|
|
|
warto zawsze popytać poradzić się znajomych,czy tez na forum zasięgnąć języka o jakości wykonywanych usług stomatologicznych ,ale warto i w NACZELNEJ IZBIE LEKARSKIEJ,sprawdzić czy dany stomatolog ma prawo wykonywania zawodu,
widzę,że często samozwańczo przyznają sobie tytuły i specjalizacje i lekarz dentysta,na raz po jakimś byle kursie ogłasza się specjalistą w danej dziedzinie warto sprawdzać,kto ma kwalifikacje w zakresie ortodoncji,chirurgii itd a nie na ślepo dawać sobie wciskać kity |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT widzę,że często samozwańczo przyznają sobie tytuły i specjalizacje Często nie wiedzą jakie mają tytuły ... Roi się od lekarzy medycyny i doktorów ... CYTAT (...)Należy zatem stwierdzić, że w polskim systemie prawnym nie występuje tytuł „lekarza medycyny”, a skoro nie występuje to nic nie oznacza. W konsekwencji należy stwierdzić, że osoba posługująca się tym tytułem „lekarza medycyny” albo skrótem „lek. med.” wykazuje, że nie wie nawet jaki tytuł zawodowy uzyskała po studiach. Nadto, w pewnej specyficznej sytuacji procesowej może to stanowić dowód nieznajomości prawa. Źródło: http://prawa(...)ycyny-60 |
|
|
|
|
Szukam dobrego dentysty dla dziecka, prywatnie.
|
|
|
|
|
April, Joanna Kwiecień
Polecam, super podejście do dzieci, profesjonalizm w każdym calu. |
|
|
|
|
Popieram przedmówczynie april jest super i nie tylko dla dzieci a na dodatek nie taki bardzo drogi dentyści z Rzeszowa robią profesjonalnie fachowo i bezbolesnie
|
|
|
|
|
Zdecydowanie polecam Tomasza Szeląga wspaniałe podejscie do dzieci, przyjmuje jedynie prywatnie i troche sie czeka na wizyte ale warto.
|
|
|
|
|
Polecam dr Kapitan!
|
|
|
|
|
Multident pracuje naprawdę super stomatolog ma podejscie do dzieci jest przemila dla dzieci. Polecam p. Doktor Olę
|
|
|
|
|
Leczę zęby od dawna prywatnie ale zaczęły mnie ceny zwalać z nóg ostatnio byłam w April mega drogo czy tylko ja tak tam zostałam skasowana? czy ceny za mleczaka 200-220zl u dziecka to normalna cena?
|
|
|
|
|
Dzieciom w zębach mlecznych plomby nalężą się bezpłatnie może warto poszukać gabinetu na NFZ. Ja chodzę do stom.Ewy Goli, super podejście do dzieci i przyjazna atmosfera. Polecam
|
|