|
|
|
CYTAT CYTAT Umów dalej nie przedłużają? Po komentarzach widać że jednak nie, wraz z umowami wiekszosci gamoni na czas określony, skończyły się lamenty na forum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Umów dalej nie przedłużają? Po komentarzach widać że jednak nie, wraz z umowami wiekszosci gamoni na czas określony, skończyły się lamenty na forum. Chyba raczej 8/10, jak to robią w innych zakładach. Czyli praca od poniedziałku do czwartku, piątek wolny. Na czterobrygadówce mają dodatkowe DW w miesiącu do odebrania. |
|
|
|
|
Podobno chcą zmienić godziny pracy na na LP3 to prawda?
Wiadomo czy to wejdzie? Sporo ludzi dojeżdża...kto to wymyślił.... |
|
|
|
|
CYTAT Podobno chcą zmienić godziny pracy na na LP3 to prawda? Wiadomo czy to wejdzie? Sporo ludzi dojeżdża...kto to wymyślił.... Yhhh obecna sytuacja to wymysliła? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Podobno chcą zmienić godziny pracy na na LP3 to prawda? Wiadomo czy to wejdzie? Sporo ludzi dojeżdża...kto to wymyślił.... Yhhh obecna sytuacja to wymysliła? I w czym niby to ma pomóc? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Podobno chcą zmienić godziny pracy na na LP3 to prawda? Wiadomo czy to wejdzie? Sporo ludzi dojeżdża...kto to wymyślił.... Yhhh obecna sytuacja to wymysliła? I w czym niby to ma pomóc? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Podobno chcą zmienić godziny pracy na na LP3 to prawda? Wiadomo czy to wejdzie? Sporo ludzi dojeżdża...kto to wymyślił.... Yhhh obecna sytuacja to wymysliła? I w czym niby to ma pomóc? True bro |
|
|
|
|
Teraz będą różne bzdury wymyślać i zasłaniać się epidemią. Bo ludzie znowu zaczęli się bać o pracę i nie będą protestować.
|
|
|
|
|
Troche zwolnili ludzi na LP2
|
|
|
|
|
Powinni zwalniać zastępców kierownikow zmian gdyż Ci nic nie robią płatają się i tyle,jakby nie patrzeć nie są potrzebni.
|
|
|
|
|
Narobili Asystentów, Specjalistów, Zastępców od wszystkiego, ale taka tu polityka.
|
|
|
|
|
CYTAT Troche zwolnili ludzi na LP2 NIEDŁUGO WSZYSTKICH ZWOLNIĄ,BUAHAHAHAHAHAA
|
|
|
|
|
Jaka jest skala zwolnień na poszczególnych liniach ?
|
|
|
|
|
CYTAT Jaka jest skala zwolnień na poszczególnych liniach ? Nie ma żadnych zwolnień!!!
|
|
|
|
|
O zwolnieniach to nie słyszałem, jedynie o Tym że nie wolno przedłużać umów.
|
|
|
|
|
CYTAT O zwolnieniach to nie słyszałem, jedynie o Tym że nie wolno przedłużać umów. Nie ,że nie wolno tylko jak się komuś kończy umowa to nie przedłużają, a to różnica .
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT O zwolnieniach to nie słyszałem, jedynie o Tym że nie wolno przedłużać umów. Nie ,że nie wolno tylko jak się komuś kończy umowa to nie przedłużają, a to różnica .Bo im nie wolno? Taki mają nakaz z góry. Jeszcze nie słyszałem żeby komuś przedłużyli od kwietnia. |
|
|
|
|
Ja dziś nowa umowę podpisałem na czas nie określony.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja dziś nowa umowę podpisałem na czas nie określony. Nie wydaje mi się żeby to była prawda. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja dziś nowa umowę podpisałem na czas nie określony. Nie wydaje mi się żeby to była prawda. Wystarczy że miał przepracowane 33 miesiące i z automatu dostał http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ja dziś nowa umowę podpisałem na czas nie określony. Nie wydaje mi się żeby to była prawda. Wystarczy że miał przepracowane 33 miesiące i z automatu dostał |
|
|
|
|
Z automatu by dostal na czas NIEOKRESLONY gdyby mial pelne 3 lata przepracowane ( 36 miesiecy) .Juz wiecie dlaczego SUPERIOR INDUSTRIES podpisuje z pracownikami umowy krotsze o 2 lub 3 miesiace niz PELNE 3 LATA???????SAMI SOBIE ODPOWIEDZCIE....
|
|
|
|
|
Z automatu by dostal na czas NIEOKRESLONY gdyby mial pelne 3 lata przepracowane ( 36 miesiecy) .Juz wiecie dlaczego SUPERIOR INDUSTRIES podpisuje z pracownikami umowy krotsze o 2 lub 3 miesiace niz PELNE 3 LATA???????SAMI SOBIE ODPOWIEDZCIE....
|
|
|
|
|
art. 251§ 1 Kodeksu pracy:
CYTAT Art. 251. § 1. Okres zatrudnienia na podstawie umowy o pracę na czas określony, a także łączny okres zatrudnienia na podstawie umów o pracę na czas określony zawieranych między tymi samymi stronami stosunku pracy, nie może przekraczać 33 miesięcy, a łączna liczba tych umów nie może przekraczać trzech. 33 miesiące to nie 3 lata! http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Kiedy wypłata????
|
|