|
|
|
Witam
Orientuje się ktoś czy można na parkingu osiedlowym wykupić sobie miejsce? Zawsze jak przyjeżdżam to nie mam gdzie zaparkować, jaka cena i jakie warunki za takie coś? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na Ofiar Katynia można sobie miejsce wykupić.
|
|
|
|
|
err skasować
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Witam Orientuje się ktoś czy można na parkingu osiedlowym wykupić sobie miejsce? Zawsze jak przyjeżdżam to nie mam gdzie zaparkować, jaka cena i jakie warunki za takie coś? Zapytaj właściciela terenu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
U nas nie można, sąsiedzi umówili się po prostu kto gdzie stawia, zapytaj zarządu wspólnoty jak sprawa wygląda z parkowaniem bo w niektórych miejscach nie da się tego ustalić
|
|
|
|
|
Gdzie wy mieszkacie że starcza wam miejsć na to żeby się nimi podzielić lub je wykupić? W mojej okolicy zaparkowanie blisko domu po godz 22 to jak wygrana na loterii.
|
|
|
|
|
Jak to sąsiedzi się umowili? Czy to waszą własność? Każdy parkuje gdzie chce i znajdzie miejsce, A nie tam gdzie sąsiad się umowil.
|
|
|
|
|
Wszystko zależy od zarządu czy rady osiedla. Warto się skontaktować i zapytać, jakie są zasady.
"To, czego boimy się najbardziej, jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić." Ralph Waldo Emerson |
|