Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ludzie wy sie sami trujecie Palenie papierosow Picie alkoholu Spaliny samochodowe Jedzenie które jest faszerowane wszystkim Palenie w kominkach wszystkim czym się da Itp itd Więc naprawde skończcie sie sprzeczac bo my sami jesteśmy sobie winni a nie zakłady które dają chleb miastu i okolicznym wioskom Jakoś w innych miastach ludziom to nie przeszkadza np taki KRK smog jak nic a ludzie tam chodza żyją i nawet z dziećmi wychodzą na spacerki a tutaj bo smierdzi normalna rzecz Czyli można zatruwać środowisko, bo sami palimy papierosy i nie powinniśmy narzekać. Proponuję wizytę u jakiegoś specjalisty. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
"Marcinkowski13" wdychali to nasi dziadkowie ale HSJ leje teraz głównie stal gatunkową z różnymi dodatkami. No i za naszych dziadkow lali jeden wytop na zamianę a teraz? Przy obecnej technologii i COS pewnie leją co 1-2 godz. Wczoraj jak jechałem wieczorem z Niska z tamtych rejonów widać było kłeby dymu. Albo HSJ, UNIWHEELS. To oni smrodzą za przyzwoleniem władz. Wystarczy tylko zobaczyć na stan produkcji, o ile się zwiększyła. Teraz jeszcze dojdzie Cellfast, bo na dawnej HSW budują hale.
|
|
|
|
|
Mi nie jest potrzebna żadna wizyta u specjalisty moze wlasnie wam jest potrzebna bo wszystko wam przeszkadza! No i oczywiście juz zapewne jestescie chorzy wiec idźcie sami! Wychowałam się w tym mieście i nigdy nie narzekalam ze cos smierdzi ze halasuje itp ale widocznie burzuazji ktora tu przyszła ze wsi wszystko przeszkadza! Bo tak szczerze ilu jest tutaj ludzi urodzonych i wychowanych w stalowej? Zapewne garstka i ta garstka sie nie wypowiada!
Madras sam jestes durniem |
|
|
|
|
CYTAT Mi nie jest potrzebna żadna wizyta u specjalisty moze wlasnie wam jest potrzebna bo wszystko wam przeszkadza! No i oczywiście juz zapewne jestescie chorzy wiec idźcie sami! Wychowałam się w tym mieście i nigdy nie narzekalam ze cos smierdzi ze halasuje itp ale widocznie burzuazji ktora tu przyszła ze wsi wszystko przeszkadza! Bo tak szczerze ilu jest tutaj ludzi urodzonych i wychowanych w stalowej? Zapewne garstka i ta garstka sie nie wypowiada! Madras sam jestes durniem Zaskoczę Cię. Ja się urodziłem i wychowałem w Stalowej Woli, a moi rodzice przyjechali tu z miasta. Gdy przyjechali, Stalowa Wola była osiedlem a w centrum pasły sie konie i krowy. To nie jest tak, że wszystko mi przeszkadza. Przeszkadza mi łamanie prawa. Dlatego dziwię się gdy piszesz takie głupoty. Są normy dotyczące jakości powietrza i natężenia hałasu. Te normy dotyczą również miast przemysłowych. Normy powodują, że możemy czuć sie bezpiecznie. W Czarnobylu jeden z inżynierów miał gdzieś normy i testował sobie wytrzymałość reaktora. Skutki są widoczne do dziś. Jeśli Ty przestrzeganie prawa i norm masz daleko gdzieś to nie dziw się, że proponuję Ci wizytę u specjalisty. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzej 2.0
Łamią prawo wszędzie gdzie się nie ruszysz więc idz wyżej jak jesteś wyszkolony i jak Ci bardzo to przeszkadza to weź sie za to a nie będziesz kazał mi isc do specjalisty Widać mądrość tutaj nie zna granic a w szczególności wtedy jak wskaźnik pojdzie do gory |
|
|
|
|
CYTAT Andrzej 2.0 Łamią prawo wszędzie gdzie się nie ruszysz więc idz wyżej jak jesteś wyszkolony i jak Ci bardzo to przeszkadza to weź sie za to a nie będziesz kazał mi isc do specjalisty Widać mądrość tutaj nie zna granic a w szczególności wtedy jak wskaźnik pojdzie do gory Wyżej to już jest dach. Co tam załatwię? Liczę, że Prezydent sie wywiąże z obietnicy. A jeśli nie to ludzie go rozliczą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A byleś z tym problemem u prezydenta czy tylko na forum piszesz? Jak jesteś taki gieroj to możesz mu to w oczy powiedzieć bo na forum raczej tylko można pogderać.
|
|
|
|
|
CYTAT A byleś z tym problemem u prezydenta czy tylko na forum piszesz? Jak jesteś taki gieroj to możesz mu to w oczy powiedzieć bo na forum raczej tylko można pogderać. Prezydent jest zajęty kampanią wyborczą i już nie przyjmuje interesantów... Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
Jędrek jest spontaniczny i samodzielnie myśli.
|
|
|
|
|
Przyjmuje, dwa tygodnie temu byłem w swojej sprawie.
|
|
|
|
|
Byliście tez na gospodarskiej wizycie Bodnara, jestem dobrej myśli. To obrońca obywateli. Inicjatywa rządu daje dofinansowanie na wymianę starych smrodzących pieców. To też pomoże w walce ze smogiem.
|
|
|
|
|
Andrzej 2.0 widac nie umiesz czytać ze zrozumieniem a wysyłasz mnie do specjalisty!
