Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Hammurabi - nie wierzę ci. tyle w temacie. Nie musisz, nie zależy mi na tym Aczkolwiek łatwo Ci przychodzi przyklejanie komuś łatek, które są nieprawdziwe ? Ważne, że wie to mój Bóg ;) czyli: Emmanuel (Bóg z nami), Adonai (Pan), Pan Potężny w Boju (Psalm 27), Elohim (Bóg), Elohim Tzevaot (Bóg Zastepów), Jahwe Rafa (Bóg Uzdrowiciel), Baal-Perasim (Pan Przełomów), Lew z Pokolenia Judy, Korzeń Dawidowy, Różdżka z Pnia Jessego, Bóg Abrahama, Izaaka i Jakuba, Bóg Izraela... Tak na poczekaniu, na szybko, poleciałem z pamięci... Jakbyś nie wiedział - to niektóre z imion Boga (Jezusa), którymi jest określany w Biblii... "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
"Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
W końcu,,, doszliście do końca drogi przez sprzątanie kościoła.
Kto by pomyślał, na pewno nie mod ze to było na temat. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Hammurabi - nie wierzę ci. tyle w temacie. podróbko - naiwnością byłoby sądzić, że tylko oni dwaj... Klemens zniknął - a bardzo mu przeszkadzała art... Miriam kombinuj kombinuj |
|
|
|
|
CYTAT Tak jak np. ja, głosowałem na Lucka bo nie było lepszego. Ale jestem za szeroko idącymi zmianami w kosciele, żeby był dla wszystkich ludzi a nie dla fanatyków. To nie te wybory i nie ta władza Widzę że bardzo niski poziom wiedzy reprezentują ludzie o poglądach lewicowych |
|
|
|
|
Boże sami ancykrysci.
|
|
|
|
|
i antracyty dekoracyjne :-)
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Stuprocentowy ateista
|
|
|
|
|
ludzie płaca na tace, dlaczego nie zatrudnia sie sprzataczki na etat?
|
|
|
|
|
Owsiak płaci za polowanie z puszkami?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tak - błotem z woodstock.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wolontariuszy Owsiakowi nie brakuje. Ludzie chcą pomagać potrzebującym.
Gruby pleban potrzebującym nie jest. Niechaj zakasa rękawy od spódnicy i weźmie się do pracy jak przyzwoici ludzie to czynią. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
To nie są wolontariusze bo Owsiak płaci błotem z woodstock.
|
|