|
|
|
Zobaczymy co z obrońcami z UM w Lublinie. Po masówce z całej Polski Wschodniej w Rzeszowie, czas na masówkę w Lublinie :-)
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Madzia jak zwykle bez sensu i nie na temat. CDN pewnie szczytuje
A prawda jest taka, że Piotrowicz obrońca pedofila teraz w Polsce zmienia prawo. Dojna zmiana oszustów. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Piotrowski był prokuratorem czy sędzią?
|
|
|
|
CYTAT Piotrowski był prokuratorem czy sędzią? Piotrowski? Co ty pie.sz? Piotrowicz był prokuratorem, który umorzył śledztwo. Nie oskarżył bandyty, którego oskarżyła inna prokuratura a sędzia skazał. Wg. każdego rozsądnego człowieka, to Piotrowicz bronił bandyty. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
To on nie ja, czego się jeżysz? Gdybym była sędziną to bym przeczołgała. Ale wiesz jakie mieliśmy w tych latach sądy.
|
|
|
|
Odpowiadam ci. Piotrowicz, który bronił bandyty pedofila w sutannie dzisiaj zmienia prawo w naszym kraju. To oblicze dojnej zmiany oszustów. Prokuratura jak widać w tych samych rękach.
Cos jeszcze? W sprawie Bieńkowskiej już wiesz co piszesz czy piszesz jak zwykle? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku, sam Piotrowicz to może sobie pokiwać palcem w bucie albo tyle samo co ty i ja. Ludzie domagają się kuracji a on wykonuje obietnice wyborcze dla wyborców bo zna to nadzwyczajne środowisko. Odpowiedni człowiek do właściwego zadania. Chciałbyś to robić? brrrr.
Co masz o Bieńkowskiej Podziel się bo podejrzewam ze jesteś fanem jej poprzedniej aktywności zagranicznej ;-) Myślicie ze może się coś wydarzyć w Lublinie? https://twitter.com/stillgray/status/1047429839924342784?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1047429839924342784&ref_url=http%3A%2F%2Ftelewizjarepublika.pl%2Fkopnal-dzialaczke-pro-life-po-czym-tchorzliwie-zbiegl-nagranie-szybko-trafilo-do-sieci-zobacz-wideo%2C70927.html Następne przypadki otwarcia oczu: - Od wielu lat studenci i studentki Wydziału Reżyserii doświadczają nękania ze strony jednego z pedagogów - pisali w liście otwartym absolwenci warszawskiej Akademii Teatralnej. Rektor uczelni, Wojciech Malajkat, zapowiedział teraz :-) powołanie rzecznika akademickiego, którego zadaniem będzie zajmowanie się sprawami studentów. Ci już od dawna mieli wskazywać na nadużywanie władzy przez swojego profesora - zachowania o podtekście seksualnym, stosowanie przemocy psychicznej oraz gróźb fizycznych. Wyliczano groźby przemocy fizycznej, "molestatorskie zachowania" wobec kobiet, obelgi czy poniżanie studentów, a także wykonywanie obowiązków zawodowych pod wpływem alkoholu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Art2deco nawet w wątku o filmie zrobiła kampanie PISowi
|
|
|
|
|
Ksiądz odpowiada piosenką na ten film:
https://youtu.be/7tdXyjPZSqA Czy tak bardzo lubicie oglądać czyjeś grzechy i paskudztwa? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Czy tak bardzo lubicie oglądać czyjeś grzechy i paskudztwa? Oczywiście, że lubimy. Tak jak ksiądz lubi siedzieć w konfesjonale i słuchać o grzechach i paskudztwach. Myślę nawet, że ksiądz ma bardziej zrytą banię niż taki ja. |
|
|
|
|
Madziu, Piotrowicz mógł i może więcej niż ja. Gdy był prokuratorem mógł oskarżyć tego bandytę w sutannie bo jak się okazało dowody były. Sąd po oskarżeniu innej prokuratury wydał wyrok skazujący.
