|
|
|
Panie,Panowie ,Wesolych Swiat gdziekolwiek jestescie.
Po swietach podwyzki od 3-12% wiem to od kogos wyzej pewna informacja po kryjomu kombinuja i swoim dadza wiecej a ludziom którzy pracuja resztki powinni to zmienic. Ale nic po swietach pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Panie,Panowie ,Wesolych Swiat gdziekolwiek jestescie. Po swietach podwyzki od 3-12% wiem to od kogos wyzej pewna informacja po kryjomu kombinuja i swoim dadza wiecej a ludziom którzy pracuja resztki powinni to zmienic. Ale nic po swietach pozdrawiam. Ty jesteś jednak [moderowano]. I naucz się w końcu pisać poprawnie używając polskich liter i przecinków cymbale jeden bo wkurwia biedaku zgadywanie co masz na myśli pisząc : ,, Wesolych Swiat , jestescie , swietach podwyzki , dadza wiecej, pracuja , zmienic , '' Czytając wcześniejsze twoje wypociny można odnieść wrażenie że nie widzisz różnicy czy jest napisane że robisz komuś laskę albo łaskę . Zainwestuj w słownik i potem się wypowiadaj prostaku . |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Panie,Panowie ,Wesolych Swiat gdziekolwiek jestescie. Po swietach podwyzki od 3-12% wiem to od kogos wyzej pewna informacja po kryjomu kombinuja i swoim dadza wiecej a ludziom którzy pracuja resztki powinni to zmienic. Ale nic po swietach pozdrawiam. Ty jesteś jednak jebnięty. I naucz się w końcu pisać poprawnie używając polskich liter i przecinków cymbale jeden bo wkurwia biedaku zgadywanie co masz na myśli pisząc : ,, Wesolych Swiat , jestescie , swietach podwyzki , dadza wiecej, pracuja , zmienic , '' Czytając wcześniejsze twoje wypociny można odnieść wrażenie że nie widzisz różnicy czy jest napisane że robisz komuś laskę albo łaskę . Zainwestuj w słownik i potem się wypowiadaj prostaku . |
|
|
|
|
Czarny olek...... powinienes byc belfrem.hehehe
Ja jestem szary robol.Palo do szczania. Moderowano przez: sm 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne |
|
|
|
|
Czarny olek chcial zablysnac gramatyka ale tylko zapelnil strone,czyli tragedia,a skoro sie tytuuje czarny to pewnie jest z obozu Uniwhelsu.Chlopie to jest najgorsze ze nie masz o czym pisac a gramatyki uczyszPrzeciez dla Ciebie ma sie liczyc TYLKO TWOJA praca w TWOIM ukochanym zakladzie dezintegracyjnym.
|
|
|
|
|
CYTAT Czarny olek chcial zablysnac gramatyka ale tylko zapelnil strone,czyli tragedia,a skoro sie tytuuje czarny to pewnie jest z obozu Uniwhelsu.Chlopie to jest najgorsze ze nie masz o czym pisac a gramatyki uczyszPrzeciez dla Ciebie ma sie liczyc TYLKO TWOJA praca w TWOIM ukochanym zakladzie dezintegracyjnym. Chyba jednak się tytułuje, a nie tytuuje. |
|
|
|
|
Panowie i panie jak po podwyżkach.
|
|
|
|
|
w biurach bez podwyżek
|
|
|
|
|
CYTAT w biurach bez podwyżek Marek, proszę cię... mało Ci... 4 hala czeka, nie wymyślaj... i tak za duzo zarabiasz Panie mgr. ;) |
|
|
|
|
Jakiś wypadek na LP 3 ? Coś ktoś ?
|
|
|
|
|
CYTAT Jakiś wypadek na LP 3 ? Coś ktoś ? Czemu ? |
|
|
|
|
Był wypadek
|
|
|
|
|
CYTAT Jakiś wypadek na LP 3 ? Coś ktoś ? Ktoś się dowiedział ile podwyżki dostał i go nagła krew zalała.
|
|
|
|
|
Czy Wy jesteście normalni? Chłopak leży w szpitalu i walczy o życie a Wy takie głupie komentarze głupie piszecie. Jak nie macie o czym pisać to nie piszcie w ogóle
|
|
|
|
|
Był wypadek
Jakieś szczegóły??? Ku przestrodze |
|
|
|
|
Faceta wózkiem widłowym potracił ale jak i co z facetem jest to nie wiem...
|
|
|
|
|
Tak sie dzieje gdy w tej popranej firmie trzeba zapierdzialac jak rajdowiec aby nadazyc to jest chore wozki jezdza maksymalnie szybko poczawczy od logistyki konczac na zawieszaniach kol tam to sa dopiero predkosci.szkoda chlopaka pozdrawiam
|
|
|
|
|
Bardziej chodzi o to że wszędzie brakuje miejsca i nie ma bezpiecznych szerokości i dobrej widoczności.
|
|
|
|
|
CYTAT Bardziej chodzi o to że wszędzie brakuje miejsca i nie ma bezpiecznych szerokości i dobrej widoczności. Zgadzam się, wszystkie ciągi i przejścia pozastawiane. Pracownicy przeciskają się między paletami żeby gdziekolwiek pójsć. Leją koła na ilość, a jakość to już gdzieś. Tam trzeba spychacza a nie wózka.Za 2 miesiące sami zasypią się felgami. |
|
|
|
|
Otwórzcie oczy ludzie...
|
|
|
|
|
BHP leży o kwiczy , zróbcie zdjęcia , krótki opis , wyślijcie gdzie potrzeba
|
|
|
|
|
JAK TAM PO PODWYZKACH W UNIWHEELS??? MOZE SIE KTOS POCHWALI...POZNAMY REKORDZISTE KTORY DOSTAL MAX JAK I LUDZI KTORZY DOSTALI PO 20 ZL,BO TAKIE CHODZA WIESCI.
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.10. Publikowanie postów/ ogłoszeń/ wątków pisanych wielkimi literami. |
|
|
|
|
Po podwyzkach bardzo dobrze jezeli ktos wychodzi w duupke bez wazelinki to napewno jest zadowolony.
|
|
|
|
|
Kiedyś od szefa szefów w pewnej firmie usłyszałem takie słowa „ ze Ty wy pracujecie dla binzesu , a nie biznes dla was...” bo tych słowach jakoś otwarły mi się oczy na różne aspekty zachęcę w firmach, także w mojej
I ziemnilo to moje podejście do wszyskitego co się w nich dzieje |
|
|
|
|
CYTAT JAK TAM PO PODWYZKACH W UNIWHEELS??? MOZE SIE KTOS POCHWALI...POZNAMY REKORDZISTE KTORY DOSTAL MAX JAK I LUDZI KTORZY DOSTALI PO 20 ZL,BO TAKIE CHODZA WIESCI. Trzeba by być idiotą żeby podpisać podwyżkę o 20 zł. Niestety idiotów u nas nie brakuje
|
|