|
![]() |
|
CYTAT Będzie socjal, będą premie ! Taki naiwny jesteś że dostaniesz socjal ,a może to tylko zwrot kasy ??
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Witam,
Słyszę jak niektórzy robią w tej firmie karierę, z każdej miejcowości ktoś pracuje w Superiorze i z mojej też. Doszły mnie informacje że on jest kierownikiem (a za złe traktowanie podwałdnych stracił kiedyś zęby ![]() ![]() Żaden z niego kierownik lecz tylko brygadzista => czytaj kierownik zmianowy. Ludzie chcą się dowartościować wywyższają się i dodają sobie stanowiska.. Jest też jedna firma odlewnicza co kierownicy są po zawodówce, garówce lub CKU to Alutec zakłada dla durniów ....... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam, znam takich co stracili zęby od aluminiumSłyszę jak niektórzy robią w tej firmie karierę, z każdej miejcowości ktoś pracuje w Superiorze i z mojej też. Doszły mnie informacje że on jest kierownikiem (a za złe traktowanie podwałdnych stracił kiedyś zęby ![]() ![]() Żaden z niego kierownik lecz tylko brygadzista => czytaj kierownik zmianowy. Ludzie chcą się dowartościować wywyższają się i dodają sobie stanowiska.. Jest też jedna firma odlewnicza co kierownicy są po zawodówce, garówce lub CKU to Alutec zakłada dla durniów ....... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam, Słyszę jak niektórzy robią w tej firmie karierę, z każdej miejcowości ktoś pracuje w Superiorze i z mojej też. Doszły mnie informacje że on jest kierownikiem (a za złe traktowanie podwałdnych stracił kiedyś zęby ![]() ![]() Żaden z niego kierownik lecz tylko brygadzista => czytaj kierownik zmianowy. Ludzie chcą się dowartościować wywyższają się i dodają sobie stanowiska.. Jest też jedna firma odlewnicza co kierownicy są po zawodówce, garówce lub CKU to Alutec zakłada dla durniów ....... parówo dęta , ktoś cie tu ostatnio wyjaśnił , a ty dalej sie prujesz. Boli cie dupa, a sam jakbys mial jakies znajomosci ,i byl zmianowym, to na sztachetach w swojej wsi, wieszal bys banery ze jestes szef. |
|
|
![]() |
|
Heh, widzę że już się odwróciło, bo pojawiają się oferty pracy z Superiora.
|
|
|
![]() |
|
Tak, szukają chetnych na Lp2 na obrobke cieplną, i odlewnie.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak, szukają chetnych na Lp2 na obrobke cieplną, i odlewnie. Pozwalniali ludzi, a teraz szukają pracowników? Czy pracownicy sami pouciekali? |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT CYTAT Tak, szukają chetnych na Lp2 na obrobke cieplną, i odlewnie. Pozwalniali ludzi, a teraz szukają pracowników? Czy pracownicy sami pouciekali? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ci których zwolnili lub skończyła im się umowa jeśli będą chcieli ponownie wrócić są kompletnymi idiotami.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ci których zwolnili lub skończyła im się umowa jeśli będą chcieli ponownie wrócić są kompletnymi idiotami. Masz racje![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kiedy wy to zrozumiecie , że to nie wina firmy tylko ludzi którzy w niej pracuja. Jeżeli praca mi odpowiada,ale kierownik czy inny inżynier traktuję ludzi jak śmieci , (bo po powie dyrektowi) To każdy normalny człowiek dziękuję za taką prace. są i tacy którym to odpowiada bo on jest brygadzista czy kierownik zmiany... Szacunek dla drugiego człowieka to podstawa, której w tej firmie brakuje.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Kiedy wy to zrozumiecie , że to nie wina firmy tylko ludzi którzy w niej pracuja. Jeżeli praca mi odpowiada,ale kierownik czy inny inżynier traktuję ludzi jak śmieci , (bo po powie dyrektowi) To każdy normalny człowiek dziękuję za taką prace. są i tacy którym to odpowiada bo on jest brygadzista czy kierownik zmiany... Szacunek dla drugiego człowieka to podstawa, której w tej firmie brakuje. Czego się spodziewasz od alkocholików,narkomanów,![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Kiedy wy to zrozumiecie , że to nie wina firmy tylko ludzi którzy w niej pracuja. Jeżeli praca mi odpowiada,ale kierownik czy inny inżynier traktuję ludzi jak śmieci , (bo po powie dyrektowi) To każdy normalny człowiek dziękuję za taką prace. są i tacy którym to odpowiada bo on jest brygadzista czy kierownik zmiany... Szacunek dla drugiego człowieka to podstawa, której w tej firmie brakuje. Czego się spodziewasz od alkocholików,narkomanów,![]() A co mają alimenty do kultury osobistej i szacunku do drugiego człowieka |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Kiedy wy to zrozumiecie , że to nie wina firmy tylko ludzi którzy w niej pracuja. Jeżeli praca mi odpowiada,ale kierownik czy inny inżynier traktuję ludzi jak śmieci , (bo po powie dyrektowi) To każdy normalny człowiek dziękuję za taką prace. są i tacy którym to odpowiada bo on jest brygadzista czy kierownik zmiany... Szacunek dla drugiego człowieka to podstawa, której w tej firmie brakuje. Czego się spodziewasz od alkocholików,narkomanów,![]() W każdej innej firmie na terenie Stalowej Woli robią porządni ludzie ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Kiedy wy to zrozumiecie , że to nie wina firmy tylko ludzi którzy w niej pracuja. Jeżeli praca mi odpowiada,ale kierownik czy inny inżynier traktuję ludzi jak śmieci , (bo po powie dyrektowi) To każdy normalny człowiek dziękuję za taką prace. są i tacy którym to odpowiada bo on jest brygadzista czy kierownik zmiany... Szacunek dla drugiego człowieka to podstawa, której w tej firmie brakuje. Czego się spodziewasz od alkocholików,narkomanów,![]() W każdej innej firmie na terenie Stalowej Woli robią porządni ludzie ![]() ![]() ![]() Z tego co czytałem w jakiejś ulotce to zatrudnia prawie 3000 ludzi i jest największym pracodawcą na Podkarpaciu. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Heh, widzę że już się odwróciło, bo pojawiają się oferty pracy z Superiora. Jest kilka wakatów,ale to praca dla twardzieli![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Taka marna ta wypłata nie była ,za maj 2000 zł nie jest zle.