To już Ci wytłumaczę o co mi chodziło " idz wyżej TY na stolek jak masz wykształcenie i sie tym zajmij " skoro tak Ci to przeszkadza! |
|
|
|
|
CYTAT Andrzej 2.0 widac nie umiesz czytać ze zrozumieniem a wysyłasz mnie do specjalisty! To już Ci wytłumaczę o co mi chodziło " idz wyżej TY na stolek jak masz wykształcenie i sie tym zajmij " skoro tak Ci to przeszkadza! Widzisz, zakpiłem z ciebie a ty tego nie zauważyłaś. Prezydent o sprawie zanieczyszczenia i hałasu wie. Dlaczego nic z tym nie robi? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzej 2.0
Teraz piszesz na mnie bo ktoś wytkal Ci pustosc po innych forach widac jaki mądry jestes tylko to ci pozostaje ! |
|
|
|
|
CYTAT Andrzej 2.0 Teraz piszesz na mnie bo ktoś wytkal Ci pustosc po innych forach widac jaki mądry jestes tylko to ci pozostaje ! Skomentowałem twoje mądrości. Masz z tym problem? Bawisz się w psychologa bo zabrakło argumentów? Sprawa jest bardzo prosta. Są normy i trzeba ich przestrzegać. Prezydent wie o sytuacji w mieście i nic w temacie nie robi. Dostał w łapę? Czy jest za mały do poważnych spraw? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
a dzisiaj od rana na wolności wycinka już wcześniej okaleczonych drzew. Wycinają w PIEŃ nie patrząc co robią. za niedługo zamiast liści będą felgi. miasto z zielonego robi się betonowe. Panie Lucku proszę coś z tym zrobić bo to nagminne pozbywanie się zieleni staje się problemem.
|
|
|
|
|
a więc dalej w to brną:(((,trzeba było żądać zaprzestania!ludzie nie pozwólcie na to!
|
|
|
|
|
Platyanka jakąś dziwną jesteś.
Nigdy tak nie smierdzialp ebonitem czy czymś takim. Też mieszkam tu od kilkudziesięciu lat Ale tak jak od około 2 lub 3 lat daje to masakra.... Ktoś jest bardzo bezkarny... |
|
|
|
|
Jak widzę na mieście co chwilę pniaki po wyciętym zdrowym drzewie,to aż coś mi się robi...dzisiaj właśnie ogalacali drzewa, znowu... I to o tej porze roku gdzie drzewo już puszcza soki ... A pod szkołą muzyczna znowu wycieli piękne, stare sosny, a po co? Po to żeby czasem nie zaslanialy solar na dachu szkoły... :/pustynia nie miasto powoli się robi... Zamiast nasadzac coraz więcej, żeby oczyszczaly to syfiaste powietrze, które nam funduja nasze okoliczne wspaniałe fabryki,to tną na potęgę!
|
|
|
|
|
Obywatelska inicjatywa nasadzenia jednego drzewa wymaga kontynuacji. Zjednoczeni nasadzicie 1000 a z pieniędzmi Sorosa to nawet 10,000.
Na co czekacie, płakać i skomleć po obywatelsku czy na kawę w Starbucksie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Chyba coś przedawkowałaś. Serio..
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja nie, ale dobrze odczytałeś sugestie
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Klasa wyższa, klasa Panów nie zamartwia się takimi pierdołami jak hałas i jakość powietrza. Tyle drzew wokół Stalowej Woli. Te w mieście można wyciąć.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzej 2.0
Ja nie muszę się bawić w psychologa! Jak chcesz mogę Ciebie dopisać na wizyty! No to Ci napisałam skoro prezydent wie a nic nie robi to idz na jego miejsce i sie tym zajmij proste skoro nie rozumiesz zdań które ktos do ciebie pisze! Moni A ty najpierw naucz się dziecko pisac! |
|
|
|
|
CYTAT (ART2DECO) Obywatelska inicjatywa nasadzenia jednego drzewa wymaga kontynuacji. Zjednoczeni nasadzicie 1000 a z pieniędzmi Sorosa to nawet 10,000. Na co czekacie, płakać i skomleć po obywatelsku czy na kawę w Starbucksie? Tlumaczę na Polski: W tym temacie nie mam za co pochwalić PIS więc wyśmiewam ironizuję konkurencyjne partie. Ogłupiam wątek pokazuje ze jest super. Ze ktoś kto pisze w slusznej sprawie jest czepialski. Nie znam nikogo kto mieszka w stalowej woli i kocha PIS doslownie kocha i ma prawo do tego. Ale jest wkurzony z tego tematu i nie chcial by go uciszac bo w tym zyje. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|