|
![]() |
|
Dzisiaj okolo godziny 10 bylem na cmantarzu zapalic wklad do znicza zostawilem wklad na chwile z tylu nagrobka i wrocilem po zapalniczke do samochodu. Jak przyszlem to w tym czasie juz jaka [moderowano] cmentarna ukradla ten wklad. Bebe teraz sie przygladal i jak coz zauwaze niekoniecznie na swoim grobie to ta szmata juz na tym cmentarzu zostanie z polamanymi lapami.Jakim trzba byc chwastem .a chwast to tylko napalmem sie tepi.
Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów, proszę
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ukradnie, sprzeda jeszcze raz....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzisiaj okolo godziny 10 bylem na cmantarzu zapalic wklad do znicza zostawilem wklad na chwile z tylu nagrobka i wrocilem po zapalniczke do samochodu. Jak przyszlem to w tym czasie juz jaka [moderowano] cmentarna ukradla ten wklad. Bebe teraz sie przygladal i jak coz zauwaze niekoniecznie na swoim grobie to ta szmata juz na tym cmentarzu zostanie z polamanymi lapami.Jakim trzba byc chwastem .a chwast to tylko napalmem sie tepi. Ten wkład Im się NALEŻAŁ!A Ty się módl żeby Cię nie oskarżono o GLORYFIKACJĘ[tu sobie wpisz według uznania]Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów, proszę ![]() |
|
|
![]() |
|
KRZYSIU, bracie lewaku, będziesz dzisiaj na spotkaniu u Andrzeja ? Szykuje się grubszy protest pod sądem.
|
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Okamerowac powinni.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Hieny cmentarne znowu kradną. Czy przy dzisiejszych zarobkach 5 zł za kwiatka to tak dużo ? Czy w tej zapadłej dziurze została już tylko taka patologia co nie rozumie że kradnąc kwiaty z cudzego grobu przynosi wstyd swoim zmarłym ? Oni tam się w grobie przewracają ze wstydu a nie cieszą takim kradzionym kwiatkiem, wydartym z cudzego grobu !
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
A ty myślisz, że ci co kradną to na groby swoich bliskich? to pewnie jacyś złodzieje, co opędzlują kilka lub kilkanaście grobów i sprzedadzą. kwiatki wypierze, umyje i sprzeda na targu.
No chyba, że pochował takiego samego złodzieja jak on sam, to rodzinnie nie przeszkadza ![]() |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ja jeszcze nigdy nie kupiłem kwiatka czy znicza od przygodnego handlarza. Jak mnie zaczepi to owszem podchodzę i wypatruję kasy fiskalnej a jak nie widzę i pytam gdzie kasa i facet zaraz blednie albo tłumaczy ze mu się nie opłaci i takie tam bzdety więc mu podpowiadam ze pomylił się z powołaniem.
Płacę słono ale wiem że to idzie na utrzymanie firmy. |
|
Dołączył: 1 Lut 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ja jeszcze nigdy nie kupiłem kwiatka czy znicza od przygodnego handlarza. Jak mnie zaczepi to owszem podchodzę i wypatruję kasy fiskalnej a jak nie widzę i pytam gdzie kasa i facet zaraz blednie albo tłumaczy ze mu się nie opłaci i takie tam bzdety więc mu podpowiadam ze pomylił się z powołaniem. Płacę słono ale wiem że to idzie na utrzymanie firmy. ![]() |
|
|
![]() |
|
Znicz kosztuje ok.10 zyli.
![]() Nawet prostytutka wyżej się ceni,kiedy się pochyla "zrobić loda". ![]() Tak się domyślam cenowo,bo z"usługi"tej nie korzystam,ale koszt zniczy znam-bo kupuję ![]() Kim trzeba być,jakim ścierwem i curvą,aby kraść? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ja jeszcze nigdy nie kupiłem kwiatka czy znicza od przygodnego handlarza. Jak mnie zaczepi to owszem podchodzę i wypatruję kasy fiskalnej a jak nie widzę i pytam gdzie kasa i facet zaraz blednie albo tłumaczy ze mu się nie opłaci i takie tam bzdety więc mu podpowiadam ze pomylił się z powołaniem. Płacę słono ale wiem że to idzie na utrzymanie firmy. ![]() ty pewnie szukasz gdzie taniej |
|
|
![]() |
|
To biedni ludzie których na jedzenie nie stać do tego dochodzą uzależnienia to i kradną.