|
|
|
![]() |
|
Firma nie odpowiedziała na nominację Challenge. Boją się pompek
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Firma nie odpowiedziała na nominację Challenge. Boją się pompek ![]() jak zwykle masz połowiczne informacje i siejesz tylko zamęt. |
|
|
![]() |
|
Premia za ilość 102 % wynosi 0zł , premia za jakość 100 % wynosi 0zł przy produkcji 100 % za miesiąc czerwiec.Gratulujemy !!!
|
|
|
![]() |
|
Mało wchodzę tutaj odszedłem z tego burdelu, pracuje w hsw atmosfera super nagrody tak samo są wczasy już ,postój wiadomo kiedy można wszystko planować ml obiekty z kadr pierwsza klasa, nie to co w superioriorze wykrzywione bazyliany, czyje że żyję naprawdę pracowałem 15 lat w tym i człowiek miał dylemat odejść nie odejść teraz niebo a ziemia,każdy termin mamy podawany a tu tak do ostatniej chwili nic nie można zrobić bez wahania bym drugi raz odszedł 15lat życia poświęciłem i po porównaniu żałuję dyrek super gość rozmwiat można normalnie zgłaszać wszystko kasa dobra wszystkie socjalne i warunki lepsze .nie dawajcie się podyktujcie warunki a nie tylko zwolnieniami was straszą żenada i polityka tej firmy już jest wszystkie firmy to mówią.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Mało wchodzę tutaj odszedłem z tego burdelu, pracuje w hsw atmosfera super nagrody tak samo są wczasy już ,postój wiadomo kiedy można wszystko planować ml obiekty z kadr pierwsza klasa, nie to co w superioriorze wykrzywione bazyliany, czyje że żyję naprawdę pracowałem 15 lat w tym i człowiek miał dylemat odejść nie odejść teraz niebo a ziemia,każdy termin mamy podawany a tu tak do ostatniej chwili nic nie można zrobić bez wahania bym drugi raz odszedł 15lat życia poświęciłem i po porównaniu żałuję dyrek super gość rozmwiat można normalnie zgłaszać wszystko kasa dobra wszystkie socjalne i warunki lepsze .nie dawajcie się podyktujcie warunki a nie tylko zwolnieniami was straszą żenada i polityka tej firmy już jest wszystkie firmy to mówią. Z taką znajomością języka polskiego to chyba jesteś zastępca dyrektora HSW ![]() Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mało wchodzę tutaj odszedłem z tego burdelu, pracuje w hsw atmosfera super nagrody tak samo są wczasy już ,postój wiadomo kiedy można wszystko planować ml obiekty z kadr pierwsza klasa, nie to co w superioriorze wykrzywione bazyliany, czyje że żyję naprawdę pracowałem 15 lat w tym i człowiek miał dylemat odejść nie odejść teraz niebo a ziemia,każdy termin mamy podawany a tu tak do ostatniej chwili nic nie można zrobić bez wahania bym drugi raz odszedł 15lat życia poświęciłem i po porównaniu żałuję dyrek super gość rozmwiat można normalnie zgłaszać wszystko kasa dobra wszystkie socjalne i warunki lepsze .nie dawajcie się podyktujcie warunki a nie tylko zwolnieniami was straszą żenada i polityka tej firmy już jest wszystkie firmy to mówią. Z cyklu: "Znajdź kropkę" ![]() |
|
|
![]() |
|
To samo pomyślałem
|
|
|
![]() |
|
Hahahaha wolę pisać i mówić tak..
Teraz przykład rozmowa i ubaw po pachy. Pytają się z jakiego zakładu odszedłem mówię uniwhels teraz superior uśmiech na twarzy ludzi od razu popatrzyli na siebie,myślę nie huja mnie nie przyjmą później pada pytanie tam u was po noc wszyscy z wyższym wykształceniem hahahahahahahahah pracę dostałem od ręki jak troszkę poopowiadlem i mega zadowolony i szkolenia za darmo i wyjazdy ![]() .......... Proszę.......... .... Dziś to powiem chlopakom to się posilają hahahaha |
|