|
|
|
WItam mam pytanie dotyczące wypowiedzenia umowy o pracę. Jeśli MAm umowę na okres 1 roku, a przepracowałam 8 miesięcy to jaki okres wypowiedzenia mnie obowiązuje 2 tygodnie czy miesiąc ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT WItam mam pytanie dotyczące wypowiedzenia umowy o pracę. Jeśli MAm umowę na okres 1 roku, a przepracowałam 8 miesięcy to jaki okres wypowiedzenia mnie obowiązuje 2 tygodnie czy miesiąc ? miesiąc wypowiedzenia, bo staż pracy pow. 6 m-cy a poniżej 36 m-cy |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT WItam mam pytanie dotyczące wypowiedzenia umowy o pracę. Jeśli MAm umowę na okres 1 roku, a przepracowałam 8 miesięcy to jaki okres wypowiedzenia mnie obowiązuje 2 tygodnie czy miesiąc ? miesiąc wypowiedzenia, bo staż pracy pow. 6 m-cy a poniżej 36 m-cy |
|
|
|
|
Nie zwalnia się. Nie uciekaj. Nie zostawiaj nas samych.
Dla czego nam to robisz. Nie jedz na zachód. Tam jest be... I pełno muzułmanów.. Dla czego nam to robisz... |
|
|
|
|
Możesz zwolnic się za porozumieniem stron nawet z datą dzisiejsza, tylko musi na to wyrazić zgodę pracodawca.
|
|
|
|
|
CYTAT Możesz zwolnic się za porozumieniem stron nawet z datą dzisiejsza, tylko musi na to wyrazić zgodę pracodawca. W przypadku umowy zlecenie jak najbardziej, ale przy umowie o pracę obowiązuje okres wypowiedzenia. |
|
|
|
|
Idź na chorobowe ;)
|
|
|
|
|
Jeśli masz umowę na czas określony to okres wypowiedzenia jest 2 tygodnie.
|
|