|
|
|
Orientuje się ktoś co to za praca w Apaczka ogłaszają się cały czas i pytanie czy tam jest taka rotacja czy aż tak się rozrastają. Pracuje aktualnie w Vivo w jednej z sieciowek i nie wiem czy warto ryzykować nie wiedząc nic na temat pracy tam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeśli masz jakieś pytania to napisz do mnie na prv
|
|
|
|
|
Firma jest duża i cały czas rośnie dlatego cały czas szukają.
|
|
|
|
|
Meva wysłałam pw
|
|
|
|
|
No właśnie ktoś coś wie?, bo mi wydaje się, że coś nie tak, firma prężnie rozwijająca się poszukuje co jakiś czas pracowników a nie każdego miesiąca co kilka dni, wygląda to tak jakby ktoś chwile pracował i odchodził. W Armatis też ciągle poszukują obiecują kokosy a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej.
Stalowianka |
|
|
|
|
No właśnie ktoś coś wie?, bo mi wydaje się, że coś nie tak, firma prężnie rozwijająca się poszukuje co jakiś czas pracowników a nie każdego miesiąca co kilka dni, wygląda to tak jakby ktoś chwile pracował i odchodził. W Armatis też ciągle poszukują obiecują kokosy a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej.
Stalowianka |
|
|
|
|
Firma jest z Warszawy. W Stalowej Woli odzial jest w trakcie rozbudowy dlatego rekrutacja jest otwarta.
|
|
|
|
|
To, ze firma ma siedzibę w Warszawie w google można wyczytać tylko jakoś oddziału w Stalowej Woli znakeźć nie można, chodzi o samą pracę bo takie zapytanie🙂
Stalowianka |
|