|
|
|
Flaga na jutro już wywieszona.
Zachęcam Was również do zawieszenia flagi. Ile osób wywiesza flagę? Gdzie? I dlaczego? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
To chyba dobry moment żeby uświadomić Polakom, że pisanie na polskiej fladze nazw miast i wsi to profanacja barw narodowych i zwykłe buractwo.
|
|
|
|
|
Witam
Zakon żebrzących - Flaga Stoję przed wielkim stalowym masztem Na którym wisi flaga państwowa Patrzę i myślę próbuję zrozumieć Jaka naprawdę jest właśnie ona Nasza flaga taka dostojna Tak wyraziście biało-czerwona Symbol męczeństwa tysięcy ludzi Symbol miłości do ojczyzny Biała, jak mgła ukrywająca kłamstwa Rządu, który zwie się ludowym Czerwona jak krew polskich robotników Których zabiła ludowa milicja Biała, jak mgła... Czerwona, jak krew... Nasza flaga taka dostojna Tak wyraziście biało-czerwona Symbol kłamstw i morderstw rządu Flaga doszczętnie krwią splamiona https://www.youtu(...)DqBsBOEM RSTA - wydaje mi się, że w tym roku cieniutko z flagami będzie.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT RSTA - wydaje mi się, że w tym roku cieniutko z flagami będzie.... Tylko u tych co nie czują się prawdziwymi Polakami czy patriotami ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT RSTA - wydaje mi się, że w tym roku cieniutko z flagami będzie.... Tylko u tych co nie czują się prawdziwymi Polakami czy patriotami ... Czasami to Ojczyzna bardzo dużo robi aby Obywatela zniechęcić do bycia Patriotą |
|
|
|
|
Co Ci Kryśka Ojczyzna zawiniła?
|
|
|
|
CYTAT Co Ci Kryśka Ojczyzna zawiniła? Dzieci po studiach i woleli pracować u tej złej Angeli Merkel i uchodźcow. Bo nie będą na wszystko patrzyli przez sklepową szybę. |
|
|
|
|
Skoro Niemcy nas okupowali a potem Rosja to nie ma ci się zdziwić.
To nie wina Ojczyzny ... tylko okupantów. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Skoro Niemcy nas okupowali a potem Rosja to nie ma ci się zdziwić. To nie wina Ojczyzny ... tylko okupantów. Jakby to było świeżo po wojnie i z zawodu syn był by np. jakimś hutnikiem ale gdy on skończył informatyke i w 2009 roku szukając pracy wykrzyczał ja stąd wyjeżdżam to ci nie wierze że to wina Niemców i Rosjan tylko chyba Nas samych że tak mamy. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Flaga oczywiscie jest :-)
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Flaga oczywiscie jest :-) Witam Na rondzie i na ulicach....... A szkoda, ze nie w oknach, ale obłudnicy - urzędnicy skutecznie zniechęcili do obchodów.... To Nasze święto, nie polityków z .....zmiany.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
Przejeżdżałem dziś przez jedną z wiosek i tam sporo było rozwieszonych flag na prywatnych posesjach ...
|