|
|
|
Dając aneksy co roku premia w danym miesiącu jest niższa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po prostu trzeba miec dalej olewke,te premie to smieszna rzecz .[moderowano]
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
będą cie obserwować, za walenie w h...a nie będzie premii a wyjazd za brame
|
|
|
|
|
Tam wszyscy walą w h....a.
|
|
|
|
|
Od 14 lat wale w hu...jaaa wiec jak to jest.z tym wyjazdem za brame????
|
|
|
|
|
A jak jest na stanowisku obróbki wykończeniowej ktoś moze coś powiedzieć bo mają przyjęcia
|
|
|
|
|
Na każdy wydział mają przyjęcia. Ludzi brakuje na potęgę, a będzie tylko gorzej.
|
|
|
|
|
CYTAT A jak jest na stanowisku obróbki wykończeniowej ktoś moze coś powiedzieć bo mają przyjęcia Pytasz, a w pytaniu jest odpowiedź |
|
|
|
|
CYTAT będą cie obserwować, za walenie w h...a nie będzie premii a wyjazd za brame wszyscy walą w h...a dlatego tyle zarabiacie |
|
|
|
|
Żeby tradycji stało się za dość zapytam kiedy wypłata
|
|
|
|
|
Dzis wyplata. JA MAM ALE [moderowano] COS JADE DO KADR POZNIEJ NIECH MI WYJASNIA.OSZUSCI BANDA BANDAAAAA
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
Po co mi premia.... jeszcze mam 2 razy +500
|
|
|
|
|
Dzis kolejne zwolnienia na odlewni . Taka super firma a ludzie zwalniaja sie
|
|
|
|
|
CYTAT Dzis wyplata. JA MAM ALE [moderowano] COS JADE DO KADR POZNIEJ NIECH MI WYJASNIA.OSZUSCI BANDA BANDAAAAA Co ci uje.... bali dostałeś 100 bezwypadkowy to sie ciesz
|
|
|
|
|
Teraz bylo bez wypadku??? To dobre masz.info: hahahhhhhh
|
|
|
|
|
Czy są przyjęcia na kontrolę jakości?
Ile hajsu płacą na wejście i czy trzeba się bujać ostro z robolami? No i którego wypłata siada w BZWBK? |
|
|
|
|
CYTAT Czy są przyjęcia na kontrolę jakości? Ile hajsu płacą na wejście i czy trzeba się bujać ostro z robolami? No i którego wypłata siada w BZWBK? Przyjęcia są praktycznie na każdy wydział.Za wejście nikt nie płaci, odbijasz kartę na bramie i wchodzisz na zakład.Podejmujesz prace, później w granicach 10 dnia każdego miesiaca oczekujesz za nią wynagrodzenia. Bujać z robolami możesz się łagodniej, po co samemu się katować skoro sam niczego więcej nie reprezentujesz. Co to takiego BZWBK? Przecież takiego banku nie ma od prawie roku. Skończ najpierw podstawówkę, ewentualnie szkole średnią (mniemam że będzie albo już jest z tym problem) i podjedź zapytaj, ile dadzą takiemu wykwalifikowanemu fachowcowi. Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Nie praktycznie tylko na każdy. A po tym jak rozmawiam i co obserwuje na kontroli to odradzaja się tam przenosić z innych działów, a to dziwne zawsze w kontroli było OK.
|
|
|
|
|
Może ktoś potwierdzić że na L1 wyłączone zostały kolejne maszyny odlewnicze??
|
|
|
|
|
Prawda. L1 przestawia się na koła hartowane. Białych będzie minimalna produkcja
|
|
|
|
|
CYTAT Prawda. L1 przestawia się na koła hartowane. Białych będzie minimalna produkcja Miejmy nadzieję że im to będzie wychodzić, bo na AfterMarkecie odpad jest znikomy |
|
|
|
|
O to znowu sie zacznie dmuchanie na bramach, a 6-pak Halnego na promocji w GS-ie. Ehhhhhh...
|
|
|
|
|
Już od dwóch lat planują zrobić automaty ma odlewni i nic dalej trzeba ręcznie tyrać
|
|
|
|
|
Bo tego się zrobić do końca nie da, człowiek tam będzie potrzebny zawsze.
|
|
|
|
|
Mogliby się określić a nie później jak coś to o 6 rano będą wręczać wypowiedzenia
|
|