Prokurator Piotrowicz nie tylko nie oskarżył ale w mediach bronił pedofila. Taki człowiek dzisiaj jest twarzą PiS i zmienia sądownictwo w Polsce. Można podejrzewać, że ten były już prokurator będzie je tak zmieniał by kolesie z kliki, bandyci i ludzie potrzebni władzy nie bali sie o swoja przyszłość i wykonywali zadania przeciwko obywatelom. Bronisz pedofilów i władzy, która ich chroni. Ludzie ci za to podziękują. Co do Bieńkowskiej. Przypomnę. Napisałaś, że ucieka z Brukseli. Zapytałem na jakiej podstawie i dlaczego twierdzisz, że ucieka. Nie potrafisz odpowiedzieć? Nie jestem fanem Bieńkowskiej. Chce wiedzieć czy manipulujesz, kłamiesz, czy piszesz prawdę. A może po prostu walisz cokolwiek byle przylgnęło. Potem Mirek typowy wyborca PiS sie na to powoła i mamy już fakt medialny. cdn... pewnie już się brandzluje jak czyta te twoje wypociny. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ksiądz odpowiada piosenką na ten film: https://youtu.be/7tdXyjPZSqA Czy tak bardzo lubicie oglądać czyjeś grzechy i paskudztwa? „Oddajcie więc Cezarowi to, co należy do Cezara, a Bogu to, co należy do Boga”. |
|
|
|
|
CYTAT Ksiądz odpowiada piosenką na ten film: https://youtu.be/7tdXyjPZSqA Czy tak bardzo lubicie oglądać czyjeś grzechy i paskudztwa? Oglądałeś film? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy tak bardzo lubicie oglądać czyjeś grzechy i paskudztwa? Oczywiście, że lubimy. Tak jak ksiądz lubi siedzieć w konfesjonale i słuchać o grzechach i paskudztwach. Myślę nawet, że ksiądz ma bardziej zrytą banię niż taki ja. Uwierz mi, że ksiądz nie lubi słuchać spowiedzi. Natomiast jest to sakrament w którym działa sam Jezus Chrystus. Oczyszczenie człowieka następuje w sakramencie pokuty, a nie na sali kinowej. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Uwierz mi, że ksiądz nie lubi słuchać spowiedzi. Natomiast jest to sakrament w którym działa sam Jezus Chrystus. Uwierz mi, że się mylisz. Jakby działał SAM Jezus, to by mu ksiądz nie był potrzebny. Tu działa SAM ksiądz. I wiesz dlaczego siedzi w konfesjonale? Dlaczego jest w ukryciu? Dlaczego go nie widzisz? Bo jak młode dziewczęta opowiadają mu jak to paskudnie popełniają grzech masturbacji itp. on potrzebuje odrobiny prywatności, aby w spokoju mógł "cierpieć" słuchając szczegółów i wypytując o kolejne. Sutanna jest długa i zwiewna, przykrywa to co nie jest przeznaczone oku zwykłego śmiertelnika. I powiewa frywolnie szarpana przez wicher namiętności |
|
|
|
|
Kilka lat temu ksiadz na mszy przed pogrzebem gdy spowiadał naszą ciotkę staruszkę zapytał czy uprawia jeszcze seks i czy się masturbuje. Ciotka się oburzyla i krzykła na tego księdza.
Śmiać się czy plakać? |
|
|
|
|
Witam ponownie na forum. Ponieważ nie mogę odzyskać hasła do starego konta (maile od SM nie dochodzą), zakładam nowe konto.
Witam szczególnie miło Transgenderowy Autorytet Intelektualny Prawicy, Mistrzynię kopiuj-wklej, nie rozumiejącą teorii ewolucji obrończynię obrońców pedofilów art2deco. Równie miło witam rsta - z tym Panem też kiedyś pogawędzę, ale nie chcę rozmywać tematu. I ostatnią osobą, która chciałbym powitać jest cdn..., (który lubi mnie straszyć sądami - cdn... straszy mnie komunistycznymi sądami? nadzwyczajną kastą - żenujące, ale jakże pasujące do cdn...), który o Art pisze "genialna", a więc należy założyć, że sam intelektualnie stoi trochę niżej albo sam uważa się za genialnego (w takim przypadku należy pozazdrościć