|
|
|
5,5 w życiu, u na zaniżyli kierowcnicy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolejna firmowa inwestycja poczyniona. Nowy telewizorek na ścianie.
|
|
|
|
|
telewizorek jest ale z tego co slyszalem to dostaniecie max 100 zł podwyżki wiec to bedzie z 2.5% haha a aneksów nie widać, pewnie przetrzymują przed nadchodzącą falą l4 xD
|
|
|
|
|
Gdzie te aneksy ?
Ludzie nie podejrzewacie co się tu dzieje ? |
|
|
|
|
Chuj z aneksami. Siadły już przelewy?
|
|
|
|
|
Może ktoś wie jak wygląda sprawa ze szczepieniami o których niedawno była informacja na zapisy dla chętnych pracowników na COVID-19 do końca kwietnia? Podobno mają się one odbyć na terenie zakładu a dostałam smsa z informacją że jednak w puncie na Staszica 4 z wyznaczoną datą i godziną. W tym jednak czasie według harmonogramu pracy wypada mi pierwsza zmiana. Więc jak niby mam być w dwóch miejscach jednocześnie? Niby Superior wyszedł z taka inicjatywą dla chętnych tylko jak odejść od swojego stanowiska pracy w tym czasie? Będą dowozić na te szczepienia? czy ktoś będzie zastępował w czasie godzin pracy? Dziwnie to jakoś zorganizowane.
|
|
Dołączył: 15 Kwie 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Może ktoś wie jak wygląda sprawa ze szczepieniami o których niedawno była informacja na zapisy dla chętnych pracowników na COVID-19 do końca kwietnia? Podobno mają się one odbyć na terenie zakładu a dostałam smsa z informacją że jednak w puncie na Staszica 4 z wyznaczoną datą i godziną. W tym jednak czasie według harmonogramu pracy wypada mi pierwsza zmiana. Więc jak niby mam być w dwóch miejscach jednocześnie? Niby Superior wyszedł z taka inicjatywą dla chętnych tylko jak odejść od swojego stanowiska pracy w tym czasie? Będą dowozić na te szczepienia? czy ktoś będzie zastępował w czasie godzin pracy? Dziwnie to jakoś zorganizowane. Zapytaj swojego przełożonego, bo tutaj na forum to mało kto z firmy. Szczepienie napewno będzie ma terenie zakładu. |
|
|
|
|
CYTAT Chuj z aneksami. Siadły już przelewy? Tak |
|
|
|
|
CYTAT Może ktoś wie jak wygląda sprawa ze szczepieniami o których niedawno była informacja na zapisy dla chętnych pracowników na COVID-19 do końca kwietnia? Podobno mają się one odbyć na terenie zakładu a dostałam smsa z informacją że jednak w puncie na Staszica 4 z wyznaczoną datą i godziną. W tym jednak czasie według harmonogramu pracy wypada mi pierwsza zmiana. Więc jak niby mam być w dwóch miejscach jednocześnie? Niby Superior wyszedł z taka inicjatywą dla chętnych tylko jak odejść od swojego stanowiska pracy w tym czasie? Będą dowozić na te szczepienia? czy ktoś będzie zastępował w czasie godzin pracy? Dziwnie to jakoś zorganizowane. To co dostałaś w SMS to pewnie wyraziłaś chęć szczepienia przez internet w styczniu bądź lutym albo automatycznie zapisano Cię według rocznika, a szczepienia jeśli zapisałaś się w pracy będą na terenie zakładu tak samo jak ostatnio na przeciwciała. Musisz tylko zdecydować się która opcja ci pasuje bo z jednej musisz zrezygnować. Albo zakład albo Staszica 4.
