|
|
|
Kto orientuje sie kiedy zaczna sie prace przy budowie osiedla lesna???Sa juz pozwolenia projekty itp???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest tylko wizualizacja, także jakieś 4 lata minimum (znając tutejsze realia).
|
|
|
|
|
Czekaj, najpierw podwyżka podatków. Na 2019 brakuje 12 mln zł na obsługę zadłużenia.
Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
To kiepsko skoro tyle trzeba czekac. Myslalem ze rusza z wiosna i mozna myslec o zakupie
|
|
|
|
|
Budowa podejrzewam będzie uzależniona od pomocy centralnej. Nas już chyba na takie bloczki nie stać. MZB raczej nie będzie mieć zdolności kredytowej na ogarnięcie takiej inwestycji bez wsparcia.
|
|
|
|
|
Byc moze. Ale czesc blokow miala byc od dewelopera
|
|
|
|
|
leśnik nastawiłeś się, a to nie tak chop siup,to nie pieczenie chleba
|
|
|
|
|
Persymona skoro tak sie chwala ze beda budowac to chyba nie beda czekac 4 lata
|
|
Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
no tak super lokalizacja z okna bendzie widac zaglebie aluminiowe i ten ..zapach
danek |
|
|
|
|
CYTAT no tak super lokalizacja z okna bendzie widac zaglebie aluminiowe i ten ..zapach A gdzie masz lepszą? Tak to jest w mieście, albo widok na inne blokowiska, albo przemysł (skarpa to jedyny zdecydowanie rarytas w mieście - wyjątek od reguły). Co do zapachu - kolejny fan teorii o słodko-metalicznym zapachu Alu ? Takiemu jak ty wszędzie "bendzie" źle, po co wy ludzie do miasta się pchacie? Co do Leśnej - oby to nie była tylko kiełba wyborcza, bo jak bardzo trzeba nam "komercyjnych" miejsc mieszkalnych w mieście to nie trzeba nawet mówić - ale faktycznie, na razie to jest faza opowiadań, do działań to jeszcze daleko, oby na wiosnę chociaż z pozwoleniami ruszyli. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT no tak super lokalizacja z okna bendzie widac zaglebie aluminiowe i ten ..zapach A gdzie masz lepszą? Tak to jest w mieście, albo widok na inne blokowiska, albo przemysł (skarpa to jedyny zdecydowanie rarytas w mieście - wyjątek od reguły). Co do zapachu - kolejny fan teorii o słodko-metalicznym zapachu Alu ? Takiemu jak ty wszędzie "bendzie" źle, po co wy ludzie do miasta się pchacie? Co do Leśnej - oby to nie była tylko kiełba wyborcza, bo jak bardzo trzeba nam "komercyjnych" miejsc mieszkalnych w mieście to nie trzeba nawet mówić - ale faktycznie, na razie to jest faza opowiadań, do działań to jeszcze daleko, oby na wiosnę chociaż z pozwoleniami ruszyli. |
|
|
|
|
CYTAT Kto orientuje sie kiedy zaczna sie prace przy budowie osiedla lesna???Sa juz pozwolenia projekty itp??? To jeszcze nie budóją?Ja myślałem że co najmniej pierwsze piętro stoi!Przecie ów pomysł powstał przed Lidlem.
