|
|
|
W każdym bądź razie manipulują jednym i tym samym a zero efektów, o tych jubileuszach nie piszę bo takie kwotę nikogo nie urządza nawet najbiedniejszego,ale taka jest prawda,zero konkretnych podwyżek od wielu lat!!!!!!!!!!
Premia haha to dopiero jest ciekawe .... |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 15 Kwie 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Górnik na jubileusz ustawowo na 15-lecie dostaje 70% wypłaty.
|
|
|
|
|
Czyli 7 tys zł.
|
|
Dołączył: 15 Kwie 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Czyli 7 tys zł. „ Miesięczne wynagrodzenie całkowite (mediana*) na tym stanowisku wynosi 5 580 PLN brutto. Co drugi górnik otrzymuje pensję od 4 380 PLN do 7 300 PLN.” Nie wychodzi 7000... Źródło https://wynag(...)a-gornik |
|
|
|
|
Weekend odpoczynek Panowie
|
|
|
|
|
Do Wytacarz
Masz rację. Są fajni ludzie tyle, że ci fajni to zaraz odchodzą z tego bagna. zakłady aluminiowe przyciągają do pracy różnego rodzaju hujostwo z całej okolicy. powinien w każdym zakładzie obowiązywać kodeks etyki pracowniczej i to bez dwóch zdań. Atmosfera w pracy wpływa na jakość i ilość , tyle że pracodawcom się wydawało , że " jak bedzie huj na huju jechał i hujem poganiał " to bedzie super dla niego. a okazuje się że jest odwrotnie. |
|
|
|
|
Szanujący się pracodawca powinien eliminować ze środowiska żłobów i nie ważne czy lider, kierownik , czy pracownik. Nie ma ludzi niezastępowalnych.
taki pseudo fachowiec więcej szkody robi niż pożytku. Ale nikt nie rozmawia z ludżmi , nie bierze pod uwagę atmosfery i później wychodzi beka na cały kraj z takiego ............... wiecie zakładu przez którego portal został zablokowany. |
|
|
|
|
Tylko czekać , aż pojawią się pozwy sądowe za mobbing, poniżanie, przemoc psychiczną , za utratę zdrowia psychicznego w robocie. mamy za mały dostęp do usług prawniczych ale pomału, pomału. Zobaczycie. Nie pozbierają się.
|
|
|
|
|
Ja poznałem I miałem przyjemność pracować z kilkoma osobami naprawdę bardzo W porządku.Akurat te osoby długo pracują,wielki szacunek dla Nich bo naprawdę nie mają łatwo.Pozatym we wszystkim innym masz 100% rację.Aaaa zapomnialbym ja nawet trafiłem na 1 gościa z kadry kierowniczej że tak się wyrażę który też naprawdę okazał się bardzo W porządku. Niestety tylko 1,rodzynek się trafił, wyjątek.O reszcie szkoda nawet gadać BURAKI,CEBULAKI,a mieli się za NIEWIADOMO kogo.ZERO DIALOGU,ROZMOWY,WSPOLPRACY.Najbardziej zawiodłem się na takim jednym A okazał się skur...hu...szma.jakich mało. Życzę powodzenia w walce i eliminacji takich skur....
|
|
|
|
|
Kiedyś za 3 lata pracy pracownik dostawał coś koło 5000zl premii lojalnościowej. Teraz wyskoczyli że za 10 lat dostajesz 1000zł chyba coś nie w tą stronę poszło
|
|
|
|
|
Kiedyś za 3 lata pracy pracownik dostawał coś koło 5000zl premii lojalnościowej. Teraz wyskoczyli że za 10 lat dostajesz 1000zł chyba coś nie w tą stronę poszło
|
|
|
|
|
Kiedyś za 3 lata pracy pracownik dostawał coś koło 5000zl premii lojalnościowej. Teraz wyskoczyli że za 10 lat dostajesz 1000zł chyba coś nie w tą stronę poszło. Było bardzo dobrze odnośnie premi lojalnościowej,zmienili inteligenci by pracownicy pchali się do bramy i co ? Kompletnie żadnych efektów nie widać a to tylko dzięki tak świetnym pomysłom na górze. Zejdź jeden z drugim z piętra weź sobie koło i pierd... się w czoło.
|
|
|
|
|
Ogólnie to lipa jak była tak jest I będzie dalej,
|
|
|
|
|
Co za debil wymyślił na gimach to pisanie wycieków i o której zalewania? I dlaczego jest tak że jeśli są ludzie to młody pracownik siedzi się opie..... a najstarszy stażem napier.... !!!!!
