|
|
|
Witam chciałam spytac jest tyle ogłoszeń do pracy u Pyzary pracował ktos warto pytac płaci.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
moja kobieta pracowała,płacą jak kazdy w miescie,ale problemem jest z dostaniem urlopu,długie godziny otwarcia do 20 kiedy od 18 płaca za prad wiecej jak zarobia w groszkach jeszcze dluzej.
No a inny kwiatek to jak juz wyzebrasz urlop to nie dostaniesz socjalnego,papirek podpiszesz i tyle kase widzisz. A w groszku wolne dni łata sie twoim urlopem,tak ze jak masz dizeci to zapomnij o normalnych wakacjach. Jeden plus jaki miała to kasa na czas i Zus oplacony.Teraz u konkurencji i jest ok,socjalne po urlopie,wolne dni po swietach i kasa lepsza o jakies 2 stowy. |
|
|
|
|
CYTAT moja kobieta pracowała,płacą jak kazdy w miescie,ale problemem jest z dostaniem urlopu,długie godziny otwarcia do 20 kiedy od 18 płaca za prad wiecej jak zarobia w groszkach jeszcze dluzej. No a inny kwiatek to jak juz wyzebrasz urlop to nie dostaniesz socjalnego,papirek podpiszesz i tyle kase widzisz. A w groszku wolne dni łata sie twoim urlopem,tak ze jak masz dizeci to zapomnij o normalnych wakacjach. Jeden plus jaki miała to kasa na czas i Zus oplacony.Teraz u konkurencji i jest ok,socjalne po urlopie,wolne dni po swietach i kasa lepsza o jakies 2 stowy. A na naukę składni słowa do przeora na górkę? |
|
|
|
|
CYTAT moja kobieta pracowała,płacą jak kazdy w miescie,ale problemem jest z dostaniem urlopu,długie godziny otwarcia do 20 kiedy od 18 płaca za prad wiecej jak zarobia w groszkach jeszcze dluzej. No a inny kwiatek to jak juz wyzebrasz urlop to nie dostaniesz socjalnego,papirek podpiszesz i tyle kase widzisz. A w groszku wolne dni łata sie twoim urlopem,tak ze jak masz dizeci to zapomnij o normalnych wakacjach. Jeden plus jaki miała to kasa na czas i Zus oplacony.Teraz u konkurencji i jest ok,socjalne po urlopie,wolne dni po swietach i kasa lepsza o jakies 2 stowy. Ale że qrwa co? Bo nic z tego bełkotu nie zrozumiałem... |
|
|
|
|
Jak śmiesz nie rozumieć Hrabiowskiego jezyka*
|
|
|
|
|
Odpowiedz na pytanie o prace u Pyzary jest,ja tam wszystko zrozumiałam.
Czepiacie sie jakby to była matura,a nie forum nie kazdy ma "pisane" ale sedno sprawy przedstawił kto chce to zrozumie. Jak nie macie nic do wniesienia w temacie darujcie sobie swoje uwagi niczemu/nikomu to nie służy,a juz napewno nie pytajacej o prace. |
|
|
|
|
Jak mozna tak prostego tekstu nie zrozumiec . A wiem, trzeba nie chcieć, albo byc od Pyzary i potwierdzić starą zasadę obowiązującą na tym forum: nie mam argumentów? To się przyczepie do pisowni.
|
|
|
|
|
Blue i Hybryda mają racje. Tekst ktory da sie zrozumieć trzeba wytykać jak na polskim w szkole. Czasem sam dluzszą wypowiedz dyktuje do smartfona i automat zamienia to mi na tekst i wczoraj mirek777 nie mial argumentow i od razu doczepil sie pisowni ktorą ja dyktowalem jak teraz wlasnie
|
|
|
|
|
Widzę, że macie straszny problem.
Po prostu nauczcie się pisać po polsku, zamiast wypisywać niezrozumiałe bzdury. Wtedy te bzdury będą przynajmniej zrozumiałe. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mirek a ty sie naucz zyc swiecko w swieckim kraju bo te twoje k^#&$&" bzdury są smieszne
|
|
|
|
|
[cytat]Widzę, że macie straszny problem.
Po prostu nauczcie się pisać po polsku, zamiast wypisywać niezrozumiałe bzdury. Wtedy te bzdury będą przynaj Twoich bzdur nikt nie rozumie. Nigdy nie przeczytałam sensownego komentarza w twoim wykonaniu. |
|
|
|
|
Ten wpis Hrabiego jest chyba czytelny i zrozumiały dla wtajemniczonych.
A Ty paradoks naucz sie żyć w katolickim kraju i nie ucz innych świeckiego zachowania.Na początek proponuje się wyspowiadać no i przestać chodzić na parady innych opcji.Kraj nasz na razie jest katolicki i piski mniejszości nic nie znaczą. |
|
|
|
|
Czyli wg ciebie mniejszość mozna olac? To bie sa ludzie ? tylko dlatego ze maja inne poglady i chca zyc po swojemu?
|
|
|
|
|
CYTAT Mirek a ty sie naucz zyc swiecko w swieckim kraju bo te twoje k^#&$&" bzdury są smieszne Wróć do dyskusji na temat. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Czyli wg ciebie mniejszość mozna olac? To bie sa ludzie ? tylko dlatego ze maja inne poglady i chca zyc po swojemu? Nikt ich nie olewa,ale nie mogą uczyć większości jak żyć. Robak całe życie siedzi w gó.nie a jak sie go z gó.na wyciąga to protestuje,bo mu tam najlepiej. Tematem jest Pyzara i wpis Hrabicza więc nie szukaj dziury w d pie |
|
|
|
|
KRZYSIU za drobne ,co łaska.dychę od słowa/pańskiego/podejmuje się przetłumaczyć tekst Hrabiaea dla mistrzów intelektu.
|
|
|
|
|
Zapomniałeś się przelogować i piszesz sam do siebie
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Odjeżdżać od temetu ty zaczęłaś i to jest szukanie dziury w twoim poście. A w dupie to ty masz ludzi którzy mysla inaczej niz ty, a to swiadczy tylko o twoim "chrześcijańskim" podejściu i szacunku do i drugiego czlowieka.
|
|
|
|
|
Na temat proszę
|
|
|
|
|
CYTAT Zapomniałeś się przelogować i piszesz sam do siebie dla mistrzów intelektu.nie wiem
|
|