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Kto orientuje sie kiedy zaczna sie prace przy budowie osiedla lesna???Sa juz pozwolenia projekty itp??? To jeszcze nie budóją?Ja myślałem że co najmniej pierwsze piętro stoi!Przecie ów pomysł powstał przed Lidlem.Krzysiu są słowniki ortograficzne na promocji. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Kto orientuje sie kiedy zaczna sie prace przy budowie osiedla lesna???Sa juz pozwolenia projekty itp??? To jeszcze nie budóją?Ja myślałem że co najmniej pierwsze piętro stoi!Przecie ów pomysł powstał przed Lidlem.Krzysiu są słowniki ortograficzne na promocji. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Kto orientuje sie kiedy zaczna sie prace przy budowie osiedla lesna???Sa juz pozwolenia projekty itp??? To jeszcze nie budóją?Ja myślałem że co najmniej pierwsze piętro stoi!Przecie ów pomysł powstał przed Lidlem.Krzysiu są słowniki ortograficzne na promocji. |
|
|
|
|
faktycznie, na razie to jest faza opowiadań, do działań to jeszcze daleko, oby na wiosnę chociaż z pozwoleniami ruszyli.[/cytat]A co powiesz na pomysł Shreka zbieg Skoczyńskiego i Mickiewicza ?[/cytat
Pozwolenia to moga robic teraz przez jesien zima a na wiosne juz budowac zeby nie bylo pol roku w plecy |
|
|
|
|
CYTAT A co powiesz na pomysł Shreka zbieg Skoczyńskiego i Mickiewicza ? Nie bardzo kojarzę w jakim to miejscu planował Shrek. |
|
|
|
|
CYTAT faktycznie, na razie to jest faza opowiadań, do działań to jeszcze daleko, oby na wiosnę chociaż z pozwoleniami ruszyli. A co powiesz na pomysł Shreka zbieg Skoczyńskiego i Mickiewicza ?[/cytatPozwolenia to moga robic teraz przez jesien zima a na wiosne juz budowac zeby nie bylo pol roku w plecy[/cytat]Obudź się ;Lidl załatwił pozwolenia pobudował się działa i zarabia,a pomysł powstał PUŹNIEJ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A co powiesz na pomysł Shreka zbieg Skoczyńskiego i Mickiewicza ? Nie bardzo kojarzę w jakim to miejscu planował Shrek. |
|
Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
a moze trzba zaczac cos budowac po drugiej stronie sanu
danek |
|
|
|
|
CYTAT a moze trzba zaczac cos budowac po drugiej stronie sanu To chyba jedyne rozsądne wyjście z sytuacji, inne plany to tylko pudrowanie trupa. manukun, widzę że uchodzisz za znawce miejskiego budżetu, czy mógłbyś mi przybliżyć jaki procent tego skarbca stanowią wpływy z podatków ? Przyznam że nie bardzo wiem gdzie tego szukać? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a moze trzba zaczac cos budowac po drugiej stronie sanu To chyba jedyne rozsądne wyjście z sytuacji, inne plany to tylko pudrowanie trupa. manukun, widzę że uchodzisz za znawce miejskiego budżetu, czy mógłbyś mi przybliżyć jaki procent tego skarbca stanowią wpływy z podatków ? Przyznam że nie bardzo wiem gdzie tego szukać? |
|
|
|
|
Obwodnica koliduje powiadasz. To może za obwodnicą? Gdyby powstało powiedzmy dwadzieścia bloków to ten istniejący most jeszcze śmiało obsłuży, potem jak się zacznie zagęszczać to i dwa mosty można wybudować Tylko że tam to tereny pewnie prywatne.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Budowanie osiedla na ul Leśnej to głupi pomysł. Za blisko strefy przemysłowej i torów. Dodatkowo wytną w pień cały lasek i ta Leśna już będzie bez lasu. Ten las cokolwiek wyłapuje z tej strefy przemysłowej.
No ale Lucek i jego wierni będą piać z zachwytu. Dlaczego takie osiedle a nawet większe nie powstanie przy obwodnicy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Obwodnica koliduje powiadasz. To może za obwodnicą? Gdyby powstało powiedzmy dwadzieścia bloków to ten istniejący most jeszcze śmiało obsłuży, potem jak się zacznie zagęszczać to i dwa mosty można wybudować Tylko że tam to tereny pewnie prywatne. Most jest potrzebny przede wszystkim do uzbrojenia terenów za Sanem. Trzeba zbudować sieć wodociągów i kanalizacji. Zamiast wydawać ok. 40 mln na realizację magistral do obecnego mostu, bardziej opłacalne jest dołożenie i budowa nowego w lepszej lokalizacji. Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|