|
|
Dołączył: 15 Kwie 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Może ktoś wie jak wygląda sprawa ze szczepieniami o których niedawno była informacja na zapisy dla chętnych pracowników na COVID-19 do końca kwietnia? Podobno mają się one odbyć na terenie zakładu a dostałam smsa z informacją że jednak w puncie na Staszica 4 z wyznaczoną datą i godziną. W tym jednak czasie według harmonogramu pracy wypada mi pierwsza zmiana. Więc jak niby mam być w dwóch miejscach jednocześnie? Niby Superior wyszedł z taka inicjatywą dla chętnych tylko jak odejść od swojego stanowiska pracy w tym czasie? Będą dowozić na te szczepienia? czy ktoś będzie zastępował w czasie godzin pracy? Dziwnie to jakoś zorganizowane. To co dostałaś w SMS to pewnie wyraziłaś chęć szczepienia przez internet w styczniu bądź lutym albo automatycznie zapisano Cię według rocznika, a szczepienia jeśli zapisałaś się w pracy będą na terenie zakładu tak samo jak ostatnio na przeciwciała. Musisz tylko zdecydować się która opcja ci pasuje bo z jednej musisz zrezygnować. Albo zakład albo Staszica 4.To nie tak, jeśli zapisałaś/eś się w zakładzie, to dostaniesz SMSa ze szpitala (Staszica 4), bo to oni przyjadą do nas do firmy i będą szczepić. |
|
|
|
|
CYTAT Chuj z aneksami. Siadły już przelewy? Chuj z aneksami xD typowy Polak smierdziel, byle na harnasia było i na fajki, poprawianie jakosci życia jest nieważne, zjeb |
|
|
|
|
Macie już te podwyżki?
|
|
|
|
|
nieeee
|
|
|
|
|
Panie z kadr wiedzac pol roku wczesniej ze podwyzki beda od maja niezdazyly przygotowac aneksow,uwazam ze tak rok wcześniej powinny zaczac to robic
|
|
|
|
|
Może ktoś tej RASZPLI z BHP wytłumaczyć żeby zamawiała mniejsze np litrowe butelki z woda mineralną?? Pełno niedopitych butelek leży i się woda marnuje. Krąży plotka ze aneksy dopiero po letnim postoju
|
|
|
|
|
Co to za wypadek na lakierni Tora ???
Zawieszanie.l.2.3 |
|
|
|
|
Z tego co mowia to wypadek mial jakis byly żołnierz,ktory ze wzgledu na zly stan emocjonalny oraz psychiczny zostal wydalony ze sluzby,i nastepnie zatrudnil sie u nas ,ponoc felga dostal ale przezyl,natomias niewiadomo jak teraz sie bedzie zachowywał. UWAGA MOZE BYC BARDZO AGRESYWNY. Wobec niego trzeba byc spokojnyn bo zna sztuke walki wrecz oraz tzw.gre psychologiczna.
|
|
|
|
|
Najwiekszy krzykacz na lakierni,tam ogolnie same wynalazki pracuja i karierowicze hahhahaahha
|
|
|
|
|
Może być agresywny? To jakiś żart tak?
|
|
|
|
|
CYTAT Krąży plotka ze aneksy dopiero po letnim postoju Staryodlewniku. Plotki , płotki |
|
|
|
|
Prawda to co mowia na zakladzie 2 ze ten gosc tzn byly żołnierz,to byly legionista który odbil felge glowa.
|
|
|
|
|
I co z Aneksami ,kiedy te Podwyżki? Chyba że chodzi o podwyzki z 2,50 na 5.0 za godziny nocne od 1.07i tyle będzie to będą wasze podwyżki haha
|
|
|
|
|
Chyba z 3.5 zł na 5 zł ;)
|
|
|
|
|
Jak tam wasze gigantyczne podwyżki haha, polaczkowi dać ochłapy i się będzie cieszył
|
|
|
|
|
Czy znamy powód tak dobrych podwyżek?,zmianowi, brygadziści po 200, 300brutto. Bez mydełka poszło Niemiec też dostał 50 euro? A zresztą byle do postoju, później znowu do postoju no i podwyżki.
|
|