~~monia | |
|
|
Czy w hutniku obsługa która jest na kuchni podkrada zakupione przez państwa młodych jedzenie i napoje na weselach?? Prosze o odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~yoka | |
|
|
Siemanko,
Nie wiem jak teraz, natomiast ja jak mialem tam wesele w zeszlym roku to bylem bardzo zadowolony... jedzenie super obsluga solidna... moge tylko polecic... |
|
|
|
|
|
CYTAT Czy w hutniku obsługa która jest na kuchni podkrada zakupione przez państwa młodych jedzenie i napoje na weselach?? Prosze o odpowiedz Czekasz aż ktoś z pracowników się przyzna czy sama nim jesteś i chcesz się dowiedzieć co sądzą o tobie klienci Hutnika ? |
|
|
|
|
Wszędzie kradną, nie tylko w Hutniku... Takie już te baby poPRL-owskie są i nic na to nie poradzisz
|
|
|
|
|
Dlaczego od razu baby??? A faceci to nie kradną?
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Baby, bo tam pracują takie grubo po 40-tce kobitki...
|
|
|
|
|
CYTAT Siemanko, Nie wiem jak teraz, natomiast ja jak mialem tam wesele w zeszlym roku to bylem bardzo zadowolony... jedzenie super obsluga solidna... moge tylko polecic... a jak rozliczałeś sie za wydane kawy i herbaty, w jakiej firmie zamawiałeś usług dekoratorskie Będę wdzięczna za odpowiedź |
|
|
|
|
CYTAT a jak rozliczałeś sie za wydane kawy i herbaty Fakt - jak?! Pzrecież to najistotniejsze koszty wesela. No oprócz soli w solniczkach. |
|
|
|
|
po co w ogole WESELE ??
za pare lat rozwod ... kawe poprosze ze co ? |
|