|
|
|
Czy na parkingu pod TESCO działają zasady ruchu drogowego ? Samochody zaparkowane zaraz przed przejściem dla pieszych, na wysepkach wyłączonych z ruchu oraz pod zakazem parkowania znacznie utrudniają widoczność. Na krajowej mapie zagrożeń widziałem, że są zgłoszenia ale wydaję się jak by policja się tym nie interesowała.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Teren prywatny, zgłoś ochronie.
|
|
|
|
|
Nie taki prywatny. Jakiś czas temu z samego rana będąc na zakupach ku mojej radości widziałem jak pan policjant przechadzał się po parkingu (który o 6:45 był niemal pusty) i wypisywał mandaty wszystkim, którzy zaparkowali na wyłączonych z ruchu wysepkach Każdy z tych durniów zaoszczędził około 5 metrów marszu do wejścia. Mam nadzieję, że policja będzie skuteczniej tępić idiotów parkujących w miejscach niedozwolonych.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie taki prywatny. Jakiś czas temu z samego rana będąc na zakupach ku mojej radości widziałem jak pan policjant przechadzał się po parkingu (który o 6:45 był niemal pusty) i wypisywał mandaty wszystkim, którzy zaparkowali na wyłączonych z ruchu wysepkach Każdy z tych durniów zaoszczędził około 5 metrów marszu do wejścia. Mam nadzieję, że policja będzie skuteczniej tępić idiotów parkujących w miejscach niedozwolonych. I ja mam taką nadzieję. Szlag człowieka trafia, gdy taki "miszczu kierownicy" przejeżdża ci niemal po nogach i parkuje tuż koło bankomatu przy wejściu... Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT I ja mam taką nadzieję. Szlag człowieka trafia, gdy taki "miszczu kierownicy" przejeżdża ci niemal po nogach i parkuje tuż koło bankomatu przy wejściu... A bo wielu nie chce się chodzić tylko wszędzie muszą samochodem jeździć. A potem narzekanie że mamy korki i nie ma gdzie zaparkować. Znam przypadki, gdzie ludzie mają po 300 metrów do sklepu i jeżdżą samochodem. Żeby chociaż robili bardzo duże zakupy, a nie takie które spokojnie można samemu w rękach przenieść ze sklepu do domu. |
|
|
|
|
CYTAT Czy na parkingu pod TESCO działają zasady ruchu drogowego ? Samochody zaparkowane zaraz przed przejściem dla pieszych, na wysepkach wyłączonych z ruchu oraz pod zakazem parkowania znacznie utrudniają widoczność. Na krajowej mapie zagrożeń widziałem, że są zgłoszenia ale wydaję się jak by policja się tym nie interesowała. Mapa zagrożeń od roku to ściema.Wszystko na czerwono ale policja tego nie weryfikuje i nie sprawdza.
|
|
|
|
|
Zapraszam panów policjantów ponownie na ul.Żeromskiego i pod blok przy Żeromskiego 7 bo posiadacze smrodów zapomnieli już o mandatach jakie kilka miesięcy temu zapłacili.
|
|
|
|
|
Nie tylko w Stalowej Woli powinna działać organizacja,która za złe parkowanie będzie wlepiała karne... Jak taki "leniwiec" poświęci około 30 min. na usuwanie naklejki to może impuls na przyszłość zadziała i zaparkuje prawidłowo.
Parkowanie na dwóch miejscach powinno być "docenione" na przedniej i tylnej szybie samochodu. |
|
|
|
|
A niech sobie i 100 metrów do sklepu samochodem jeżdżą, tylko niech parkują tam, gdzie jest na to miejsce. A nie na miejscach wykluczonych (później ciężko manewrować na parkingu) albo zaraz pod wejściem do Tesco, gdzie później nie widać nikogo kto wychodzi ze sklepu, a jeden pas jest zablokowany przez buców, którym ciężko dojść do sklepu 20 metrów, mimo, że później z wózkiem robią 3 kilometry po Tesco.
|
|
|
|
|
A ja parkuje pod samymi drzwiami wejsciowymi podjechalbym bliżej ale te słupy betonowe przeszkadzają .a na ciebie szopen leje. I co? I jajco.
|
|
|
|
|
Żeby na mnie nalać, musiałbyś mnie spotkać, a wtedy, jestem pewien, nie byłbyś takim internetowym cwaniakiem i zamiast mnie olać to byś się zesrał, wskoczył w tego swojego starego golfa i pognał do domu, żeby cię mamuśka przebrała
|
|
|
|
|
I pokazałeś że nie tylko z kaloszy ci sloma wystaje, ale też pod kapeluszem pusto. Powinna ochrona wzywać policję no takich miszczow parkowania.
|
|
|
|
|
Ale nie wezwie, bo to ostatni klienci odwiedzający prawie pusty budynek.
Pod galerią nożownik takie cos nie przechodzi |
|
|
|
|
Zawsze stoję pierwszy wiec możesz zaczekać stoję tak że nikt inny nie da rady podjechać więc zapraszam pipko
|
|
|
|
|
Już nie pier..ol, bo głupi jesteś. Taki troll poziom 4/100, musisz poćwiczyć bycie durniem, choć nie ukrywam, że masz potencjał.
|
|