~~cdn... | |
|
|
Ruszyla budowa nowego hipermarketu przy zbiegu ulicy KEN i Bojanowskiej .Super to bedzie ponoc galeria i market oraz OBI.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie OBI tylko Kaufland. W PUP Stalowa Wola sa juz nawet oferty pracy. Zreszta temat byl juz poruszany na tym forum.
StaloweMiasto.pl |
|
~~kolo | |
|
|
Dobrze napisał będzie Kaufland z galerią tak jak to jest w Tesko a do tego później dobudują jeszcze dział budowlany a w nim będzie mieścił się właśnie Obi
|
|
|
~~cdn... | |
|
|
No wlasnie.A moze ktos wie cos wiecej na ten temat??to naprawde ciekawa sprawa.Wydaje mi sie ze tam nie ma za wiele miejsca a przeciez mial byc wiekszy od TESCO.6 tys.m 2
|
|
|
|
|
|
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090327/STALOWAWOLA/484736582
StaloweMiasto.pl |
|
~~zbig1989 | |
|
|
bedzie tam:
market spozywczy ok 5 000 m2 market budowlany ok 2 500 m2 galeria handlowa parking podziemny |
|
|
|
|
|
Nie zaden parking podziemny... tylko cos takiego jak w galerii w Rzeszowie...
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
CYTAT Nie zaden parking podziemny... a skąd masz takie informacje?? wg najlepsze na tej działce rozwiązanie parkingu to właśnie parking podziemny [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
Przczytaj artykul ktory podalem wczesniej... wyraznie pisze: "Przy nowym obiekcie powstanie parking na 270 aut, w tym tak zwany parking w przyziemiu na 160 samochodów. Będzie to więc hipermarket uniesiony na betonowych palach."
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
dobre przynajmniej takie rozwiązanie
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~RST | |
|
|
Jeżeli OBI to niema się z czego cieszyc bo tam straszna drożyzna .W Lublinie są dwa OBI ijuż są monopolistami dyktującymi wysokie ceny.
|
|
|
~~cdn... | |
|
|
A kiedy maja go otworzyc.Kiedy koniec budowy???Skad macie te wszystkie wiadomosci???ten artykul jest dos stary i nie jestem pewien czy aktualny.Jesli jednak macie info z wiarygodnych swierzych zrodel to ok.
|
|
|
|
|
|
Ja tam nic o OBI nie slyszalem... pewnie znowu jakas plotka A co do tego artykulu to czemu nie mial by byc aktualny? co tam sie moglo zmienic...
StaloweMiasto.pl |
|
~~darek | |
|
|
Dlaczego hopermarket super ???
|
|
|
|
|
|
eeh pewnie dlatego ze "o" jest na klawiaturze koło "i" hehe
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~jarzabek | |
|
|
hmm ale przeciez kaufland wykorzystuje ludzi (interwencja w tbg tv polsatu, uwaga tvnu) Ceny sa tam w porownaniu do tesco o wiele drozsze takze nie ma co podniecac sie nowym szmelcwagenem szwabskim.
|
|
|
~~cdn... | |
|
|
W tarnobrzegi to jest miniaturka kauflandu.Wogole w tarnobrzegu nie ma hipermarketow .Sa jedynie markeciki.Na kazdej ulicy po dwa hihihi.
|
|
|
|
|
|
a co z inwestycja Koczwary ? budowa miala sie zaczac na wiosne a nic nie slychac ;/
|
|
|
|
|
fajnie
|
|
|
|
|
to bedzie nowa siec!!!!!
OBI WANK PENIO ROBI Immortal - All Shall Fall |
|
~~POTAL | |
|
|
Gdy właśćiciele działki chcieli zmienic plan miejscowy dla tej działki , to deklarowali przed komisją komunalną RM że powstanie na tej działce market przemysłowy . Wiedzieli dobrze że jest takie zapotrzebowanie w Stalowej Woli i wiedzieli że radni to kupią.Rówiez dobrze wiedzieli waśćiciele działki jak również radni że taka deklaracja nie ma konsekwencji prawnej.Właśćiciele działki wcześniej prowadzili indywidualne rozmowy z radnymi ułatwiające zrozumienie problemu.Jeden radny tak przejął sie ta rozmową że w czasie obrad komisji usiłował przepychać temat zmiany planu miejscowego pomimo że przepychanie nie byłó potrzebne. Solidny facet nie lubi odstawiać lipy , szkoda że nie wybrali Go na obecna kadencję.A stracił bo lubił dzwonić z służbowego w prywatnych.
|
|
|
|
|
|
ja słyszałem, że na 5 tyś ma być kaufland i na 3tyś OBI
|
|
|
|
|
NIe z adużo tych marketów powsatje. Myśle że ni spowoduje to radykalnej zmiany cen.
|
|
|
|
|
No masz rację jak w mordę jeża. W żadnym super, duper hiper markecie nie ma dobrych cen. Gdy urządzałem mieszkanie to 95% sprzętów kupiłem przez internet. Nawet z transportem wyszło taniej. Tylko meble kupowałem, na miejscu. Tak jakoś wyszło.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
~~cdn... | |
|
|
Wlasnie ze fajnie ze bedzie nowy hipermarket.Takie hipermarkety buduje sie tylko w miastach w ktorych ma to sens a dla miast jest to ogromna mobilitacja.Skoro jest inewstor ktory uwaza ze warto tz ze Stalowa Wola nalezy do dobrego ,duzego rynku.Nikt nie wybuduje takiego marketu w malej miescinie.Wiec wszyscy krytykanci ogarnijcie sie.Nikt nie zmusza was tam kupowac.To juz zmartwienie inwestora.Ale jak znam zycie nie beda narzekac
|
|
|