|
|
|
Witam, nie każdy ma wolne jutro jakie kebaby/pizzerie otwarte ? ktoś coś ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, nie każdy ma wolne jutro jakie kebaby/pizzerie otwarte ? ktoś coś ? Nie wiem. |
|
|
|
|
Z wiadomośći na priv Turas na wojska zamkniety emre zamkniety Hayati otwarty jak reszta ?
|
|
|
|
|
Stodoła Capri nieczynna.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Jutro kebsy nieczynne, wszystkie. Bedziesz glodny chodzil. Przykre jest to, ze we wszystkie dni wolne pracujesz, i to pewnie za ta sama stawke co w dzien powszedni. Nie daj sie !
|
|
|
|
|
Normalnie tragedia.
Robi się zakupy wcześniej. Obiad gotuje od podstaw. Zdrowiej a i czas z rodziną można spędzić. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Normalnie tragedia. Robi się zakupy wcześniej. Obiad gotuje od podstaw. Zdrowiej a i czas z rodziną można spędzić. Czas z rodziną? Jak z nimi spędzisz czas skoro przy garach stoisz? A później ten obiad w pracy to jak sobie podgrzać? Na słoneczku? Czy zjadać zimny? Bo np w żadnej firmie w której pracowałam takie luksusu jak mikrofala to nie było. |
|
|
|
|
Mikrofala to minimum, XXI wiek nie dotarł do "inwestorów"?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ten Scorpion to trol zwykły jest. Zawsze pisze to samo dzień przed jakimś świętem wolnym od pracy. Nudne się to już zrobiło gościu ))
:) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Normalnie tragedia. Robi się zakupy wcześniej. Obiad gotuje od podstaw. Zdrowiej a i czas z rodziną można spędzić. Czas z rodziną? Jak z nimi spędzisz czas skoro przy garach stoisz? A później ten obiad w pracy to jak sobie podgrzać? Na słoneczku? Czy zjadać zimny? Bo np w żadnej firmie w której pracowałam takie luksusu jak mikrofala to nie było. Obiad też można robić razem. To zbliża. Ja obiady jadam w domu - nie w pracy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Normalnie tragedia. Robi się zakupy wcześniej. Obiad gotuje od podstaw. Zdrowiej a i czas z rodziną można spędzić. Czas z rodziną? Jak z nimi spędzisz czas skoro przy garach stoisz? A później ten obiad w pracy to jak sobie podgrzać? Na słoneczku? Czy zjadać zimny? Bo np w żadnej firmie w której pracowałam takie luksusu jak mikrofala to nie było. Obiad też można robić razem. To zbliża. Ja obiady jadam w domu - nie w pracy. |
|
|
|
|
CYTAT Mikrofala to minimum, XXI wiek nie dotarł do "inwestorów"? W XXI wieku to może i tak lecz przypominam że według przewodniej siły narodu powinniśmy wracać do korzeni ;wozów konnych i wsi /pachnących/obornikiem Skromnie przypomnę wiadomość z tego forum ;Lucek u siebie nawet kible pozamykał przed pospulstwem
|
|
|
|
|
krzysiu... ty jak coś napiszesz, to przynajmniej pośmiać jest z czego.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|