samooceny i/albo umiejętności szybkiego przelogowania). cdn... - też nie rozumiesz teorii ewolucji? cdn.. napisał: "Art jest genialna..." Niczym Pierdun w Konopielce. "uwielbiam jej umiejętność widzenia rzeczy oczywistych które nam (mnie) umykają w natłoku gwna medialnego." Wytłumaczę pokrótce skąd się bierze "natłok gwna medialnego". Masz post zatytułowany Film "Kler". Zjawia się cdn... i pisze o: Lobby gejowskim na zachodzie. O oskarżeniach wobec Bretta Kavanaugha (kto z Was jest w stanie powiedzieć kto to jest bez wracania do postu cdn...?) Kościół na zachodzie. Krajach zachodu. Sotnia Sorosa, pożyteczni, pelikany, Polański, żydowskie roszczenia,do czego dochodzi w Anglii, odnowa Ameryki... On o wszystkim wie, cały świat ogarnia swym genialnym umysłem, tylko o tym mieście nic nie umie napisać. Oczywiście art2deco robi dokładnie to samo. Krwawa Luna. Szczególnie w szkolnictwie jest wielka radość. Molestowanie kobiet i dzieci przez muzułmanów. Gdzie te dzieci molestują w Nisku? W Rozwadowie? Może w Lipie? "W Pysznicy też ktoś grasował z dziwnymi koneksjami". Na czym polegały te "dziwne koneksje? Wiesz coś więcej na ten temat czy tyle ile wyczytasz w necie siedząc w swoim pokoiku w Poznaniu czy innym Białymstoku? Przecież cdn... i art2deco nie mają pojęcia o tym mieście. Ich wiedza opiera się na kopiuj-wklej tekstów, które z tematem posta łączą się tylko tym, że są pro-prawicowe. Te ich teksty można wklejać w dowolnym mieście w Polsce, na dowolnym portalu, w dowolnym temacie, bo taki cdn... zawsze może napisać: "długo nie trzeba było czekać, Lewaki od Sorosa z USA Today ok pomówili republikańskiego kandydata na sędziego SN Kavanaugh o pedofilie. " Długo nie trzeba było czekać? Długo po czym? Po filmie Kler? To jest właśnie takie pier....e. Równie dobrze cdn... mógł napisać: Ksiądz z Lipy oskarżony o pedofilię. Długo nie trzeba było czekać. Lewaki od Sorosa z USA Today... Takie zdania jak "długo nie trzeba było czekać" służą cdn... i art2deco do wklejania swojego "gwna medialnego". I zakładam, że robią to na wielu portalach i w różnych tematach. We dwójkę produkują NATŁOK GWNA MEDIALNEGO. Ale dajmy szansę wykazać się art2deco, która pisała o "dziwnych koneksjach pedofila z Pysznicy". Napisz co znalazłaś na ten temat w necie, a ja Ci potem napiszę co o tym mówili ludzie, którzy tam faktycznie mieszkają i którzy mają małe dzieci. Wiesz co jest dziwne art2deco? To, że ktoś robi wszystko, żeby nie dało się go namierzyć w necie. I nie pamięta jakiej jest płci. "To ja Asia, mam 13 lat - pisze 65 letni Marian".Takie trochę pedofilskie zagrywki. Zostały jeszcze do omówienia pedofilskie wypowiedzi Michalika, Piotrowicz, narracja art2deco w sprawie filmu (a raczej to jak się zmieniała), no i sam film . PS. Znalazłem w skrzynce ulotkę Lucka. Pozdrawiam panie: Krzek Agata - nr 1 na liście PIS Bulicz Agnieszka - nr 5 na liście PIS Ryś-Wikiera Jolanta - nr 6 na liście PIS c.d.n. |
|
|
|
|
czemu nikt nie drąży tematu barku filmu w repertuarze wrzosu?
o innych miastach z zakazem było głośno a tu cichaczem przeszło |
|
|
|
|
W multikinie na pewno poleci - więc o co ten krzyk?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT W multikinie na pewno poleci - więc o co ten krzyk? MIEJSKI dom kultury jaka sam nazwa wskazuje jest utrzymywany między innymi przez osobę z nickiem starzec .Pewnie dla tego pyta.A ty utrzymanek ludzi pracujących z zawodu zapomogobiorca naskakujesz na niego.
