|
![]() |
|
1800 euro za posmak f***a w ustach
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT 1800 euro za posmak f***a w ustach WŁAŚNIE Z TAKIM PODEJŚCIEM TYLE ZARABIACIE,KTO WALCZY O SWOJE TEN MA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT 1800 euro za posmak f***a w ustach ![]() ![]() Przypominam że już Niemcy nie maja większości pakietu % teraz to jest Superior Industries. A akcje należą do amerykanów. |
|
|
![]() |
|
Ja tylko podziwiam osłów pracujących w postój , żenada panowie widać brak$.
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Panowie, czy to Niemcy czy Amerykanie, jest obojętne. Wykorzystywanie ludzi i tyle.
|
|
|
![]() |
|
Ale sami ludzie sobie to robią tyrają jak osły ubrudzone po sam łeb i co najlepsze cieszą się z tego.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT 1800 euro za posmak f***a w ustach WŁAŚNIE Z TAKIM PODEJŚCIEM TYLE ZARABIACIE,KTO WALCZY O SWOJE TEN MA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karzełku głupi ja zarabiam w granicach 5 wiec weź na wstrzymanie ![]() Aha i wiem już czemu jesteś bezmózgiem ;) tlenek aluminium robi swoje a ty łykasz go z dwóch końców ;) I nie ważne czyj zakład ale jego szkodliwość. 95%pracujacych tam będzie bujać się z rakiem żołądka jelit lub wątroby jak skorpion który wpier..la tylko kebaby ;) wspomnicie moje słowa ale będzie już za późno |
|
|
![]() |
|
Nie wkladajcie wszystkich ludzi do 1 worka.Oprocz bezmozgich matołów z przytulonymi uszami,na różnych stanowiskach,pracują tam też ludzie bardzo wartościowe,inteligentni i mądrzy. Pracują ciężko pod wielką odpowiedzialnością I presją przełożonych jak również czasu.Sam miałem zaszczyt I przyjemność poznać kilka takich osób, pracowałem z TYMI OSOBAMI co do dziś miło wspominam.A zarobki na SUPERIOR INDUSTRIES 3000- 3500 netto bez nadgodzin,i tak są największe W STALOWEJ WOLI,w żadnym innym okolicznym zakładzie tyle nie płacą. Wysokość zarobków reguluje rynek pracy,ekonomia popyt itd...WIELKA 4 +2.....TERAZ LEPIEJ????
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wkladajcie wszystkich ludzi do 1 worka.Oprocz bezmozgich matołów z przytulonymi uszami,na różnych stanowiskach,pracują tam też ludzie bardzo wartościowe,inteligentni i mądrzy. Pracują ciężko pod wielką odpowiedzialnością I presją przełożonych jak również czasu.Sam miałem zaszczyt I przyjemność poznać kilka takich osób, pracowałem z TYMI OSOBAMI co do dziś miło wspominam.A zarobki na SUPERIOR INDUSTRIES 3000- 3500 netto bez nadgodzin,i tak są największe W STALOWEJ WOLI,w żadnym innym okolicznym zakładzie tyle nie płacą. Wysokość zarobków reguluje rynek pracy,ekonomia popyt itd...WIELKA 4 +2.....TERAZ LEPIEJ???? Tak są największe ? Hahaha 4500 bez nadgodzin operator CNC żadna posrana 4brygadowka. Napewno są tam tez ludzie wporzadku ale dużo jest takich co robią opinie. A zarobki nie są jak widzisz „najlepsze” ja 3 sobotki strzelam i mam 5800 ![]() ![]() I nie wciskaj ludziom głupot ze w żadnym innym zakładzie tyle nie płaca bo płaca nawet lepiej tylko trzeba dobrze szukać ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
OK operator CNC to jakby nie patrzec fach w reku,mozna negocjowac stawke indywidualnie w zaleznosci od umiejetnosci.Piszac o SUPERIOR INDUSTRIES mam na mysli ogolne place dla wszystkich pracownikow.A to troche inna sprawa niz pojedyncze zarobki fachowca w innym zakladzie.W SUPERIOR INDUSTRIES ludzie ktorzy umieja ustawiac maszyny CNC tez nie zarabiaja 3000-3500 tylko mysle koło 5-7 tys.
