|
|
|
Czy ktoś się orientuje kiedy w tym roku jest planowane otwarcie lodziarni? Zaznaczam, ze nie pytam o opinię czy lubicie te lody czy nie, czy polecacie czy nie, czy tanie czy drogie. Chciałabym się dowiedzieć tylko o dzień otwarcia. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapewne będzie otwierane tak jak zwykle na 1 maja
|
|
|
|
|
@maciek22 właśnie przez ostatnie 2 lata otwierali ciut wcześniej, bo końcem kwietnia... i mam cicha nadzieję, że skoro taka piękna pogoda to może jakoś na dniach zjem pysznego loda
|
|
|
|
|
Wy chyba w zyciu dobrych lodów nie jedliscie !
wode utrzepana z jajami i zamrozoną to mozna samemu w domu zrobic |
|
|
|
|
@Wega ty chyba w życiu mózgu nie użyłeś.
Przeczytaj proszę cię jeszcze raz drugie zdanie. @innainaczej z tego co mi wiadomo mogą otworzyć już nawet 25 kwietnia, jednak jeśli chodzi o pewniaka to 1 maja. |
|
|
|
|
CYTAT @Wega ty chyba w życiu mózgu nie użyłeś. Przeczytaj proszę cię jeszcze raz drugie zdanie. @innainaczej z tego co mi wiadomo mogą otworzyć już nawet 25 kwietnia, jednak jeśli chodzi o pewniaka to 1 maja. A tobie to o co chodzi? mózgu sam uzyj ! pisze Wega o dziadostwie od Suchojada (co potwierdzam woda jaja i wanilia to ich lody) wodnista mrożonka Co roku o tej porze to samo pytanie,strasznie wazne wydarzenie. |
|
|
|
|
a gdzie polecacie, dobre lody, o dobrym składzie, słodzone cukrem a nie syropem glukozowym?
|
|
|
|
|
Rzeszów - na "starówce" - "Lody u Myszki" - tylko jeden smak - śmietankowe, za to polewane roztopioną czekoladą mleczną.
Można się zapomnieć.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wrocław ul Krzycka,lody naturalne nakładane szpachelka porcja "gałka" za 3 zł jest jak u nas 3 gałki nie do przejedzenia,ale mozna poł porcji.Fajna rzecza jest tez to ze mozna łaczyc smaki np.po pol gałki.Codziennie jakis smak /zaskoczenie np.solony karmel,cytryna z pietruszką
Pyszny jest banan z migdałami w karmelu,mascarpone z ciasteczkiem kawowym. To sa lody,lody naturalne ,a nie wodniste jajo od Suchojada. |
|
|
|
|
CYTAT Rzeszów - na "starówce" - "Lody u Myszki" - tylko jeden smak - śmietankowe, za to polewane roztopioną czekoladą mleczną. Można się zapomnieć.... I to jest właśnie dziwne - Ci co polecali mi "Myszkę", nie lubią Suchojada Dla mnie te u Myszki zupełnie zwykłe lody, zjadłem i tyle, na mój gust to smak jak w każdej budce. Suchojad - nie wiem, może kwestia wspomnień? Smak od lat ten sam, ale fakt, w ostatnich latach chyba lekko bardziej rozrzedzony, ale jednak w dalszym ciągu niepowtarzalny. Zostawmy więc może kwestie gustu - bo to temat rzeka. Jadałem różne lody, w Polsce, jakieś tam nawet we Włoszech się udało, które polecało pół google i dalej kuźwa te z Suchojada mi się je najprzyjemniej Zresztą kolejki jak tam są zawsze, pokazuje, że wielu ludziom smakowało i smakuje |
|
|
|
|
CYTAT Wrocław ul Krzycka,lody naturalne nakładane szpachelka porcja "gałka" za 3 zł jest jak u nas 3 gałki nie do przejedzenia,ale mozna poł porcji.Fajna rzecza jest tez to ze mozna łaczyc smaki np.po pol gałki.Codziennie jakis smak /zaskoczenie np.solony karmel,cytryna z pietruszką Pyszny jest banan z migdałami w karmelu,mascarpone z ciasteczkiem kawowym. To sa lody,lody naturalne ,a nie wodniste jajo od Suchojada. Jak chcesz ciekawe smaki, to w STW w Konesso ma fajne. Jak chcesz tzw. lody włoskie z automatu, to tylko Suchojad - właśnie prawdziwy smak wanilii, jajek, mleka/śmietanki (no i ta woda faktycznie chyba za dużo ostatnimi laty dodana). |
|
|
|
|
wczoraj byłem i zamknięte
|
|
|
|
|
Autor posta chciał się tylko dowiedzieć od kiedy jest czynne
|
|
|
|
|
@wega
@ew62cia @mirek777 Do cholery jasnej potraficie czytać ze zrozumieniem?? NIE PYTAŁAM O WASZE ZDANIE, bo mnie Wasze zdanie nie obchodzi. Nie chce też wiedzieć gdzie wg was lody są lepsze. Pytałam o termin otwarcia. I tyle!!!! |
|
|
|
|
CYTAT @wega
wow !!! ale sie wystraszyłam ) @ew62cia @mirek777 Do cholery jasnej potraficie czytać ze zrozumieniem?? NIE PYTAŁAM O WASZE ZDANIE, bo mnie Wasze zdanie nie obchodzi. Nie chce też wiedzieć gdzie wg was lody są lepsze. Pytałam o termin otwarcia. I tyle!!!! |
|
|
|
|
Skoro temat sie wyczerpał, a lodziarnia jak zwykle bedzie czynna od 1 maja i dodatkowo skoro to nie coroczny dział reklamy tej lodziarni, temat zamykam
|
|