|
|
|
CYTAT CYTAT ale Kul jest w gronie kilkunastu Najlepszych Polskich Uczelni w rankingach i opiniach pracodawców. No toś dowalił, dobre Idź do jakiejś poważnej pracy w większym mieście i powiedz, że jesteś po KULu, zobaczysz co Ci powiedzą CYTAT Politechnika, inżynieria środowiska, dzięki temu nasze miasto zyska naprawdę wykwalifikowanych inzynierów. Co to za inżynieria? Śmiechu warta. Taki inżynier, jak rozumiem, wie w którym miejscu można ekologicznie otrząsać kijem gruchy. CYTAT A tam pod torami to ostatnio widziałem (w dzień) jak jakiś gość posówał kobitkę... Ty, jak widzę, jeszcze podstawówki nie skończyłeś. widzisz, sa w Polsce jedynie dwie uczelnie po ukonczeniu ktorych otrzymujesz dyplom uznawany na swiecie jest to uw i KUL. Co do robienia ze stalowej 2 krakowa to nie warto. Po 1 krakow ma setki lat i jest miastem malym okolo 400 km2, ankara miasto wybudowane w ciagu ostatnich 80-70 lat liczy 7 mln mieszkancow i jest miastem 10 razy wiekszym od krakowa i warszawy razem wzietych |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Na 100% powstanie tam nowy kosciol z wypasiona plebania. Pod pozorem rozbudowy (niepotrzebnej nikomu zreszta)uczelni i z srodkow unijnych powstanie nowa parafia.EU tak trzymac. Na temat KUL w parku Jordanowskim pisalem prawie 4 lata temu.sam sie zdziwilem jak prorocze byly moje slowa. |
|
|
|
|
Nie moja sprawa analizować, gdzie jest uznawany dyplom KUL. Interesuje mnie tylko jaką pracę mogę znaleźć po tej uczelni. Może nawet ktoś w Stalowej Woli potrzebuje absolwentów z tak uznanym w świecie dyplomem
Zygfryd |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Na 100% powstanie tam nowy kosciol z wypasiona plebania. Pod pozorem rozbudowy (niepotrzebnej nikomu zreszta)uczelni i z srodkow unijnych powstanie nowa parafia.EU tak trzymac. Na temat KUL w parku Jordanowskim pisalem prawie 4 lata temu.sam sie zdziwilem jak prorocze byly moje slowa. Żaden z Ciebie prorok czy wizjoner. Dla "Frankiego"było,jest i będzie wszystko czego zapragnie. Aż dziw bierze,że nie chcieli purpuraci budynku po Sądzie w Rozwadowie. Nie rozumiem ich rozrzutności. Przecież zawsze znalazłoby się jakieś dofinansowanie z budżetu albo tak znienawidzonych dotacji z szatańskiej UE. Chyba że poczekają aż budynek zostanie wyremontowany, a potem zgłoszą się po jego zwrot, jako po majątek kościelny(przykościelny-200 m.od klasztoru). SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|