|
|
|
|
|
CYTAT W multikinie na pewno poleci - więc o co ten krzyk? Jaki krzyk? Możesz jaśniej? Kleru we Wrzosie nie ma, bo PiS jak na komuchów przystało wprowadza cenzurę. To takie oczywiste, że nie ma sensu na ten temat dywagować. |
|
|
|
|
domyślam się dlaczego nie ma tylko ciekawi mnie dla czego jest cisza na ten temat, o innych miastach było w mediach głośno, ale STW to faktycznie bastion PISu
|
|
|
|
|
CYTAT Witam ponownie na forum. Ponieważ nie mogę odzyskać hasła do starego konta (maile od SM nie dochodzą), zakładam nowe konto. .Niby inteligentny a nie pojmuje faktu źe cdn to drugie Ja Art.777 twarzy mireczków jak kolwiek by się zwali i logowali.To nie przytyk lecz rada powyżej czterech linijek żaden twój ziom nie przeczyta,a ty myślisz że jeszcze tekst pojmie.Oni po prostu chcą żreć i się bawić za twe pieniądze
Witam szczególnie miło Transgenderowy Autorytet Intelektualny Prawicy, Mistrzynię kopiuj-wklej, nie rozumiejącą teorii ewolucji obrończynię obrońców pedofilów art2deco. Równie miło witam rsta - z tym Panem też kiedyś pogawędzę, ale nie chcę rozmywać tematu. I ostatnią osobą, która chciałbym powitać jest cdn..., (który lubi mnie straszyć sądami - cdn... straszy mnie komunistycznymi sądami? nadzwyczajną kastą - żenujące, ale jakże pasujące do cdn...), który o Art pisze "genialna", a więc należy założyć, że sam intelektualnie stoi trochę niżej albo sam uważa się za genialnego (w takim przypadku należy pozazdrościć samooceny i/albo umiejętności szybkiego przelogowania). cdn... - też nie rozumiesz teorii ewolucji? cdn.. napisał: "Art jest genialna..." Niczym Pierdun w Konopielce. "uwielbiam jej umiejętność widzenia rzeczy oczywistych które nam (mnie) umykają w natłoku gwna medialnego." Wytłumaczę pokrótce skąd się bierze "natłok gwna medialnego". Masz post zatytułowany Film "Kler". Zjawia się cdn... i pisze o: Lobby gejowskim na zachodzie. O oskarżeniach wobec Bretta Kavanaugha (kto z Was jest w stanie powiedzieć kto to jest bez wracania do postu cdn...?) Kościół na zachodzie. Krajach zachodu. Sotnia Sorosa, pożyteczni, pelikany, Polański, żydowskie roszczenia,do czego dochodzi w Anglii, odnowa Ameryki... On o wszystkim wie, cały świat ogarnia swym genialnym umysłem, tylko o tym mieście nic nie umie napisać. Oczywiście art2deco robi dokładnie to samo. Krwawa Luna. Szczególnie w szkolnictwie jest wielka radość. Molestowanie kobiet i dzieci przez muzułmanów. Gdzie te dzieci molestują w Nisku? W Rozwadowie? Może w Lipie? "W Pysznicy też ktoś grasował z dziwnymi koneksjami". Na czym polegały te "dziwne koneksje? Wiesz coś więcej na ten temat czy tyle ile wyczytasz w necie siedząc w swoim pokoiku w Poznaniu czy innym Białymstoku? Przecież cdn... i art2deco nie mają pojęcia o tym mieście. Ich wiedza opiera się na kopiuj-wklej tekstów, które z tematem posta łączą się tylko tym, że są pro-prawicowe. Te ich teksty można wklejać w dowolnym mieście w Polsce, na dowolnym portalu, w dowolnym temacie, bo taki cdn... zawsze może napisać: "długo nie trzeba było czekać, Lewaki od Sorosa z USA Today ok pomówili republikańskiego kandydata na sędziego SN Kavanaugh o pedofilie. " Długo nie trzeba było czekać? Długo po czym? Po filmie Kler? To jest właśnie takie pier....e. Równie dobrze cdn... mógł napisać: Ksiądz z Lipy oskarżony o pedofilię. Długo nie trzeba było czekać. Lewaki od Sorosa z USA Today... Takie zdania jak "długo nie trzeba było czekać" służą cdn... i art2deco do wklejania swojego "gwna medialnego". I zakładam, że robią to na wielu portalach i w różnych tematach. We dwójkę produkują NATŁOK GWNA MEDIALNEGO. Ale dajmy szansę wykazać się art2deco, która pisała o "dziwnych koneksjach pedofila z Pysznicy". Napisz co znalazłaś na ten temat w necie, a ja Ci potem napiszę co o tym mówili ludzie, którzy tam faktycznie mieszkają i którzy mają małe dzieci. Wiesz co jest dziwne art2deco? To, że ktoś robi wszystko, żeby nie dało się go namierzyć w necie. I nie pamięta jakiej jest płci. "To ja Asia, mam 13 lat - pisze 65 letni Marian".Takie trochę pedofilskie zagrywki. Zostały jeszcze do omówienia pedofilskie wypowiedzi Michalika, Piotrowicz, narracja art2deco w sprawie filmu (a raczej to jak się zmieniała), no i sam film . PS. Znalazłem w skrzynce ulotkę Lucka. Pozdrawiam panie: Krzek Agata - nr 1 na liście PIS Bulicz Agnieszka - nr 5 na liście PIS Ryś-Wikiera Jolanta - nr 6 na liście PIS c.d.n. |
|
|
|
|
Czy nie dziwne to jest, że teraz wypowiadają się ateiści i ludzie małej wiary o tym jak ma wyglądać Kościół w Polsce..?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Czy nie dziwne to jest, że obecnie wypowiadają się ateiści i ludzie małej wiary o tym jak ma wyglądać Kościół w Polsce..? Nie. Bo nawet ludzie małej wiary i ateisci nie chcą mieć molestowanych dzieci. -Agnieszka- |
|