|
|
|
Pytanie: slyszal ktos lub wie o nowej modzie rzucania jajkami w okna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Możesz rozwinąć trochę temat? Choć jak przeczytałem Twoją wypowiedź, to skojarzyło się mi z ulicą Wyszyńskiego to zjawisko. Jak to była "moja" okolica jakiś czas temu, to byli tacy, co sobie miejsca parkingowe "zajmowali" na tej ulicy i jak im się stanęło na tym miejscu, to potrafili rozbijać jajka na samochodzie... Zaznaczam, że miejsca nie były podpisane, ani oznakowane, tylko ogólnodostępne. Teoretycznie.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Możesz rozwinąć trochę temat? Choć jak przeczytałem Twoją wypowiedź, to skojarzyło się mi z ulicą Wyszyńskiego to zjawisko. Jak to była "moja" okolica jakiś czas temu, to byli tacy, co sobie miejsca parkingowe "zajmowali" na tej ulicy i jak im się stanęło na tym miejscu, to potrafili rozbijać jajka na samochodzie... Zaznaczam, że miejsca nie były podpisane, ani oznakowane, tylko ogólnodostępne. Teoretycznie. Aaaa to o to chodzi Jakiś czas temu na Okulickiego stało autko ob... tego, takim zaschniętym jajkiem a parę metrów wcześniej jajko rozbite na chodniku Widać ktoś nie trafił za pierwszym razem
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|