|
|
|
|
|
Wie ktos w ktorym roku zostalo wprowadzone saldo lojalnosciowe co bylo na dwa trzy I piec lat podpisywane
|
|
|
|
|
CYTAT Wie ktos w ktorym roku zostalo wprowadzone saldo lojalnosciowe co bylo na dwa trzy I piec lat podpisywane Bodajże w czerwcu 2006r. Z tym że początkowo było tylko na 3 i 5 lat.Dopiero poźniej wprowadzili dodatkowe za 2 lata. |
|
|
|
|
3 letnia 5400 brutto 5 letnia 9000 brutto. Była też kwartalna 300 półroczna 600 i roczna 1200.Teraz wszystko w stawce rozłożone na miesiące pojedyncze.Bylo też 7/10 etatu dłuższe postoje i lepsza micha
|
|
|
|
|
Tu jest takie ciśnienie że szookkk,przyszedłem tylko dlatego gdyż chciałem spróbować ale tu jest jakaś porażka i masakra każdy młody w stalowej wie że to najgorszy zakład jaki jest ja już szukam innej pracy długo tu nie zabawie to pewne jak banku szwajcarskim,pieniądze nie szokują normalne w klepie można tyle zarobić jeszcze mówią że jakieś premie zabrali z Zimy prawda to czy jak ? Kto tym zarządza że tak to idzie ku kresowi,ponoć podwyżki
mają być 6 procent tak mi zmianowy mówił. Odpiszcir czy jest w tym coś prawdy?? |
|
|
|
|
Jaki chichot losu
Cały wątek to psioczenie, że Was nie szanują. A ja pytam, czy Wy szanowaliście innych? Co się robiło w szkole? Uczyło się? Odrabiało zadanka domowe? Tak traktowaliście kiedyś innych, teraz inni Was tak traktują. Życie. |
|
|
|
|
Racja ciśnienie straszne zero normalnej pracy tylko szaleńca Pogoń i błędy się zdarzają ludzie się mylą nie ogarniają .
A ty taki wyuczony kulfon jesteś ze piszesz ja mam studia i co ??i muszę zapindalaccc |
|
|
|
|
Studia może i masz, ale wnioskując po Twojej wypowiedzi nie byłeś uważnym studentem ...
|
|
|
|
|
CYTAT Jaki chichot losu Czyli uważasz,że jak ktoś nie skończył jakiejś szkoły czy studia,to nie szanował innych?Idąc twoim tokiem rozumowania to np.sprzątaczka czy hydraulik nie szanowali innych i za to jedno sprząta łazienki a drugie montuje kible.Znam dużo ludzi którzy nie mają ogromnego wykształcenia i są wartościowymi osobami.Niestety papierek nie robi z kogoś nad człowieka.A tak niektórzy niby wykształceni uważają.Zanim zaczniesz oceniać kogoś najpierw spójrz w lusterko.
Cały wątek to psioczenie, że Was nie szanują. A ja pytam, czy Wy szanowaliście innych? Co się robiło w szkole? Uczyło się? Odrabiało zadanka domowe? Tak traktowaliście kiedyś innych, teraz inni Was tak traktują. Życie. |
|
|
|
|
Dokładnie. Znam przypadek przez który zwolnily się 4 osoby każda po zwolnieniu mówiła dlaczego się zwalnia, ktoś coś z tym zrobił? "kim"....
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jaki chichot losu Czyli uważasz,że jak ktoś nie skończył jakiejś szkoły czy studia,to nie szanował innych?Idąc twoim tokiem rozumowania to np.sprzątaczka czy hydraulik nie szanowali innych i za to jedno sprząta łazienki a drugie montuje kible.Znam dużo ludzi którzy nie mają ogromnego wykształcenia i są wartościowymi osobami.Niestety papierek nie robi z kogoś nad człowieka.A tak niektórzy niby wykształceni uważają.Zanim zaczniesz oceniać kogoś najpierw spójrz w lusterko.Cały wątek to psioczenie, że Was nie szanują. A ja pytam, czy Wy szanowaliście innych? Co się robiło w szkole? Uczyło się? Odrabiało zadanka domowe? Tak traktowaliście kiedyś innych, teraz inni Was tak traktują. Życie. Popieram w 100% i mam wrażenie że doczekaliśmy czasów że ludzie bez ,, studiów,, są bardziej normalni niż cała wyedukowania śmietanka |
|
|
|
|
CYTAT Czyli uważasz,że jak ktoś nie skończył jakiejś szkoły czy studia,to nie szanował innych?Idąc twoim tokiem rozumowania to np.sprzątaczka czy hydraulik nie szanowali innych i za to jedno sprząta łazienki a drugie montuje kible.Znam dużo ludzi którzy nie mają ogromnego wykształcenia i są wartościowymi osobami.Niestety papierek nie robi z kogoś nad człowieka.A tak niektórzy niby wykształceni uważają.Zanim zaczniesz oceniać kogoś najpierw spójrz w lusterko. Uważam, że jeśli ktoś tu na forum wylewa żale jak jest mu źle, pracując w UW, to tak, uważam, że nie szanował innych. Teraz zbiera pokłosie. Wystarczy spojrzeć na język jakim się posługuje i co sobą prezentuje. |
|