|
|
|
Hej Forumowicze,
Chciałabym zasięgnąć opinii odnośnie sieci Play w naszym mieście. Ja do pewnego czasu bylam nawet zadowolona. Cała rodzina w play, 25 zł/msc na kartę, 6GB NETA i rozmowy i smsy za free do wszystkich sieci. Internet w domu z modemu play 45 zł bez limitu. Brzmi ok. Ale od jakiegoś czasu to, co się wyrabia z tą siecią to jedno wielkie bagno. Internet w domu 4G - zasięg 0 kresek w porywach do jednej. Na telefonach ledwo ledwo. Szlag mnie trafia, człowiek jednak za to płaci. Całe szczęście bez trwalszych umów. Czy Wy też tak macie? Ewentualnie proszę polećcie gdzie można przenieść nr.na korzystnych warunkach? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
25zł na miesiąc i wszystko jest (wszędzie za darmo bez limitu i sms bez limitu i 15gb neta)
a zasięg najlepszy bo ja pracuję jako kierowca i już wszystko testowałem https://www.orange.pl/kid,4002009309,id,4004954035,article.html?_requestid=49446 kliknij w ten kwadracik na dole z chłopakiem i dziewczyną i sprawdź "Rozmowy i SMSy bez limitu + GB" |
|
|
|
|
CYTAT Hej Forumowicze, Chciałabym zasięgnąć opinii odnośnie sieci Play w naszym mieście. Ja do pewnego czasu bylam nawet zadowolona. Cała rodzina w play, 25 zł/msc na kartę, 6GB NETA i rozmowy i smsy za free do wszystkich sieci. Internet w domu z modemu play 45 zł bez limitu. Brzmi ok. Ale od jakiegoś czasu to, co się wyrabia z tą siecią to jedno wielkie bagno. Internet w domu 4G - zasięg 0 kresek w porywach do jednej. Na telefonach ledwo ledwo. Szlag mnie trafia, człowiek jednak za to płaci. Całe szczęście bez trwalszych umów. Czy Wy też tak macie? Ewentualnie proszę polećcie gdzie można przenieść nr.na korzystnych warunkach? Pozdrawiam Ja zrezygnowalem na rzecz Plus na karte ta sama cena , i bez roamingow do innej sieci, LTE duzo lepsze. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT 25zł na miesiąc i wszystko jest (wszędzie za darmo bez limitu i sms bez limitu i 15gb neta) a zasięg najlepszy bo ja pracuję jako kierowca i już wszystko testowałem https://www.orange.pl/kid,4002009309,id,4004954035,article.html?_requestid=49446 kliknij w ten kwadracik na dole z chłopakiem i dziewczyną i sprawdź "Rozmowy i SMSy bez limitu + GB" Usługa dotyczy połączeń na telefony komórkowe w Polsce oraz połączeń roamingowych w Unii Europejskiej Na stacjonarne już nie ma Polecam premium mobile Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dopiero sprawdzałem i pisze ze dalej na stacjonarne. I nawet zadzwonilem na probe i zero na stacjonarne. To jak.
|
|
|
|
|
Ja przeszedłem rok temu z T-Mobile ( nie mieli dla stałego klienta żadnej ciekawej oferty) do PLUSHA.
Nie mam żadnych problemów z rozmowami czy netem. LTE działa super. Tu link do obecnej oferty : http://www.plush(...)UBfD_BwE |
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedzi, oferta Orange chyba najbardziej do mnie przemawia.
|
|