|
|
|
![]() |
|
No ok jeśli chodzi o średnia zarobkowa dla pracownika fizycznego to się zgodzę jednak 4brygadowki nie cierpię wole święta z rodzina
![]() Eee coś ty ustawiacz w superiorze 4500max kiedyś zarabiali (5lat temu) 500zl więcej niż na obróbce pracownik teraz może się to zmienilo |
|
|
![]() |
|
Pięć tysięcy to tam nawet kierownik zmiany nie wyciągnie
|
|
|
![]() |
|
jakie 5 tysi na którym zakładzie ty pracujesz kier zmiany jak ma pare setek to i dwa razy tyle wyciągnie
|
|
|
![]() |
|
oczywiście ten stary kier bo reszta to zapiepsza za pare tysi
|
|
|
![]() |
|
karzełek pisał ile zarabia o nim pisali co trzeba robić żeby zarabiać włazisz pod stół robisz co trzeba posmak w ustach ból dupy ale tak tu jest jak sie nie schylisz to i nie zarobisz różnice w zarobkach są straszne jak ci nie smakuje nie pasuje trudno tu kaiery nie zrobisz bez wazelinki jest trudno
|
|
|
![]() |
|
.A zarobki na SUPERIOR INDUSTRIES 3000- 3500 netto bez nadgodzin,i tak są największe W STALOWEJ WOLI,
Może kiedyś były największe, ale chyba to już przeszłość. Wytacarz podejdź do chłopaków z kontroli np. na odlewni i zapytaj czy biorą 3000 na rękę, śmiem w to wątpić. |
|
|
![]() |
|
Pracownik
Ustawiacz Kierownik zmiany Kierownik kierownika zmiany Kierownik kierownika kierownika zmiany Asystent dyrektora czyli przełożony w.w. kierowników Dyrektor taki niepotrzebny Dyrektor główny Pomyliłem coś czy tak to wygląda ? |
|
|
![]() |
|
No to biorą 4000 A gdzie indziej 3000 bez nadgodzin.Srednia WYCHODZI 3500 tak na zwykłego pracownika bez nadgodzin,SPRZEDANIA DWD czy urlopu. Hierarchia wygląda tak jak opisujesz...nic dodać nic ująć
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Pracownik Ustawiacz Kierownik zmiany Kierownik kierownika zmiany Kierownik kierownika kierownika zmiany Asystent dyrektora czyli przełożony w.w. kierowników Dyrektor taki niepotrzebny Dyrektor główny Pomyliłem coś czy tak to wygląda ? Hehe dobre |
|
|
![]() |
|
Tak to wygląda, są tacy asystenci na odlewni ze robi analizy i 8 000 na wyplate a pracownicy na dole muszą Dwd sprzedac nadgodziny trzepnąc zeby 3 500 na wyplate dostac
|
|
|
![]() |
|
Na paru wydziałach jest parę fajnych stanowisk, i nie są to stanowiska wypracowane w 100 procentach. Jak zakład startował to wiedzieli komu się przypodobać, albo było to poprostu dzięki rodzinie. Długo to nie trwało i rodzinne posadki się posypały, a te niektóre dalej są. piwko w pubie czy piłeczka wiadomo :-)
|
|
|
![]() |
|
Pracownik
Ustawiacz Kierownik zmiany Kierownik kierownika zmiany Kierownik kierownika kierownika zmiany Asystent dyrektora czyli przełożony w.w. kierowników Dyrektor taki niepotrzebny Dyrektor główny Pomyliłem coś czy tak to wygląda ? dodaj jeszcze brygadzistów a na kontroli 2800 to prawda wszędzie ponoć są kierownicy zmiany ale na kontroli są tylko brygadziści bo wiadomo kontrola to taki dział bez jakiegokolwiek znaczenia ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Na kontroli jakosci jest kierownik dzialu , asystent kierownika ,kierownik zmianowy, zastepca kierownika zmiany ,pracownicy . zarobki 2800 zl nowo przyjety a tak to mają 4000 zl
|
|
|
![]() |
|
Jaszczur zapomniałeś napisać o brygadzistach i wszechwiedzacym oraz wszechobecnym jeśli chodzi o sprawy "tylne" kochanym inżynierowi jakości. Z tego miejsca pozdrowienia dla Kim Dzong Gi.a.
Zarobki 4000?? Nie wiem ile 100-tek trzeba by było zrobić żeby wziąść takie pieniądze na kontroli. Ale jeśli ktoś lubi robić po 250h to spoko ;) |
|