|
|
|
Witam , zapytanie moje jak w temacie. Jakiego ginekologa polecacie do prowadzenia ciąży ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szukaj coś prywatnie. Ja polecam doktora Micała lub dr Zemana. Jeden i drugi przyjmuje prywatnie ale pracuje tez w szpitalu. Ja chodzac na NFZ musialam czekac na USG bardzo dlugo ....
|
|
|
|
|
tylko dr Adamczyk prawdziwy profesjonalista
|
|
|
|
|
Adamczyk?
Lepszy jest chyba do podbijania kart ze szpitala, jako kierownik od Suramcza. Zdecydowanie nie polecam. |
|
|
|
|
Nigdy w życiu Adamczyk. Gburowaty brak empatii i ludzkiego podejścia do człowieka. Nie polecam
|
|
|
|
|
Nie musisz szukać ginekologa do prowadzenia ciąży - ciążę może prowadzić położna. Zleci wszystkie badania a w razie takiej konieczności skieruje do lekarza. Ginekolog to specjalista od patologii a nie fizjologii ;)
|
|
|
|
|
Jeżeli masz taką możliwość to polecam ginekologów w ProFamilii w Rzeszowie
|
|
|
|
|
CYTAT Nigdy w życiu Adamczyk. Gburowaty brak empatii i ludzkiego podejścia do człowieka. Nie polecam doktorze Adamczyk? Czytasz to? Nie wstyd ci? Może żona do łóżka cie nie wpuszcza? |
|
|
|
|
Odswiezam. Ja zapisałam się do Biesia i nie wiem czy dobrze trafiłam. Kogoś prowadził? Jaka opinia?
|
|
|
|
|
Polecam dr Micał - jak dla mnie najlepszy
|
|
|
|
|
A ja polecam dr Świercza.
|
|
|
|
|
A ja polecam dr Adamczyka. Prowadzi teraz moją 2 ciążę. To, że ktoś nie jest rozgadany i nie nadskakuje pacjentom, nie oznacza, że nie jest profesjonalistą. Ja zawsze do niego zagadam, na każde pytanie mi odpowie, o wszystkim mnie poinformuje, nawet opowie jakieś anegdotki ze szpitala to się śmiejemy razem. Przy moim pierwszym porodzie go nie było, akurat miał jakiś wyjazd, ale słyszałam jak leżałam już na porodówce, że dzwoni i pyta się o moj stan. To świadczy o braku empatii?
|
|
|
|
|
Powtórzę pytanie bo zostałam olana
Czy ma ktoś doświadczenie z prowadzenia ciąży przez dr biesia? |
|
|
|
|
CYTAT Powtórzę pytanie bo zostałam olana idź do takiego ginekologa, który pracuje w szpitalu. Niestety, z moich obserwacji na oddziale (a leżała 2 tygodnie), dziewczyny których lekarze nie pracują i nie ma ich na miejscu są olewane. Najdłużej czekają na cesarki, badania itp. Lekarze interesują sie swoimi pacjentkami, a później reszta. Z tego co wiem Bieś nie pracuje w szpitalu.
Czy ma ktoś doświadczenie z prowadzenia ciąży przez dr biesia? |
|