|
|
|
CYTAT Socjal w następnym tygodniu, premii nie ma Kulawe info mialeś skarpetkowy wieszczu informacji |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
,
|
|
|
|
|
CYTAT O socjalu coś wiadomo? Do MOPR złóż podanie,moze coś dostaniesz
|
|
|
|
|
Socjal Jutro kasa konkretna że aż chce sie chodzić do roboty chyba czas pomyśleć nad zmianą roboty bo to co sie dzieje to już przesada jak jeszcze rocznej nie będzie to chuj nie kasa na święta.
socjalne 650 zl do 2900 550 zl od 2900 Przelew 17.12.2021 |
|
|
|
|
CYTAT Socjal Jutro kasa konkretna że aż chce sie chodzić do roboty chyba czas pomyśleć nad zmianą roboty bo to co sie dzieje to już przesada jak jeszcze rocznej nie będzie to chuj nie kasa na święta. socjalne 650 zl do 2900 550 zl od 2900 Przelew 17.12.2021 Ponarzekałeś? To odpalaj swojego rzęcha na RTA i zasuwaj na 3 zmiane, Gima czeka z formą na palniku. |
|
|
|
|
Z nowości:
- wracają "owocowe czwartki" (a ja dalej czekam na "piwne piątki"!) - bodajże od marca zmiana firmy piorącej ciuchy. - dodatek 50zł - za dojazd do pracy - jakieś tam zmiany w kwocie za bezwypadkowość - i pewnie coś tam jeszcze, ale nie pamiętam. - od stycznia nowy "polski ład" Także tego! |
|
|
|
|
CYTAT Socjal Jutro kasa konkretna że aż chce sie chodzić do roboty chyba czas pomyśleć nad zmianą roboty bo to co sie dzieje to już przesada jak jeszcze rocznej nie będzie to chuj nie kasa na święta. Nie powinno być rocznej bo i tak bedziesz zapier... jak osioł,pomiałczysz trochę i tyle
socjalne 650 zl do 2900 550 zl od 2900 Przelew 17.12.2021 |
|
|
|
|
CYTAT Z nowości: o choć jeden zadowolony
- wracają "owocowe czwartki" (a ja dalej czekam na "piwne piątki"!) - bodajże od marca zmiana firmy piorącej ciuchy. - dodatek 50zł - za dojazd do pracy - jakieś tam zmiany w kwocie za bezwypadkowość - i pewnie coś tam jeszcze, ale nie pamiętam. - od stycznia nowy "polski ład" Także tego! |
|
|
|
|
Pracowalem w Uniwheels w 2011 i 2012 roku i musze sie wam pożalić.Zwolniłem się bo zrobiłem uprawnienia na coś ciekawszego,pracuje samotnie od poniedziałku do piatku z weekendami wolnymi,nie wyrabiam żadnych norm,żaden frajer nie stoi nademną w czystych ciuszkach doradzajac jak mam pracowac.Ale czasem mi sie teskni,za tymi nockami za "lagą" hehe.Zarabiam faktycznie troszke lepiej około 6 do 7 tysiecy zlotych miesiecznie ale brak mi tego cyrku.Gdzie mozna zlozyc podanie aby zatrudnic sie w tym sanatorium i na ile daja umowy?
|
|
|
|
|
CYTAT Pracowalem w Uniwheels w 2011 i 2012 roku i musze sie wam pożalić.Zwolniłem się bo zrobiłem uprawnienia na coś ciekawszego,pracuje samotnie od poniedziałku do piatku z weekendami wolnymi,nie wyrabiam żadnych norm,żaden frajer nie stoi nademną w czystych ciuszkach doradzajac jak mam pracowac.Ale czasem mi sie teskni,za tymi nockami za "lagą" hehe.Zarabiam faktycznie troszke lepiej około 6 do 7 tysiecy zlotych miesiecznie ale brak mi tego cyrku.Gdzie mozna zlozyc podanie aby zatrudnic sie w tym sanatorium i na ile daja umowy? 3 miesiące > Rok > dwa lata i na stałe dopiero |
|
|
|
|
Aj tam narzekacie i narzekacie, ja sobie dzisiaj pozwoliłem na kebaba z okazji socjala,nawet piwerko dokupiłem. niedługo postój to się odpocznie i tak się zużycie kręci.Firma lux , polecam.
|
|
|
|
|
*życie miało być hehe to przez to piwko
|
|
|
|
|
a kiedy będą premie płatne te roczne dla tych co l4 nie brali
wiecie coś może? |
|
|
|
|
Tego to nawet wróżka nie wie
|
|
|
|
|
CYTAT a kiedy będą premie płatne te roczne dla tych co l4 nie brali wiecie coś może? Premi nie bedzia albo bedzia symboliczno w styczniu lub lutym |
|
|
|
|
CYTAT a kiedy będą premie płatne te roczne dla tych co l4 nie brali Nie będzie,dlatego,że nie wolno dyskryminować chorujacych,kazdy pracownik powinien być traktowany tak samo,tak jest napisane w Kodeksie Pracy
wiecie coś może? |
|
|
|
|
Do kiedy laga laga tam?
|
|
|
|
|
Do Wigilii
|
|
|
|
|
CYTAT Do Wigilii Wigilia nie jest świętem. Ludzie normalnie pracują.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Do Wigilii Wigilia nie jest świętem. Ludzie normalnie pracują. |
|
|
|
|
Zadowoleni z premii rocznej?
|
|
|
|
|
Ponoć jutro ma być premia
|
|
|
|
|
Zastanawiam się od paru dni... Jest afera, po szatniach niosą się informacje o kierownikach pozakuwanych w kajdanki umoczonych w lewe interesy wraz z bhpowcami, o CBŚ w firmie i defraudacji ponad 9 milionów, o lakierniach w jastkowicach i firmach widmo... A oficjalnie cisza...
Powyższe osoby po odchodziły nagle za porozumieniem stron... Ciekawe jest to czy Amerykanie o tym wiedzą? Czy umoczeni w tym szambie dyrektorzy celowo to wyciszają? I gdzie w tym wszystkim lokalne media? Zazwyczaj tylko czekają na podobne sensacje... |
|
|
|
|
Jak ktoś nie chorował dostał około 1300 na rękę więc pewnie z tego jeszcze odliczyli zusy, ppk i podatki
|
|
|
|
|
CYTAT Jak ktoś nie chorował dostał około 1300 na rękę więc pewnie z tego jeszcze odliczyli zusy, ppk i podatki Łał,będzie na 13 butelek whisky
|
|