|
|
|
LP1 start 27.04
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zaspałem do pracy szef mnie zwolni tak,zwolni cie z tego co słyszałem t w maju.baj,baj
|
|
|
|
|
CYTAT Pojawiły się zamówienia. Produkcja ma ruszyć po majówce. RUSZAMY!URA!HURA!HURA!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pojawiły się zamówienia. Produkcja ma ruszyć po majówce. RUSZAMY!URA!HURA!HURA!Rozwiń swoją myśl przewodnią przyjacielu |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pojawiły się zamówienia. Produkcja ma ruszyć po majówce. RUSZAMY!URA!HURA!HURA!Pewna informacja: Trójka rusza 27 kwietnia, reszta nie wiadomo. |
|
|
|
|
To maseczki trzeba przygotować na 27.
|
|
|
|
|
Wszystkie zakłady stoją do 3 maja więc przestańcie pisać głupoty. Mózgi wam się już od tego siedzenia w domu lasują??
|
|
|
|
|
LP3 27 kwietnia przychodzi, pokaż e-maila o 3 mają niby
|
|
|
|
|
CYTAT LP3 27 kwietnia przychodzi, pokaż e-maila o 3 mają niby pokaż jakiegokolwiek emaila o przedłużeniu od 31 marca
|
|
|
|
|
jest email ze start produkcji 27
|
|
|
|
|
O jest , Staryodlewnik ,ten co zaslyszal , bo ktos zaslyszal , od tego co byl na zebraniu rady.
|
|
|
|
|
CYTAT O jest , Staryodlewnik ,ten co zaslyszal , bo ktos zaslyszal , od tego co byl na zebraniu rady. stopdebilom i stop dla tych co nie umieją poprawnie pisać
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT O jest , Staryodlewnik ,ten co zaslyszal , bo ktos zaslyszal , od tego co byl na zebraniu rady. stopdebilom i stop dla tych co nie umieją poprawnie pisać Stary wiarusie, podporo naw odlewniczych, mistrzu odlewania grawitacyjnego i cisnieniowego, przecież ja ómiem pisać |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT O jest , Staryodlewnik ,ten co zaslyszal , bo ktos zaslyszal , od tego co byl na zebraniu rady. stopdebilom i stop dla tych co nie umieją poprawnie pisać Stary wiarusie, podporo naw odlewniczych, mistrzu odlewania grawitacyjnego i cisnieniowego, przecież ja ómiem pisać |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT O jest , Staryodlewnik ,ten co zaslyszal , bo ktos zaslyszal , od tego co byl na zebraniu rady. stopdebilom i stop dla tych co nie umieją poprawnie pisać Stary wiarusie, podporo naw odlewniczych, mistrzu odlewania grawitacyjnego i cisnieniowego, przecież ja ómiem pisać |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT O jest , Staryodlewnik ,ten co zaslyszal , bo ktos zaslyszal , od tego co byl na zebraniu rady. stopdebilom i stop dla tych co nie umieją poprawnie pisać Stary wiarusie, podporo naw odlewniczych, mistrzu odlewania grawitacyjnego i cisnieniowego, przecież ja ómiem pisać Stary plemniku , jak ktos ci pisze cos nowego to narzekasz, zeby nie plotl glupot. Jak ktos napisze cos starego , to mowisz zeby napisal cos nowego. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Produkcja startuje:
LP1- 15 Czerwca 2020 LP2- 27 Kwietnia, odlewnia 3 nawa, kolejne w późniejszym terminie LP3- 27 Kwietnia |
|
|
|
|
Uprzedzam pytających o wypłaty, wypłat nie będzie
Tak apropo, ciekawe gdzie podziali się Ci, co najwięcej narzekali na Superiora.Siedza teraz cichutko jak myszki pod miotłą, tak Wam gamonie bylo źle, a teraz cisza z obawy o utratę pracy w tak znienawidzonym przez Was zakładzie? Jednak się okazało, że firma nie taka zła ,skoro płaci pieniadze za siedzenie w domu prawda ? Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
CYTAT Uprzedzam pytających o wypłaty, wypłat nie będzie Tak apropo, ciekawe gdzie podziali się Ci, co najwięcej narzekali na Superiora.Siedza teraz cichutko jak myszki pod miotłą, tak Wam gamonie bylo źle, a teraz cisza z obawy o utratę pracy w tak znienawidzonym przez Was zakładzie? Jednak się okazało, że firma nie taka zła ,skoro płaci pieniadze za siedzenie w domu prawda ? Nio tak yhy |
|
|
|
|
CYTAT Uprzedzam pytających o wypłaty, wypłat nie będzie takim jak ty to placi ,ale1800 zl.hahaha
Tak apropo, ciekawe gdzie podziali się Ci, co najwięcej narzekali na Superiora.Siedza teraz cichutko jak myszki pod miotłą, tak Wam gamonie bylo źle, a teraz cisza z obawy o utratę pracy w tak znienawidzonym przez Was zakładzie? Jednak się okazało, że firma nie taka zła ,skoro płaci pieniadze za siedzenie w domu prawda ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Uprzedzam pytających o wypłaty, wypłat nie będzie takim jak ty to placi ,ale1800 zl.hahahaTak apropo, ciekawe gdzie podziali się Ci, co najwięcej narzekali na Superiora.Siedza teraz cichutko jak myszki pod miotłą, tak Wam gamonie bylo źle, a teraz cisza z obawy o utratę pracy w tak znienawidzonym przez Was zakładzie? Jednak się okazało, że firma nie taka zła ,skoro płaci pieniadze za siedzenie w domu prawda ? Za dwa miesiące łącznie tyle mi wyjdzie Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Mi teraz niewiem czy 5 wyjdzie,alkohol drogi papierosy tez.jak zyć?
|
|
|
|
|
CYTAT LP1 start 27.04 Wystartowałeś??
|
|
|
|
|
Niestety nie