|
|
|
Czy ktoś słyszał o kwietniowych podwyżkach ? Ponoć mają dać do stawki od 150 do 300 zł ale 300 to pewnie tylko brygadziści dostaną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
za co podwyżki jak u was z forum wnioskuję że linia stoi ?
|
|
|
|
|
W piatek robole z QBev'u dostali grafik na przyszły tydzień od 09 do 13 kwietnia , ale już słyszałem że "góra" dała im jasno do zrozumienia że grafik może sie zmienić. Masakra.... U mnie w firmie tylko raz byla sytuacja podobna i też z grafikiem na ostatnią chwile, też były zaplanowane zmiany w grafiku w ostatniej chwili, nigdy do tego nie doszło, pracodawca poznał zakres swoich obowiazków i odpowiedzialności.
|
|
|
|
|
czytam że pracodawcy w Polsce mają problem bo nie ma rąk do pracy - więc szukam pracodawcy który ma taki problem ze Stalowej Woli lub okolic.
Ale mam wydatki więc wynajęcie mieszkania 1 pokój z kosztami 1200 zł Bilet miesięczny 80 zł Wydatki na środki czystości i kosmetyki ( tak golę się i myję oraz piorę i zmywam naczynia ) 100 zł Wyżywienie 30 x 25 zł dziennie ( chyba nie jest to zbyt wygórowane ) 750 zł Telefon i internet ( TV nie oglądam ) 100 zł Kulturę i sztukę jebać , chodzi o przeżycie 0 zł Leki i inne medykamenty ( dentysta i takie tam pierdoły ) 150 zł Trzeba jeszcze odłożyć coś na czarną godzinę , dobrym zwyczajem jest to co najmniej 10% dochodu czyli np. 200 zł Tak więc minimum socjalne to 3100 zł netto Każdy kto zarabia mniej jest niewolnikiem i żyje po niżej minimum socjalnego. Udostępnijcie , pomóżcie mi znaleźć TEGO PRACODAWCĘ któremu brakuje rąk do pracy |
|
|
|
|
A ubierać się nie zamierzasz?
non serviam |
|
|
|
|
Kupujac kajzerki w kauflandzie przyoszczedzi na dniowce jedzenia... starczy na skarpetki.
|
|
|
|
|
I alimenty jeszcze chytrym kobietom trzeba płacić
|
|
|
|
|
Tutaj som dobre wypłaty. Karzdy przyłazi do firmy zadowolony. Nawet z tarnobrzegu specjalisty pracujom. Znacie inne prace gdzie dajom 1700 zlotych na start ?
|
|
|
|
|
Ludzie zaczynaja sie cenić, życie kosztuje i z tym pracodawcy maja problem , wymagania coraz większe za te same pieniądze co kiedyś. Szukają specjalistów za najniższa krajowa.
|
|
|
|
|
CYTAT Tutaj som dobre wypłaty. Karzdy przyłazi do firmy zadowolony. Nawet z tarnobrzegu specjalisty pracujom. Znacie inne prace gdzie dajom 1700 zlotych na start ? Dobrze słyszałem, że te specjalisty tylko wysługują się ludźmi a nie wiedzą jak owijarke włączyć? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tutaj som dobre wypłaty. Karzdy przyłazi do firmy zadowolony. Nawet z tarnobrzegu specjalisty pracujom. Znacie inne prace gdzie dajom 1700 zlotych na start ? Dobrze słyszałem, że te specjalisty tylko wysługują się ludźmi a nie wiedzą jak owijarke włączyć? Nic nie muszom włanczać. Bo wy nawet niewiecie że pan Maciek z tarnobrzegu będzie wkrutce kierownikiem. |
|
|
|
|
Praca przejściowa dla kogoś bez perspektyw. Kasa zgodnie z wymogami najniższej krajowej oraz coraz więcej wymagań i obowiązków od pracownika.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Tutaj som dobre wypłaty. Karzdy przyłazi do firmy zadowolony. Nawet z tarnobrzegu specjalisty pracujom. Znacie inne prace gdzie dajom 1700 zlotych na start ? Dobrze słyszałem, że te specjalisty tylko wysługują się ludźmi a nie wiedzą jak owijarke włączyć? Nic nie muszom włanczać. Bo wy nawet niewiecie że pan Maciek z tarnobrzegu będzie wkrutce kierownikiem. To nie dkbrze.. |
|
|
|
|
https://finanse.wp.pl/szuka-pracodawcy-dla-ktorego-nie-bedzie-niewolnikiem-wyliczyl-wydatki-i-rozpetal-burze-6239654935168641a
|
|
|
|
|
Mógłby ktoś opisać na czym polega praca w tej firmie oraz jak atmosfera ? Chodzi mi o podejście szefostwa do pracowników. Zastanawiam się nad złożeniem CV. Dużo ludzi na jednej zmianie ? Słyszałem że ta firma współpracuje z BagPak-iem. Na czym to polega ? Wymieniają się pracownikami ?
|
|
|
|
|
Mają wspólnych magazynierów i magazyn. Współpraca polega na tym że BAGPAK dostarcza im puszkę do energetyka. Kierownictwo zleży od działu ale w miarę OK powinno już być ...
|
|
|
|
|
Hubert
|
|
|
|
|
przestrzegam przed praca Tu lepiej sie 10 razy zastanow