|
|
|
|
|
Pięknie polecieli w chuja z premierą prezesa skurwysynstwo!!!!!!
|
|
|
|
|
Niestety.Nie zmienia sie reguł na 2 dni przed wypłata PREMII PREZESA.W HSW jest tak zwana KARTA HUTNIKA wypłacana raz do roku od kilku do kilkunastu tysiecy złotych, w zaleznosci od stazu pracy TYLKO W HSW.I tam jest równiez odliczane chorobowe, z tym ze za kazdy dzien chorobowego odpada proporcjonalna czesc KARTY HUTNIKA.Liczone jest to co do dnia!!!!!!!! A nie kilka dni chorobowego w roku nawet w dwoch półrocznych okresach....I CZŁOWIEK NIE DOSTAJE NIC!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Pięknie polecieli w chuja z premierą prezesa skurwysynstwo!!!!!! są inne zakłady produkcyjne, widocznie dostali Ci co im się należało. |
|
|
|
|
[cytat]Pięknie polecieli w chuja z premierą prezesa skurwysynstwo!!!!!! [/cytat
W zeszłym roku było więcej kasy a w tym chujnia. Ochłapy dali i zadowoleni. Ciekawe ile socjalu nalicza i co z bonami. |
|
|
|
|
Sami sobie strzelili w stopę zobaczymy ile ludzi wypieprzy na l4i dopiero będzie płacz że niema ludzi do pracy!!!!!
|
|
|
|
|
Ludzie co z Wami???
W szatni co chwile słychać było "pie*** to robotę , hahha , w dupie mam , jutro L4 - kierowniczek się posra". Co drugi ma tak wywalone na robotę, a teraz wymaga nie wiadomo czego A teraz narzekanie i że "w ch*** walą z kasą". Cieszmy się że rynek pracy narzeka na brak kadr, bo gdyby byli ludzie do pracy co drugi z Was pijąc tatre pod sklepem krzyczał by "jebać biede"..... |
|
|
|
|
CYTAT W szatni co chwile słychać było "pie*** to robotę , hahha , w dupie mam , jutro L4 - kierowniczek się posra". Cała prawda na temat tego jojczenia i odgrażania się L4 została ukazana na obrazku powyżej |
|
|
|
|
w punkt
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W szatni co chwile słychać było "pie*** to robotę , hahha , w dupie mam , jutro L4 - kierowniczek się posra". Cała prawda na temat tego jojczenia i odgrażania się L4 została ukazana na obrazku powyżej |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W szatni co chwile słychać było "pie*** to robotę , hahha , w dupie mam , jutro L4 - kierowniczek się posra". Cała prawda na temat tego jojczenia i odgrażania się L4 została ukazana na obrazku powyżej |
|
|
|
|
Tatre to i tak dzien w dzien laduja, albo Zubry 555 ml z promki w biedronce. Zaklad ma problem z chorobowymi szkoda, ze osoby faktycznie chore, ktore byly na przyklad 4 dni na L4 beda na rowno traktowane z tymi co zawsze choroba zaczyna im sie pierwszego danego miesiaca, a konczy ostatniego.
|
|