|
|
|
Witam chcialbym sie dowiedziec jaka jest sytuacja w remecie chodi o atmosfere i płace dla ślusarzy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt nic?
|
|
|
|
|
Ogólnie jedna z lepszych firm.
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (rsta) Ogólnie jedna z lepszych firm. Skąd ma ksiądz takie wiadomości? Czyżby był ich kapelanem? |
|
|
|
|
Feniks - co wniosłeś do tematu tą wypowiedzią?
Poza próbą drwienia z rsta? Nabijasz posty byleczym? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mirek upomniał Feniksa i zrobił to samo. Nabił posta, nic nie wnosząc do tematu.
|
|
|
|
|
Blue uczynił to jako kolejny - myśląc, że robi coś zgoła innego.
Chcesz mój stan licznika? Bierz!!! Ja mogę mieć zero na stałe. Pisz do moderatorów. Masz moją zgodę. Mi na cyferkach nie zależy. A wracając do tematu. Remet to firma produkująca dla tzw. "offshore"-u. Wyższa liga - wymagania klientów wysokie. Zarobki raczej nie najgorsze - a przede wszystkim - stabilne zatrudnienie. Warto zawalczyć. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
b.l.u.e. szkoda zawracać sobie głowę takimi jak mirek777. Po zwróceniu mu uwagi nagle go oświeciło i już pisze na temat. Typowy hejter.
|
|
|
|
|
A ty piszesz na temat spamerze?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
To żeście k***a zabłysnęli wszyscy po kolei temat o REMET S.A. A na 5-6 postów 1 jest w temacie.
Ogarnijcie się. Za to ja mogę się wypowiedzieć i potwierdzę to co mówi RSTA. To nie jest jedna z najlepszych firm w okolicy bo właściwie to jest najlepsza firma w regionie. Jeśli chodzi o zarobki to sa adekwatne do umiejętności Znasz robotę nie walisz w ch**a i robisz swoje to nikt ci nic nie powie i nie będzie się przypier****ł do ciebie Jedna rada dla kogos kto chciałby tam pracować. Jeśli czegos nie wiesz lub sobie nie radzisz pytaj. Zawsze lepiej coś spier****c z polecenia niż zrobić samemu nie będąc czegoś pewnym i się tak udupic Chociaż jeśli chodzi o szlifierza to jak wiesz jak się używa szlifierki to sobie poradzisz Jeśli liczysz na dobra kasę za siedzenie na dupie to lepiej idź do któregoś z obozów Ala Birkenau ;) Tyle w temacie |
|
|
|
|
Firma bardzo w porządku.
|
|
|
|
|
CYTAT A wracając do tematu. Remet to firma produkująca dla tzw. "offshore"-u. Ciekawe czy ktoś z poza pracujących tam, wie co to znaczy.. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A wracając do tematu. Remet to firma produkująca dla tzw. "offshore"-u. Ciekawe czy ktoś z poza pracujących tam, wie co to znaczy.. Wątpię by ktoś kto nie pracuje przy tym wie OCB. Ale faktem jest ze firma mająca dochody w tej branży nie Żydzi pracownikom wypłat. Jest jedno ale tam nie ma miejsca na błędy. Zyski w offshore są duże ale opóźnienia lub błędy w produkcji tez kosztują i to naprawdę dużo. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A wracając do tematu. Remet to firma produkująca dla tzw. "offshore"-u. Ciekawe czy ktoś z poza pracujących tam, wie co to znaczy.. No to wyjaśnijmy wszystkim - produkują maszyny i urządzenia służące do wydobycia ropy i gazu z dna mórz i oceanów. Urządzenia te pracują zarówno głęboko pod wodą, jak i na platformach wiertniczych, tankowcach i innych okrętach wyspecjalizowanych w tej gałęzi przemysłu. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|