|
|
|
Posiadam kartę pamięci Sandisc Ultra sd xc 1 200 GB. Karta jest zabezpieczona i nie można jej sformatować.Wiele programów już użyłem i dalej nie można usunąć zawartości ale dopisać coś można i to dopisane usunąć.Ale nijak starych danych nie można usunąć.Ktoś doradzi co można zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz z tego co napisałeś zwykłą kartę Sd wiec masz taki mały suwaczek po jednej stronie. Przesuń go i ciesz się formatowaniem.
|
|
|
|
|
Sandisc Ultra sd xc 1 200 GB to jest karta micro niema suwaka. Kombinowałem również wkładając w adapter karty sd ale to nic nie pomogło.
|
|
|
|
|
https://www.x-kom.pl/p/409219-karta-pamieci-microsd-sandisk-200gb-microsdxc-ultra-100mb-s-a1-c10-uhs-i-u1.html
|
|
|
|
|
Sd formatter od panasonic spróbuj.
|
|
|
|
|
CYTAT Sd formatter od panasonic spróbuj.
|
|
|
|
|
SD Card Formatter od Panasonica testowałem wczoraj i pisze przy 98% ze formatowanie nie może być zakończone. Prawdopodobnie karta była włożona do jakiegoś urządzenia które zaszyfrowało dane i została zaszyfrowana(możliwe ze to kamera )
Z programow które testowałem i nie dalo rady nic zrobic to: USB Disk Storage Format Tool, Hard Disk Low Level Format Tool, SDFormatter, jak również pod linuksem też nic się nie udało zrobić. |
|
|
|
|
CYTAT SD Card Formatter od Panasonica testowałem wczoraj i pisze przy 98% ze formatowanie nie może być zakończone. Prawdopodobnie karta była włożona do jakiegoś urządzenia które zaszyfrowało dane i została zaszyfrowana(możliwe ze to kamera ) Z programow które testowałem i nie dalo rady nic zrobic to: USB Disk Storage Format Tool, Hard Disk Low Level Format Tool, SDFormatter, jak również pod linuksem też nic się nie udało zrobić. Może spróbuj (choć wątpię w sukces) włożyć kartę do komórki i sformatować? |
|