Was o kilka złotych dupa boli. Pomógł byś takiemu człowiekowi w potrzebie. Zamiast tego za parę złotych z biednego człowieka kalekę chcesz zrobić. Kiedy zamożni złodzieje z PISu kradną majątki i defraudują milony złotych to już nie przeszkadza. Janusz nierób dostał swoją "działkę" bo prostu się należy. Siedzi cicho judasz i przymyka oko licząc że też na czyjś koszt pożyje. Takie same hieny. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzisiaj okolo godziny 10 bylem na cmantarzu zapalic wklad do znicza zostawilem wklad na chwile z tylu nagrobka i wrocilem po zapalniczke do samochodu. Jak przyszlem to w tym czasie juz jaka [moderowano] cmentarna ukradla ten wklad. Bebe teraz sie przygladal i jak coz zauwaze niekoniecznie na swoim grobie to ta szmata juz na tym cmentarzu zostanie z polamanymi lapami.Jakim trzba byc chwastem .a chwast to tylko napalmem sie tepi. Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów, proszę Brawo. Czym różnisz się od "hieny"? Pisząc wprost - nie wierzę, że w kilka minut ktoś przyszedł i ukradł wkład do znicza. Ale już wiemy, że "szmacie połamiesz łapy, bo jest chwastem". Jak przeczytałam cyt:"przyszłem" to było wszystko jasne. Może daj spokój zmarłym? Po prostu. |
|
|
![]() |
|
CYTAT To biedni ludzie których na jedzenie nie stać do tego dochodzą uzależnienia to i kradną. Was o kilka złotych dupa boli. Pomógł byś takiemu człowiekowi w potrzebie. Zamiast tego za parę złotych z biednego człowieka kalekę chcesz zrobić. Kiedy zamożni złodzieje z PISu kradną majątki i defraudują milony złotych to już nie przeszkadza. Janusz nierób dostał swoją "działkę" bo prostu się należy. Siedzi cicho judasz i przymyka oko licząc że też na czyjś koszt pożyje. Takie same hieny. Matka wie że ćpiesz ? |
|
|
![]() |
|
Moja czy twoja?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT To biedni ludzie których na jedzenie nie stać do tego dochodzą uzależnienia to i kradną. Was o kilka złotych dupa boli. Pomógł byś takiemu człowiekowi w potrzebie. Zamiast tego za parę złotych z biednego człowieka kalekę chcesz zrobić. Kiedy zamożni złodzieje z PISu kradną majątki i defraudują milony złotych to już nie przeszkadza. Janusz nierób dostał swoją "działkę" bo prostu się należy. Siedzi cicho judasz i przymyka oko licząc że też na czyjś koszt pożyje. Takie same hieny. Podstawowa zasada tak dla niewierzących.jak wyznających jakąkolwiek religię-NIE KRADNIJ. ![]() Nie bierz tego co nie twoje,chyba że zależy od tego życie innego człowieka. ![]() Żywego czy martwego. ALE JEST tzw.stan wyższej konieczności. ![]() Przykład?Patrz na film,kiedy jako Antoni Kosiba czyli prof.Wilczur,aby ratować ofiarę wypadku, kradnie narzędzia chirurgiczne. PS.A co"mówi" Dekalog? ![]() Nie porządaj żony blizniego swego,ani żadnej rzeczy która jego jest. ![]() Do "przecinka" tego cytowanego przykazania mam pewien problem akceptacji z mojej strony,a potem żadnej rzeczy nie porządam. ![]() Akurat ten ![]() ![]() To działa! ![]() Fajnie jest i bez grzechu. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Moja czy twoja? Moja Mama nie intersuje się tobą. twoja za to powinna. Albo i nie. Wstyd by Jej było za to, co tu wypisujesz. |
|